"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 532
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Тандури, благодаря за огромния труд който си положила  bouquet
Момичета, невероятни торти ! Всички сте се справили блестящо Heart Eyes
Нямам търпение да започне обсъждането и да разбера повече подробности за всички тези красоти!

# 526
  • София
момичета, поздравявам ви!!! Невероятни торти видях   bouquet  bouquet  bouquet

# 527
  • Vaudreuil Canada
Tandoori, благодаря за организацията идеята и всичко което направи за да я осъществиш.   bouquet

Момичета събрахте ми очите - определено има какво да се научи от едно такова предизвикателство.

# 528
  • Карнобат
Тандури благодаря ти за перфектната организация и големия  труд който си положила и най- вече за чудесната идея.   bouquet  bouquet newsm51
Страхотни торти и невероятни изпълнения. И аз нямам търпение да започне обсъждането имам много въпроси... #Crazy

# 529
Видях ги, видях ги , видях ги

Тандури, да си жива и здрава, мила и все така да ни угаждаш!Багодарности за целият положен труд!А той хич не е малко!

Много хубави торти видях!А според мен, аз напълно се изложих с това чудо.Ама няма нищо, много се радвам на вашите тортички и си ги копвам до една за идейки.  Wink

# 530
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Лелелелелеееее толкова много произведения на изкуството!
Браво момичета, златни ръце имате!   bouquet
Тук се казва "здраве на ръцете ви"!

# 531
Всичко разгледах ........  newsm35 newsm35   и вече спокойно си smile3544
Много искам да спазвам графика за обсъждането, за да ви хваля тогава, но .... всички торти са страхотни, изпипани и невероятни...
Ванче, на твоята се смях, смях с тия черепи и кости ...
Хайде да идва утре и да си обсъждаме  Mr. Green

# 532
Забелязвам също тенденцията, младоженецът с нокти да се опитва да се спаси от булката, в повече от една торта...  Mr. Green Mr. Green

# 533
Браво момичета,   bouquet    bouquet    bouquet   невероятни сте. Всички торти са прекрасни.      bouquet  Специални благодарности на Тандури за възможността да се докоснем до таланта Ви.      bouquet    bouquet    bouquet

# 534
ААААААААА Ето къде били всички, аз се чудя защо в " Моите любими...." няма никой, а вие къде сте били... Laughing
Почвам и аз да разглеждам красотите !!!

# 535
уауууууууууууууууу!ще може ли простия потребител да гласува някъде? и  ще има ли някъде стъпка-по-стъпка или пазите тайна Laughing?
великолепни неща видях,евала дами за търпението,идеите и майсторлъка!

# 536
Тандури едно голямо благодаря и от мен.
Момичета,всички сте се справили чудесно.Сега продължавам да ги разглеждам по-подробно.

# 537
Moмичета, НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! И откъм идеи, и откъм изпълнение!
Мога не мога, ще намеря време да ви чета и питам по ред на номерата! А една конкретна просто умирам от нетърпение да разпитам!
Хехе, и моята идея беше близка до тази на Димитрина. Всъщност тази на мъжа ми, а аз се чудих как да го направя точно  Grinning Но в сравнение с нейната щеше да бледнее... Голямо БРАВО!
Ако знаете в момента колко ми домъчня, че не направих и аз нещо...

И голямо Браво и Благодаря на Тандури!

# 538
Ванче, на твоята се смях, смях с тия черепи и кости ...
smile3505 - Шшшшшшшшшшшт! Тихо!!!! Журито бди с бухалки над главите ни....... Wink   шЪ си трай`ш до 3ти.......  newsm47
И аз     atwork ...... ама ........ шЪ си трая....... щото..... red

# 539
  • Бургас
Забелязвам също тенденцията, младоженецът с нокти да се опитва да се спаси от булката, в повече от една торта...  Mr. Green Mr. Green
А аз гледайки тези торти се чудя дали да не спретна една за приятелка, която се жени на десети, но с разменени роли - тя да се дърпа - много ще е подходяща за нейния случай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт