"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 557
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 540
тя да се дърпа - много ще е подходяща за нейния случай  Laughing
Хубаво помисли дали няма да се обиди.... щото ако е такава тенденцията при тях......  Не всеки има чувство за хумор. Някои се обиждат от собствените си слабости......

# 541
ТОЛКОВА СА КРАСИВИ ВСИЧКИ!!!!!
Аз като начинаеща съм възхитена,изумена,че могат да се творят такива красоти в домашни условия.
Чакам с нетърпение обсъждането ,за да науча нещо ново.
Страхотни сте!
И специални благодарности на Tandoori ,че се нае с трудната и толкова обсебваща задача да организира нещо такова!

# 542
Тандури евала за труда  bouquet

Димитрина с тази дърпана захар ме втрещи аз така и не събрах смелост да я прабвам у дома, но с нетърпение ще чакам разяснения.

На ВСИЧКИ ВЗЕЛИ ДЕЙНО УЧАСТИЕ  smile3501 smile3501 smile3501 newsm74

# 543
Първо както си му е реда
Тандури smile3501 smile3501 за положения труд, за блестящата идея, за постоянството в нейното осъществяване. И  newsm51 newsm51 newsm51 от мен.
А на всички момичета  newsm20 newsm20 newsm20 - думи нямам, уникални сте, такива красоти.
Аз останах без думи.
Сега и на мене малко мъчно ми стана защо не се включих Sad - ама пусти страх да не се изложа Embarassed.
А къде са обясненията за направата на тортите newsm78 или това при самото обсъждане ще е?

# 544
  • София
Успях да разгледам всичко...Свят ми се зави, огладнях, и се чувствам някак си...все едно сме се събрали да си пием кафето заедно...не мога да го обясня, но е страхотно, цял предиобед крача из парка с малкия и броя минутите, докато го сложа да спи, за да се метна тук и да глеееедам...Довечера нямам търпение да ги гледаме с мъжа ми, искам да споделя с някого това вълнение...толкова енергия има в това съсредоточие на идеи, усилия и желание по тема...всеки нещо си представил, решил, направил и то само защото сме си намислили да се позабавляваме и научим нещо така...Дано не ви прозвучи прекалено, но в този момент искам да ви кажа на всички съпричастни към това тук - обичам ви!

Искам да добавя и нещо по-прозаично - Тандури, дали има начин графикът на обсъждане да се качи подобно на резултатите от анкетата, така че да излиза на всяка страница, само днес сме, а вече е 2-3 страници по-назад, можем и да си го копираме, но иначе би било по-лесно за всички посетители на темата.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 15:29 от dimitrina73

# 545
Леле хора, колко сте изписали! Simple Smile И така ме засрамихте! Simple Smile Embarassed Благодаря на всички за похвалите и благодарностите, за мен беше ( и е) удоволствие да видя труда на толкова талантливи дами събран на едно място и готовността ви да споделяте идеи! Simple Smile

Ванче  Hug За реда на обсъждането, всички знаете, че той е по реда, по който съм получила тортите, нали така? Не ми е хрумнал просто на мен кой кога да бъде.  Laughing

За всички, които не успяха да се включат- ОКТОМВРИ ИДВА, СПОКОЙНО! Simple Smile Още като приключим на 12-ти с това обсъждане, ще ви пусна темичка за следващото предизвикателство, че и там има за доуточняване някои неща.  Peace

Анет, по принцип няма да има гласуване, защото цялата идея беше да се съберем, да направим тортите, да ги обсъдим и да научим по нещо ново, по-скоро със семинарна насоченост или както се казва виртуална седянка Simple Smile. Стъпка по стъпка, както и обясненията към тортите ще се покажат когато обсъждаме тортите, всеки си има дата ( по 2-ма участника наведнъж). Тогава ще се пуснат и бележките на самия участник, ще се коментира, критикува, обсъжда, а участникът ще отговаря на въпроси. ПО принцип може да се оставят и коментари под самата снимка във Фликър.  Peace

Дризе, благодаря за пожеланията за здраве на ръцете, щото аз точно сега имам нужда... Sad Дано да мога да се включа в следващото предизвикателство, че тортите ми за Август месец се очертават всичките елементарни, понеже не знам дали ръката ми ще издържи.

Отивам да чета кой какво е писал по-назад, че то не мога да ви насмогна! Simple Smile

Димитрина  Hug  bouquet

# 546
  • Vaudreuil Canada
Аз съм се замислила да помолим модераторите да отцепят темата от обявяването на тортите и списъка за обсъждане в нова тема - така на първо място ще се вижда албума и списъка.

# 547
Шемет, аз си мислех дали да не пусна нова тема, обаче после си казвам по-добре да запазим всичко в една, че като тръгне да търси човек всичко да е на едно място. Ама както кажете.. Peace

# 548
Според мен ще е добре да има Нова тема. На първа страница да е албума и графика за дните с обяснения. Просто много има още да се пише, а темата вече е огромна и натежала. Ще е по-прегледно някак си. А и тази тема беше за гласуване основно, а вече сме на нов етап - така мисля. Също нови заинтересували се съфорумки, по-лесно ще намират кое къде е, че сега снимките са на никоя страница. Но ако решите да остане тук, нямам нищо против!  Peace

# 549
Не че имам право да се изказвам де Embarassed, но мисля по добре всичко да е на едно място Peace - свикнахме тука да си пием кафето дето се вика Hug

# 550
  • София
Аз да си доразвия идеята от по-горе: ако сложим в началото на всяка страница графика, до/вместо анкетата, може до всяко име да се добавят страниците на които е била обсъждана тортата, например - участник "А" - дд, мм, (стр.30-34)

# 551
Абе ееееееееееееееей, девойкииииииии..... нали за да се направи това нещо, трябва НЯКОЙ да го направи. И тоя някой е създателя на темата.... Дали не трябва Тандури да поеме въздух, а? Иначе и на мене ми се иска да ми е прегледничко, ама.....  newsm78... Нека тя да си реши..... Ако модераторите са потвърдили че няма да ни заключат и темата да иде в небитието.... ще си караме до 101....
Друг е въпроса, че си предлагам помощта и ако мога да помогна виртуално, нямам против.... До 17ти съм "волна пеперудаааааааааа"

# 552
Димитрина, как да сложим на всяка страница графика не разбрах? newsm78 Аз току-що ставам и храня деца, мъже, и хуквам след малко по работа, обаче като се върна ще видим какво сте решили, ако искате пишете на някой от модераторите да разцепи темата...както прецените.  Peace

Иначе аз не мисля, че можем да заковем тази информация на мястото на анкетата....и да може аз поне не знам как става.  newsm78 Аз писах тука дали ще ни заключат, никой не се обади, така че приемам, че ще ни оставят да си я запълним темата.
Аз си мислех, като пускам на всеки деня за обсъждане, в началото на постинга да вкарвам и следващите дати, за да може тези дето следят да не трябва да се връщат назад всеки път и да гледат, какво ще кажете?

# 553
van444eto , ти отпуската тука ли ще я караш!  Laughing Във форума!  Laughing Няма море, няма планина...

# 554
  • Пловдив
Такааа, аз мога да се наема да организирам нова тема, но само ако това е решението.
Tandoori, според мен за да се вижда инфото най-горе пусни анкета с опции, като самите опции са датите и хората за обсъждане и ако можеш я заключи Wink

Общи условия

Активация на акаунт