"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 542
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Пепи, то и аз ще я кача там, даже ще си отворя отделна папчица, за да натъпча и снимките на детайлите и Стъпка по стъпка. Но мисля да изчакам първо Тандури да обяви официално Старта и да отключи албума...

И аз съм на wait  Mr. Green

# 466
Момичета, ако си качвате снимките по албумите сложете си по една паролка до 1.08. И аз си накачулих снимките в албума, но в отделна папка с парола, .....но пък ако вече всички са си предали "домашните", може да изтеглим с ден -два " примоцията "  newsm78

# 467
Момичета, ако си качвате снимките по албумите сложете си по една паролка до 1.08. И аз си накачулих снимките в албума, но в отделна папка с парола, .....но пък ако вече всички са си предали "домашните", може да изтеглим с ден -два " примоцията "  newsm78

Изчакайте малко, има още 1 ден официално Simple Smile Само 17 човека са ми пратили снимки от 28...
Сребърен облак разбрахме, че се отказва, но това са 10 човека още...

# 468
Ок, аз не бързам, но не знам защо останах с впечатлението че всички са пратили снимки.   Peace

# 469
Аз не съм. Счупи ми се един от елементите -сега чакам да съхне наново  ooooh!.

# 470
Леле Рая ужас. Не успя ли да снимаш преди това  Hug
На мен така един от "елементите" ми летя 3 пъти в салто мортале, ама оцеля, хем от досто високо падна  ooooh!
Да ви с оплача от вчерашната борба с тортата ми, имам жестока мускулна треска  Laughing , предполагам най-вече от точенето на чаршафите. Уф много я намразих тая торта  Tired

# 471
Урааааааа свърших със всички поставени задачки-закачки  Mr. Green

Tandoori току що ти изпратих снимките с обяснението по имейла, казвай дали съм го уцелила или вече толкова ми се спи, че ....

# 472
За съжаление и аз гласувах но няма да мога да участвам за което много се извинявам.Но просто въпреки доброто ми желание,има неща които ти убиват и желание и муза.Но на драго сърце ще се възхищавам на вашите.  bouquet

# 473
ДОбре, да направим равносметка сега, за да знам кого чакаме и дали чакаме някой.
От 28 човека, не са ми пратили снимки досега:
- Духи-пухи
-Светлане
-Корнишонка
-Raya-usa
-Муцунка
-percepolis
-Сребърен облак

-Сребърен облак и Муцунка се отказаха
-Корнишонка, Духи-пухи и Рая знам, че правят торти, чакам да ги пратят
-остават Светлане, и Персеполис, които не са се обадили. Моля, ако няма да участвате, кажете за да знаем да не ви чакаме! Peace

# 474
Аз ще пратя до обед - просто ми се счупи основна част на украсата за най-отгоре , нямаше как да покрия днес . А и нали работя с ММФ ме е страх да не кондензира , затова оставам за последния момент. Ох , извинявам се още веднъж.

# 475
Рая, няма никакъв проблем! Утре ще си си в срок, въобще не се притеснявай! Просто пуснах питанка да видим останалите момичета до къде са, ако някой е почнал и му остава малко да довърши няма да го върнем я Simple Smile  Ама ако няма да се включват нека кажат, за да знаем какво какво да правим.  Peace

# 476
  • София
Tandoori, от списъка заключавам, че моите снимки са те намерили:) Имаш ли някакъв проблем със zip-a, защото така реших да ги кача за по-бързо...Накрая взех, че ги намалих, много бавна връзката ми, щях да качвам и пращам 6 e-mail-a цяла нощ...То и без това сниманото не заслужава чак такава резолюция.... Wink

# 477
Tandoori, от списъка заключавам, че моите снимки са те намерили:) Имаш ли някакъв проблем със zip-a, защото така реших да ги кача за по-бързо...Накрая взех, че ги намалих, много бавна връзката ми, щях да качвам и пращам 6 e-mail-a цяла нощ...То и без това сниманото не заслужава чак такава резолюция.... Wink

Димитрина, извинявай! Мислех, че съм ти писала е-мейл, ама понеже доста хора ми пратиха днеска и явно съм се объркала! Аз обикновено пращам е-мейл да потвърдя, че съм ги получила.  Peace Всичко е ОК, качени са от няколко часа Simple Smile Peace

# 478
Тандури, то и аз не съм получила потвърдителен имейл (или съм го изтрила в бъризната  Thinking ooooh!), но гледам че съм в списъка на изпратилите снимки и обяснения, та явно си ги получила. Ти и тук спомена, че ми качваш снимките, та не знам защо и аз сега го пиша това, ама тръпна като ученичка преди класна работа!  Laughing Laughing Laughing

# 479
Духи_пухи хубаво прави торта, ама не прави торта  Tired
Щях да я правя за годишнина на нашите (вчера беше), ама майка ми в Италия била (разбрах го вчера), баща ми го няма.. То при тях е малко сапунен сериал, ама това е друга тема  Crazy
После викам айде за кумувете, че са ни комшии и сме си дружки.. Да, ама те на морето..
И кво стана - няма кой да я яде  ooooh!
Мъжо каза, че такова нещо не иска да вижда вкъщи и после да му мрънкам, че бил дебел... и снощи чак до скандал стигнахме, като се почна от тортата и си извадихме кирливите ризи  Shocked
На всичко отгоре нещо хич муза нямам  Rolling Eyes
Та.. ще пропуснем тоз път.. а на есен живот и здраве с песен ще наваксвам..

Общи условия

Активация на акаунт