Честит имен ден на бебе Яна на expetka !Честито и на милата ни Нефертити!
А аз черпя,защото днес е професионален празник на фармацевтите.
,Кари е с разстройство и повръщане и се е наложило да и сложат абокат и системи,сега нещата са се стабилизирали и е по-добре.
Дано бързо ти мине, да си във форма за малчуганите. 
Сутрин докато си отворят очите и започват да се усмихват един на друг. Малкият почва да й говори (странното е, че й говори на гръцки) и тя му гука, вика "аууу", "ееей", "ооо", "ем", "не" - голям смях.
Обаче онзи ден направи опит да я захрани със солета, та какъв овчарски скок направих, не е истина...
Честит рожден ден Герчопиперчо бъди жива здрава и много щастлива и обичана майка и съпруга [/size]

след това за награта се изака стабилно та пак в коритото и така...
много мили че малките така се търсят 
не се бях замислила над това. Тя обаче ми даде идея, пък и аз днес се поразрових малко за домашно приготвена каша с ориз. То всичко си има в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290478.0
Но определено трябва доста да се чете съдържанието на всичко, защото онзи ден като разглеждах асортимент на пюрета в сайта на Семпер и видях, че повечето пюрета имат оризово нишесте и следователно не можем да ги дадем направо, ако преди това не сме захранили с оризова каша... Но пък имат много голямо разнообразие...
Така че ще се опитам да изкараме лятото само на кърма - хем ще ми бъде и по-лесно