Аз въвеждам нов режим за Галя - ставане в 7 и на разходка в 8, за да се приберем преди обяд

Рони - благодаря за приветствието, а във връзка с пътуването в столче - ние вече 2 пъти пътуваме с Галя до Свищов, което ни идва доста като път. Първия път тя беше на по-малко от 40 дена, но издържа геройски - тогава спеше през по-голямата част от пътя, събужда се 2 пъти да похапне по малко, взимах я малко в мен и в общи линии така мина пътя. Сега като пътувахме вече почти нямаше спане, искаше да гледа през прозореца и да добива впечатления
Но тя е доста любопитна и самият път не я тормозеше така, както жегата /нямаме климатроници и т.н. в колата/ - следващия път ще изберем други часове за придвижване по трасето. 
Радостина - честити ти взети изпити, може би сме били по едно и също време в Свищов
Виви - твоята сладурка също ще се уреди с коса - има време, на мен ми се струва странно, че все още не ни е опадала косата - ще ми бъде интересно да я видя без тез буйни коси

Марги - в понеделник бяхме на ваксина и нашето педи каза захранване в 5-ти месец след като сме на кърма и НАН. Другото, което сподели - да се дава много водичка сега, защото лесно се обезводнявали бебетата. Наистина, докато бяхме в Свищов на тия жеги там
бебка пиеше много повече вода, отколкото ядеше - просто тикаше шишето, не искаше да яде от мен...мъчеше се на тия температури там Този път за втората ваксина бяхме с тати и Галя се държа геройски, не като миналият път, когато ми изправи косите - явно ще абонираме тати за всички боцкания
И както някои споделиха сме качили сравнително малко - 550 гр., но педи я гледа, каза че й изглежда много добре, защото малката се закачаше с нея - та каза, че няма място за притеснения, защото в жегите бебетата наддавали малко. За протокола - вече сме 5,400 кг. и 61 см. 
Извинявам се - направо се олях, но така е като ми липсвахте

И аз се чудя как ще издържат бебоците толкова време в столчето за кола. Но ние ще ходим края на Август, тя ще е почти на 6 м. вече ще може да посяда. За място, не мога да помогна, разрови се в нета. Ама и вие се сетихте много "навреме" юли и август всичко е резерве вече. Ние сме си резервивали 10 дни края на август- началото на септември ето тук