Клуб "Без грим, без токчета, без ролки"

• 12 036
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А, моля ви се!Вие да не решите ,че аз не съм убавица.Нищо не отричам.Само изказвам друго мнение относно проблемната кожа LaughingСега ,ако имах снимки да ги кача, че да ми се вдигнат акциите!

# 121
  • Кацнала на едно дърво.
Защото когато се прекали с "подобренията", се набиват на очи самите подобрения, не жената под тях.
А! Ей това е.
Една такава "натокана" мадама гледах тези дни. Поддържана. Огромна коса, кокили, ноктища, цицища (като изрязани от кора за яйца, ама за големи яйца), пък едни сини очи (такъв цвят в природата няма), тръТки да те побият. Побиха ме, де. Страшна гледка.
Гледах я и се чудех - млада ли е, или стара? Красива ли е, симпатична или май грозничка? Не можах да отговоря. Не личеше.

# 122
Виждала съм, впрочем, авторката на снимки, уверявам ви, че може да си позволи да пусне такава тема  Laughing

# 123
  • София
С прикачената коса не се разбрах. Sad
Коя група ще ме вземе? Rolling Eyes

Е, някакъв друг екстеншън нямаш ли?
Мигли?
Тунинг, нещо?!
Признай си, щото така си много неориентирана Thinking

# 124
Е, някакъв друг екстеншън нямаш ли?
Мигли?
Тунинг, нещо?!
Признай си, щото така си много неориентирана Thinking
Имам изкуствени мигли, но не мога да ги сложа.
Тунинг - тц. Crossing Arms
Сутиен с подплънки може би имам- трябва ли да призная пред целия форум? Rolling Eyes

# 125
  • София
Сутиен с подплънки може би имам- трябва ли да призная пред целия форум? Rolling Eyes
Ти след малко ще си признаеш, че имаш и блузка с пайетки. Joy

# 126
Ти след малко ще си признаеш, че имаш и блузка с пайетки. Joy
Не, но имам колан с пендари. Laughing( сега вече ще ме линчува някой:mrgreen: )

# 127
Аз имам гащи с подплънки-бричове, изобщо не личи, че не са истински  Hug Laughing

# 128

Аз имам гащи с подплънки-бричове, изобщо не личи, че не са истински  Hug Laughing
Joy Аз пък живо се интересувам от такъв тип гащи, които Оголемяват дупето. Laughing ( това е сериозно Sad)

# 129
Виждала съм, впрочем, авторката на снимки, уверявам ви, че може да си позволи да пусне такава тема  Laughing
Аз смятам,че повечето потребителки тук могат да си го позволят.

# 130
Joy Joy Joy

# 131
Брей, колко интересен клуб ooooh!

# 132
Ха така, аз имам шапка с подплънки Simple Smile

# 133
Аз смятам,че повечето потребителки тук могат да си го позволят.
Ами не, аз например не мога да си го позволя, защото не изглеждам добре без грим  Simple Smile
Това беше в отговор на първите заядливи постинги по темата, тип "Брей, брей, дай да видим снимка, като си такава страшна убавица", които бяха напълно безсмислени и не на място.

# 134
Ами аз познавам една мома, която ходи без грим и с бели косми по главата и се мисли за супер красива... което е само частица от огромното й самочувствие (без покритие естествено)...

Не знам, щом така се харесват някои жени... на мене ми е странно да си жена и да не се интересуваш от това как те възприемат другите (защото явно сами си се харесват, за да ходят така), но това си е техен избор все пак:)

Никога не прекалявам с грим или аксесоари, но е странно да се отричат.

Общи условия

Активация на акаунт