ССК '08 Варна - среща

• 12 521
  • 231
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами, дайте кординати за Варна имам приятелка от друг форум и иска да се свърже и да идва на срещите във Варна - тя е от там.

# 211
Пратих ти на ЛС   bouquet

# 212
Хайде момичета, предлагам да се видим в събота - 06 септември от 17.30 часа , място на срещата - затворената площадка до детския кът. Предложението подлежи на корекции, така че на който не му е удобно мястото, дата или часа да казва. Hug

Как ме е яд, че пак ще пропусна срещата.....утре заминаваме на почивка, но живот и здраве ще се видим в края на септември.  Hug

# 213
  • Варна
Привет!  bouquet
Искам да питам: на срещата може ли и аз да дойда или е само за вече затворен кръг мами Simple Smile Аз съм безобидна, вече 9 месеца кърмеща... но малката е звяр! Ако може да дойдем, обещавам да ви пазя от двата й долни зъба Joy

# 214
За отворен кръг мами и бебета е, приемаме със зъби, без зъби, ходещи, спящи, говорещи, ревящи, единственото условие е да ви се идва  Mr. Green

ПС: smooth приятна почивка  Heart Eyes

# 215
Ще има ли среща на 6-ти?Аз съм на линия Hug

# 216
Ще има разбира се  Crazy

# 217
Питам,защото 1 бременно момиче иска да се запознае с нас Simple Smile

# 218
  • Варна
Хо, хо, хо!!! Идваме и ние в събота!  Hug

# 219
чакайте и нас Simple Smile

# 220
И нас PeaceСамо не разбрах кой затворен кръг в детския кът?

# 221
мдааа, и аз това щях да питам - безплатните люлки в детския кът, или площадката, която е изцяло отделно, малко по-надолу?
мойта щерка вече римува - цици-бици, цицинки-бицинки... Rolling Eyes

# 222
Преди се събирахме на затворената, която е по-надолу, под детския кът, а не тази до него, но може би Жени да уточни, какво беше предложението и  Peace

# 223
  • Варна
Затворената площадка, в която винаги сме се събирали. Намира се под детския кът посока главната алея. Извън детския кът е. Мисля, че се пада на гърба на летния театър. Срещата е за абсолютно всички желаещи - бебета, майки, татковци, баби, дядовци ....... кърмени и некърмени, кърмещи и некърмещи Simple Smile

# 224
  • Варна
Момичета, къде бяхте вчера? Ходих, търсих ви... Явно се уплашихте от зъбите на Мартата... Cry Така исках да се запознаем... Направих страшна организация, за да се домъкнем от Виница, а вас ви нямаше... Жалко...

Общи условия

Активация на акаунт