"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 561
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 555
Мисля, че с нова тема ще е най-чисто и лесно.

# 556
van444eto , ти отпуската тука ли ще я караш!  Laughing Във форума!  Laughing Няма море, няма планина...
да бееееееееееее....... да продължа тогава оная идиотска песен за пеперудата: "... и летя от цвят на цвят" - превод: по разни задачки. На 17ти ви зарязвам най-безцеремонно за 11-12 дни..... Как така ще оставя децата без море.......
Пепи, Тандури ако мога и трябва - ще помагам.......  Stop.

# 557
Tandoori,mersi! само да помоля стъпка по стъпка с бебешки стъпки и обяснения че съм съвсем начинаеща Sunglasses

# 558
  • София
...
Tandoori, според мен за да се вижда инфото най-горе пусни анкета с опции, като самите опции са датите и хората за обсъждане и ако можеш я заключи Wink
И на мен това ми хрумна.
Ако може да стане, няма какво да цепим темата, добре си е на едно място. Момичета, мислете в перспектива - като станат 50 тортени предизивкателства как ще им хванем края на по колко теми е разцепено всяко  Wink

# 559
  • София
Аз не съм сигурна, че може графикът да се качи там горе, просто ми хрумна, като предполагах, че може и модераторите да имат идея дали и как става...Все пак си мисля, че утре, като започне обсъждането, няма да имат значение тези подробности, а накрая, като приключи всичко, може с общи усилия, да качим на първа страница линка с тортите и коя на кои страници е обсъждана, така, всеки, който по някое време попадне на темата, или се присети да търси нещо там, да стане по-бързо. За целта е достатъчно само всеки от участниците да си отбележи страниците, на които е обсъждана тортата му и накрая да подадем тази информация и тя да се приложи към този пост на първа страница и готово.

# 560
Ей това е , аз последна видях тортите независимо от часовата разлика  Crossing Arms
 Браво на всички , различни идеи , изпълнения - ще се уча усещам , а и много въпроси очаквайте от мен  Mr. Green
Тандури аз се присъединявам към останалите и ти благодаря : за идеята , за организацията , за къртовския труд който положи  , за отделеното време да се занимаваш с всяка една от нас !!!newsm51 newsm51 newsm51
 Корнишонка права си че не трябва да се прави в последния момент - на мен кошницата ми се счупи , накрая пък и дръжката , драперията липсва , но...( ще давам обяснения , като ми дойде реда)

Тандури знам че съм от последните , но на 10ти заминаваме за Флорида за една седмица. Може ли да ме преместиш по-напред в обсъждането , че нямам лаптоп а и не съм сигурна дали приятелите ми ще носят техния. Благодаря   bouquet

# 561
raya май аз съм последна
момичета, приказно  изпълнение, поздравления на всички
tandoori немога да изкажа благодарността си към теб, за идеята и цялата организация, каквото и да кажа ще е малко за целия този труд - невероятна си!!!

# 562
  • У дома
Е, те тва е, останах без думи. ЧУДЕСНИ СА всички произведения!!!

Тандури , мила, жива и здрава да си и все с такива хубави идеи да ни радваш   bouquet

# 563
Тандури, аз съм на 3ти. Ако другите нямат против, можеш да ни размениш с Рая. Аз въобще не бързам да се изправям пред Страшния съд.... така че, ако прецениш, направи рокада и докладвай.
А пък Райче-зайче за благодарност, ще ме покани на кафенце в обедната почивка, а може  и да ме повози на джет /ако си го е оправила, де/ Wink Wink Wink

# 564
Ами момичета, не знам какво да кажа...аз нямам права в този форум и вече не мога да редактирам темата. Трябва модератор да го направи, ама дали на някой ще му се занимава с нашите неща не знам.  newsm78
И аз си мислех да си пишем тук, пък като свършим да подредим всичко за първа страница с линкове и да го пуснем на някой от модераторите да го публикува, какво ще кажете така?
 newsm78

Ок, разменям Рая и Ванчето! Simple Smile

# 565
  • София
Тандури, моето мнение е да оставим нещата засега така, тъкмо накрая ще имаме по-ясна представа какво искаме да включим като резюме и отправки на първа...Все пак първият пост е твой - не мислиш ли, че можеш да редактираш него, ако това остане идинственият вариант да се появи нова информация на първа страница:))

# 566
Момичета, успях да редактирам анкетата! Пуснах на коя страница са линковете ( за да не се рови всеки), освен това пуснах и датите. Не мога да сложа линковете направо там, съжалявам.
Другото е, че не можах да изтрия допълнително опции ( трия, пак се появяваха) затова сложих по едно тире, не е много красиво..ама какво да правиш.

Димитрина, той първият пост е мой, ама има 24 след които не можеш да редактираш после собствените си постинги. После само модератор може да ги редактира.  Peace

# 567
Момичета,разкошни торти! Поздравлениа за търпението и усърдието!
 И понеже нямате награден фонд  аз предлагам ето това за победителката  Grinning :

# 568
  • София
 Най-после отивам и аз да гледам smile3508

Исках само да кажа, че сега, като вече сме на финала, оценявам напълно идеята за несъзтезателния характер на Предизвикателството, която Тандури толкова се потруди да ни проясни! Ако имаше победители и победени, удоволствието щеше да ми се съсипе наполовина поне.

# 569
Ванче благодаря , виждам аз на 3ти ще пада "американско обсъждане" Mr. Green
За кафенцето и джета грижа нямаш- заповядай   bouquet
Оправиха го за скромната сума от 3000$  #Crazy
 За 3ти - момичета вие си пишете "коментарите-критики" и въпросите , аз като стана към 7-7.30 ще се включа ( 3-3.30 бг време). И имайте милост  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт