Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 38

• 28 155
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
  • София
как правите фондана бял???? Само на борсата в Редута ли има бои?
Бяло има - май неше към 15 лв., но аз се отказах да го купувам - не хваща много-много.
Скоро прочетох идея да се капне капка синьо в покриващата маса - звучи ми логично, но не съм пробвала. /моите торти със снежно бяло са правени с готова моделираща маса/.

Силрай, благодаря  Laughing

# 181
Момичета пак страхотни торти.
: silrai,страшни са и двете.Ще кажа на сестра ми като и трябва хубава и вкусна торта каде да отиде.   Grinning
Румя,и твоята е интересна с това бебенце как си спинка.
Иринка[/color],Джемма  motor  идвам за торта и кафе.Доста апетитно изглеждат и двете.
Имаше едни желатинови цветя доста интересни и те.Видях че Ванчето маи им е хванала цаката.Ванче кажи как ги направи.Пробвах и аз ама нещо нищо не направих.

# 182
  • София
ПЕПИ, харесах си един ордьовър от твоите снимки. Би ли споделила вързопчето от какво си направила? А тези топки отляво от зеле с майонеза ли са?
става дума за тази снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39199&photo=73

# 183
silrai тортата за учителката е чудесна   bouquet

Руми много ми харесва като идея! Изчистено, и това бебче в кошче ...  smile3501

triffy в голяма част от случаите когато видиш бяло покритие, да знаеш, че е готова моделираща маса. Нея също я има на Кадемлията и ако помня правилно кофата 4,5 кг маса струва 32 лв (или да беше 35 лв... newsm78 абе там някъде над 30 лв)

# 184
  • на брега на Дунав
silrai,  Rumya прекрасни тортички! И двете са много идейни, чудни са!   bouquet
triffy, чакаме снимки на розичките  Hug

# 185
  • София
а знаете ли дали на Кадемлия има гъм пейст и колко струва?

# 186
а знаете ли дали на Кадемлия има гъм пейст и колко струва?

Петя, най-лесно е да се обадиш и да ги попиташ. Няма да ти откажат, а и други въпросчета можеш да им зададеш  Mr. Green
ЕТО виж тука има и телефони  Peace

# 187
Е то вие спиране нямате- за 2 дни пак сте напълнили страниците с торти - как да ви изброявам поименно?
Силрай разбрах ти аз на теб слабостта при тортите- ако не е 3Д , значи не е торта. Браво , и двете са невероятни както винаги
Мама_писана добра първа торта. Кой каза че се меси масата с нишесте?( наистина ли я месите? newsm78) . То май само на нишесте се разточва , защо да се меси?
Иринка абе те твоите торти наистина не са за показване. Що нямаш милост бре жена , ако съм бременна да не ти казвам ... То така ми се преяждат твоите произведения винаги...ех много си ми далеч , иначе и аз на кафе щях да дойда
Румя красива торта. Каква е вътре ?
 Дано не пропуснах някой  Praynig
Момичета дайте идеи за торта за РД на 32г мъж -приятелско семейство , знам ще кажете някоя от еротичните , ама малко не става (не знам дали ще понесе майтапа неговата половинка) newsm78. Затова приемам идеи  Hug
 Аз ще се пробвам с този фондан отново. Сега по една книга на Колет Питърс там го дава с една супена лъжица желатин - да видим дали ще се троши. Оф дано му намеря цаката

# 188
Много хубави торти има отново.Браво момичета   bouquet .

raya_usa ,ако човекът има някакво хоби,може би торта свързана с него ще е добра идея  newsm78 .

# 189
Успях да направя за утре тортата .Благодаря и  се извинявам на Gushanka че съм откраднала идеята
без нито един инструмент ми се налага да правя  всичко,но важното е желанието
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207710&photo=81

# 190
Raya защо не пробваш с кесия с пари  newsm78 , ако пък не е от материалните, може нещо спортно- футбол, баскет...сега са актуални тези теми  Wink, ако ти трябват конкретни идеи мога да ти съдействам, пиши тук или в скайпа по-добре, че нещо съм болна и не стоя на компа, но ако изписука ще чуя  Peace
Готини торти видях, не запомних всички, но не мога да не отбележа бебето на Румия  Peace
Силрай супер си е тортата, мен джувката не ме притеснва ни най- малко  Wink Peace

# 191
raya_usa пробвай с тази -Руска мастика II вид, предоставена от Gushanka, преди малко си завърших едни цветя от нея направо е разкошна за моделиране/малко прилича на ММ но на цвят  става бяла/ и съхне по-бързо от ММ.
Чак сега видях че си писала фондан,дали говориш  за друго нещо?

# 192
barcela - ти каква част от дозата направи? И ако си правила по-малка можеш ли да ми кажеш в кухненски мерки (не в грамове, а да кажем чашки, лъжици и тн) ? На мен почна да ми се тричави и се чудя с кое съм прекалила? Благодаря ти предварително.   bouquet

# 193
barcela веднага ли работи с нея или остави тестото да престои няколко часа. Тази рецепта сам я правила 3 пъти- тестото си е О'К , след около час и половина два изведнъж става на трици. Под фондан- да точно захарно покритие имам в предвид.
 Клеър от какво се разболя бре човек посред лято. Скапа ли те тексаската жега. В Мисури ни издавиха тези дъждове (сори за спама Wink). Ми той човека не си пада по мачове, знам че гледа Ф1. За хоби "барабани" нямам време да правя , ама тази идея за торба с пари е интересна. Аз май само на Гушанка съм виждала такъв модел. Ще крада май и аз без да питам  Mr. Green

# 194
Запис за да ви следя.Направо ме подлудихте.От днес започвам да се уча на това майсторство.
Руми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт