"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 531
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 510
Тандури!  Hug
Благодаря за прекрасната идея, за предизвикателството, за труда и страстта, с която го организира и осъществи!  Hug

# 511
  • на брега на Дунав
Ей, големи сте бързаци, аз снощи като стоях до късно да свърша торта дето трябваше да направя за няколко часа  направо ми се взе тока. Ама и аз съм на линия с нетърпеливите, отивам да разглеждаамммммм  Joy
Тандурка благодаря ти миличка!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 09:07 от КорНиШонка

# 512
  • Пловдив
Tandoori, огромни благодарности за труда ти.
Благодаря и на всички вас момичета, че направихте това предизвикателство възможно. 23 участника не са никак малко  Simple Smile
С нетърпение очаквам обясненията, защото видях много интересни неща и нови технологии.
Днес май всички ще спите по-спокойно, а????  Mr. Green

# 513
Аз засега видях снимките само малки, защото като поискам да ги видя големи и ми забива....  Confused (т'ва понеже се похвалих, че Flickr не ми забива), но все пак ги видях!  Peace    Много ме радва многообразието, различните идеи, коренно различното изпълнение! Доста момичета са положили повече труд от мен  Embarassed  има много свежи идеи, неща, които не са ми хрумвали или които не съм виждала. Нямаме плагиати, мисля аз Simple Smile  Много е интересно!  Hug

# 514
  • София
леле какви чудесии сте направили,  на човек да му се прииска да се ожени отново само заради тортата Grinning. За мене беше по-важно да участвам, защото бях се записала, без да е имало повод, затова хич, ама хич  не съм се старала /то не е гаранция, че ако съм се старала, нямаше да излезе същото Mr. Green/. Определено ще участвам и в следващото предизвикателство, щом отпадна условието за размер, че не ми се яде пак цяла седмица сутрин и вечер торта Sick, че даже замразих една част, и пак накрая остана за изхвърляне, че вкъщи никой не яде сладко.
И най-важното е че ще науча много нови неща, не че в "Нашите любими торти "не се научават, но някак си тук ще бъде по- конкретно и компактно.

# 515
  • на брега на Дунав
Малеее, очите ми останаха  Shocked.  Някой направо са надминали себе си. Обаче обеждавам се , че печелившия ход е да не се оставят нещата за последния момент  Sick. Сега като си гледам тортичката и видях, че съм й забравила канта снощи  Joy Joy Joy. като си видях оръфаните краища и ми се прищя тайничко да метна едно фотошопско въженце , за прикриване на пораженията newsm62
sillsav и при мен нямаше повод мила, даже да ти кажа като видя торта и вече ми сеее  Sick, защото ще си призная без бой, че една от причините да не ми стигне времето за предизвикателството беше, че празнувахме със закъснение (поради болежка на малко зайче) рд-т на моята дъщеричка. За миналата неделя правих триетажна торта  Crazy . Пак нямах много време, че нямае кой да помогна с гледането на дребосъчетата инак щях да се постарая повече и да пригодя нея торта за този повод тук, но не успях. В понеделник бяхме не рожден ден на едно друго дете и във вторник се хванах да правя тортата за предизвикателството, нямах никаква идея за детайлите и затова реших да взаимствам от неделната торта (затова не съм я постнала в тортената тема   Mr. Green). И така снощи до 2 часа съм се борила  #Crazy.  Та сега в хладилника имам една голяма торта и остатъци от неделната торта и се чудя кой ще ги яде  Mr. Green. За капак аз съм на диета и познайте как се прави диета като се явкусват кремчета и блатчета  Joy, абе отиде кончето в реката ама айде. Успех на всички!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 09:34 от КорНиШонка

# 516
  • София
Ей, браво Тандури, ти си много организиран, дисциплиниран и волеви човек! Още нищо не съм видяла, отивам да видя набързо и наобяд - по-спокойно! Днес май няма да правя вечеря:))))

# 517
  • София
Благодарности и от мен за усилията, Тандури!
/аз нищо не вижам, че нямам достъп от работата, а днес съм цял ден тукааааа  Confused /

# 518
Тандури!  bouquet
Браво мила-справила си се страхотно!Всички торти са много хубави и идейни!
pina-и аз не ги виждам големи -ама ще ползвам друг комп.днес за да им се насладя.
БРАВО МОМИЧЕТА Hug

# 519
Аз намерих начин - пускам слайдшоу и така ги виждам, не ми забива. Сега като гледам какви хубави торти има, малко ме е яд, че не се постарах повече, та да не се излагам с тъпи дефекти, но в него момент не можех повече, бях бясна....  Simple Smile
Нямам търпение и за обсъждането, имам да питам доста неща.

Момичета, правих и една малка торта, горе долу от каквото остана, но съм наредила по малко по-друг начин детайлите, може да я видите в албума ми.  Peace

# 520
Тандури..... това не беше честно..... Аз снощи си заспах прилично в 11.30.....  smile3516
Така!!!
                                                  ДО
                                                   ТАНДУРИ
                                                   на другия край на земята

Обяснение в  txtloves
                                от van444eto - от тоя край на земята

Скъпа ми Тандури. Точно в този момент, искам да ти кажа че съм безкрайно благодарна и признателна за положения къртовски труд, за идеята, организирането и осъществяването на този проект. За всеотдайното внимание към всички нас, за търпението което имаше да изтърпиш всичките ни глезотии, за нервите които си изхабила да приемеш, подредиш и  публикуваш целия този албум. За денонощното бдение, което направи тук в темата, за да отговориш на всеки тъп въпрос....
    Каквото и да кажа, ще бъде малко, затова......  newsm51.....

С цялото ми уважение:  Kissing Heart

Държа да отбележа, че все още не съм надникнала дори с половин око в албума, като и че не съм чела вашите коментарии от снощи до момента..........

# 521
Tandoori - едно голяяяямо БЛАГОДАРЯ от мен, за положения труд и старанието да организираш всичко! Чудесно се е получило. Видях много хубави торти, и определено имам въпроси за някои техники.   bouquet

# 522
  • Балчик
Tandoori, прекрасна работа мила. Hug Благодарим ти от сърце. На всички тортите са прекрасниии. С нетърпение чакам обсъждането им. Peace

# 523
Вече видях всичко.... Успокоих се.... свалих кръвното.... спрях треперенето на ръцете..... вече не се потя..... главата ми пуши като на ТЕЦ-а комина, но съм доволна......
Тандури, преди време бях казала че искам да се изправите с Пепи на двубой по ПЕРФЕКТНО изпипани торти.....
Обаче......  newsm78, явно съдбата си прави бъзици с мене.... и ме изправя срещу теб...... За мен е чест, да сме в един ден!!! /но само, ако на 3ти, събера сили и смелост да се измъкна изпод леглото и да седна на компа..../

# 524
 Hug Hug Hug
Набързо само влизам да ви поздравя за красивите торти!Не съм ги разгледала подробно,но довечера ще
го направя! Peace
Като се има в предвид,че само им хвърлих един бегъл поглед,ги намирам за уникални!!!
Поздравления момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
А за Тандури-нямам думи...!!! Благодарение на нея всички имаме възможността да се насладим на тази прекрасна идея-тортеното предизвикателство! smile3525
Дано имам възможност да се включа и аз в следващото предизвикателство (ако се организира,естествено) Wink
Лек ден на всички! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт