"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 545
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 450
  • София
гласувах, успех!
а между другото и аз нямам търпение да ги видя всички торти, но както решите.

# 451
И аз гласувах. Peace

Успех на всички в предизвикателството. Утре заминавам за 10 дни и няма да мога да видя тортите Cry Но доколкото разбрах обсъждането ще е цял месец, така че като се върна ще се включа. Съжалявам, че не можах да участвам и аз, но нищо следващия път живот и здраве. Hug

# 452
  • София
stasi76, приятно прекарване,тъкмо един "критик" по-малко за моята торта  Mr. Green

# 453
Тандури аз следобед по някое време ще ти пусна  материала , но не знам дали ще мога с парче от тортата че нали ме знаете мен винаги съм с 2-3 етажа с различни торти вътре  Mr. Green
 Искаш ли да са в някакъв определен размер снимките - ако ги рисайзваш , кажи това мога и аз да го направя че да ти е по-лесно на теб   bouquet
 Другото което -ние заминаваме на 10ти за Флорида, може ли да съм след 17ти за обсъждане( то май и без друго ще съм към края на месеца , нали съм от последните) , но моля те имай го в предвид, че ние така и не си взехме лаптоп ( при 3 компа из нас Mr. Green). Не съм сигурна дали приятелите ми ще си носят техния , но ако изчезна за седмица да знаете като се върна ще ви " накритикувам "  Heart Eyes

# 454
Айде Стаси, лек път и весела почивка и от мен.
Девойки, я направо си кажете - вие, които ще пътувате в началото на Август. Тандури ако може да се съобрази с вас и да ви натамъни в графика. /То, понеже и е малко гърча та да я довършим окончателно/ Heart Eyes
 Аз, например отлитам на 17ти. Надявам се дотогава да сте ми видели сметката......

# 455
  • София
Тъкмо и аз щях да питам за размера на снимките - може ли над 1МВ или да ги намаля на около -300-500К?
Ужасни снимки са моите, ама не съм фотограф, правих ги в 02ч през нощта, на осветлението в стаята, сама (мъжът ми не издържа и си легна малко преди това)...Тя тортата е с доста кусури във визията, но пък както може да съсипе една снимка, никоя ръчичка не може...Спомням си я, не изглеждаше така "смачкано", ама на - сега няма да ви убеждавам в това, вие ще я видите с преувеличените й  кусури...сякаш съм  се старала да ги покажа, за да ги обсъдим по-лесно:))))
Иначе съм доволна от преживяването, опитах доста нови неща, въпреки че работих в последния момент по нощите и с малко малшансове, успях и да се забавлявам...Идеята си я реализирах, макар и в някои аспекти да е само като маркиране - не успях да я докарам като в представите си...Както и да е, ще си говорим за нея като му дойде времето:) ама дотогава може да забравя, та сега отивам да запиша:))) Да, да питам пак Тандури - искаш ли в този текстов файл да сложа снимки, които илюстрират етапа на работа, или да дам само номерата на снимките, които се отнасят към написаното и да ти ги пратя заедно със снимките на готовата торта?

# 456
Момичета, от сърце се извинявам за това, че се записах, гласувах за тема, а не направих торта! Вече е напълно сигурно, че няма да сваря. То всъщност и вътрешната ми настройка е такава... Обещавам да не правя повече така!  Embarassed мразя да връзвам тенекии... но пък обещавам да ви критикувам с ентусиазъм!  Hug

# 457
Готова съм.Само дето не разбрах,че снимките трябва да ги намаля.Тандори-ако има проблем пиши за да ги намаля.

# 458
  • София
Вървим на приключване, а  newsm53

'айде давайте подробности за следващото!  smile3508   Малко ми е мъглява дефиницията "нетрадиционни приказни герои" - това не включва анимационните или? а от традиционни приказки ли?

Гласувах за Духи, Облачето и за още една познайница - с черно-бялата снимка. Страхотни снимки!

# 459
Облачеееееееее..... предателко, моя любима..... що така, бе Миме???? така и така ще правиш цици, метни и един воал, сложи и златни халки вместо зърна  и 2-3 китки и я давай тука.......
Тандури, и аз не съм разбрала че снимките трябва да са по-леки. Съжалявам че съм те натоварила допълнително......
Rumya - Това го обсъждахме вече за следващото. Това са си най-традиционни приказни герои. Става въпрос за такива, които всички познаваме, но не сме ги виждали или ги виждаме рядко на торти. Пример без въобще да се напъвам: Мъчно ми е за патето Яки и Чопър например или за Татко Барба и сие. А Шапчо и Шапча помните ли ги?А Милко и Морко??? А Незнайко?Ей, такива ми ти неща.....
Можеш да развиеш цяла сцена от приказка или филмче които сме чували или виждали всички. Все образи които ще ни напомнят позабравените хубави муцунки.....
Я да ви питам всички, че се сетих нещо?
Ще качваме ли снимките в другата тема, защото рискуваме там да се получи едно преждевременно обсъждане. Предлагам да оставим ГАЛЕРИЯ ТОРТИ, за след края на предизвикателството..... Какво ще кажете?

# 460
Малеее, мале! Писали, че писали! Simple Smile
Чакайте сега, спокойно, няма драма! Снимките не са ми големи! Колкото по-големи, толкова по-добро качество, недейте ряза нищо! Качвам си ги без проблем!
Изненадка- албума ще е във Flickr Simple Smile Взех си про акаунт там и ги накачулих всичките в колекция от албуми Simple Smile

ДИмитрина ( пък и другите дето още не са дали), не ми пращайте снимки в текстов файл, защото няма как да ги постна после във форума. Пратете ми направо снимките, като ги има стъпка по стъпка мисля на всички ще е ясно като пусна линкове към тях.  Peace
Отивам да качвам, че сте ми пратили снимки да качвам до утре  Laughing

# 461
Тандури, камък ми се отрони от сърцето!  Crazy С Flickr не съм имала никакви проблеми досега, дано и да не ми се получават...., че аз сериозно мислех, че я ги видя тези торти, я не...

# 462
  • Пловдив
Ще качваме ли снимките в другата тема, защото рискуваме там да се получи едно преждевременно обсъждане. Предлагам да оставим ГАЛЕРИЯ ТОРТИ, за след края на предизвикателството..... Какво ще кажете?[/color]

Лично аз ще я кача само в албума си

# 463
Пепи, то и аз ще я кача там, даже ще си отворя отделна папчица, за да натъпча и снимките на детайлите и Стъпка по стъпка. Но мисля да изчакам първо Тандури да обяви официално Старта и да отключи албума...

# 464
Pina, идеята за Уебшотс беше за " заблуда на врага"  Laughing Шегувам се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт