На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 148
  • 852
  •   1
Отговори
# 420

Да ,принципно ми е ясно ,че критерийте са различни ,но това което ме съмнява е ,че освен отрицателните отзиви и аква тур /агенцията с която ходихме/ са спрели да работят с този хотел ,а преди те ни го препоръчаха та мисля , че има нещо гнило и общо взето не ми се иска да рискувам заради добрите ми спомени  Grinning.

и ние не бяхме доволни от хотела и от Аква тур казаха, че ще спрат да го предлагат  Peace
насочи се към нещо друго, нещо различно от където има доволни  Laughing

# 421

Да ,принципно ми е ясно ,че критерийте са различни ,но това което ме съмнява е ,че освен отрицателните отзиви и аква тур /агенцията с която ходихме/ са спрели да работят с този хотел ,а преди те ни го препоръчаха та мисля , че има нещо гнило и общо взето не ми се иска да рискувам заради добрите ми спомени  Grinning.

и ние не бяхме доволни от хотела и от Аква тур казаха, че ще спрат да го предлагат  Peace
насочи се към нещо друго, нещо различно от където има доволни  Laughing

Да именно това имах впредвид ,затова попитах тук за идеи ,ама явно няма  Rolling Eyes ще търся дано има места само.

# 422
  • в джунглата
Ние от дълго мислене резервирахме в Кемер Sultan`s beach. Общо взето отзивите които пречетох са добри, но ако имате впечатления от първа ръка моля да ги споделите. А и още нещо искам да попитам как стои въпроса откъм екскурзийте къде си струва да отидеш и къде не? Преди години бяхме с Он травел в Турция и всеки ден имахме възможност да се запишем на различна екскурзия, но незнам как е при Алфатур , ще имали такива? newsm78

# 423
  • Berlin
ние май ще ходим в grand efe, някъде около кушадъсъ. само за почивка. 6 нощувки с чартър. дано да мине добре. това ще ми е 1вото ходене в турция.

# 424
  • Бургас
Дънди и аз се колебая между Султана и Ozkaymak marina .Някои ако е ходил чакаме отзиви.А и през октомври става ли за плаж?

# 425
  • в джунглата
Ozkaymak marina отказах се от него останах с впечатление че е много шумно, защото било в близост до дискотеките (поне така ми казаха). Октомври е досто топло в Турция, била съм към средата на октомври и ставаше за плаж.

# 426
  • Sofia
ние май ще ходим в grand efe, някъде около кушадъсъ. само за почивка. 6 нощувки с чартър. дано да мине добре. това ще ми е 1вото ходене в турция.
И ние сме там. Simple SmileОт 6-ти септември

# 427
снощи чухте ли по новините за пожарите - точно до Сиде в Анталия ooooh!

аз иначе се срях на този хотел http://www.alfatour.bg/cms_show_hotel.php?id=6200 но никъде не намирам отзиви за него newsm78

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 09:03 от Алегра

# 428
  • Sofia
снощи чухте ли по новините за пожарите - точно до Сиде в Анталия ooooh!

аз иначе се срях на този хотел http://www.alfatour.bg/cms_show_hotel.php?id=6200 но никъде не намирам отзиви за него newsm78
тук има отзиви за този хотел
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Grand … se-hid_34306.html

# 429
Някой ходил ли е в MERSIN или някъкви отзиви ако може да ми кажете ,че с руския определено не се оправям и нищо немога да разбера от сайтовете с оценките.

# 430
  • Berlin
ние май ще ходим в grand efe, някъде около кушадъсъ...
да споделиш отзиви! моето ходене се отложи за не знам кога.  Cry

# 431
Ние бяхме там през юни, разкошна почивка не за първи път и не мислим да го сменяме Peace

# 432
  • Sofia
[да споделиш отзиви! моето ходене се отложи за не знам кога.  Cry
Много жалко Sad
Ще споделя задължително

# 433
Момичета, а да имате идея защо например от Англия офертите са много по-евтини? Днес си бърборих за почивката с една приятелка и се сетих за цените, които ми спомена една англичанка, с която се запознах в хотела. За 2 - ма възрастни и 3-год. дете ( каза, че са му платили като за възрастен) за 2 седмици е било 1100 пунда, а ние за 2-ма ( малкия беше безплатно) платихме около 1000 евро за 6 нощувки.
Интересно ми е защо се получава така  newsm78 

# 434
Iman много странно! newsm78Англичаните в колко звезден хотел са били?

Общи условия

Активация на акаунт