Виена (тема 2)

• 78 242
  • 505
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
благодаря ви за отговорите, сега разгледах сайта на аквариума и много ми хареса  Peace

# 181
Изчетох и двете теми за Виена с голям интерес,намерих много полезна информация,благодарение на посочените от някои дами адреси успяхме да намерим 4 самостоятелни апартамента в една сграда,спряхме се и на вариант за придвижване от и до летището.Ще имам впоследствие сигурно още въпроси към вас,но за сега бих искала да попитам:
1.Някой посещавал ли е представлението на Хофбург оркестър Виена

http://classicworld.at/index.php?p=33&l=7&c=1&d=12&id=2

или друго от посочените в сайта,моля дайте мнение,препоръки.Спрях се точно на този оркестър,защото ми харесва програмата,Радецки марш ми е любим,числеността на музикантите е голяма.

2.В Шонбрун има ли  не много скъпо място за обяд,тъй като мислим да сме там през целия ден?
3.Колко приблизително струва на ден кола под наем/или ван,че сме повечко хора/,защото смятаме да отделим един ден на Залцбург.Ако сте ползвали и помогнете с линк ще съм ви много благодарна.
4.Виенската гора с какво е привлекателна,заслужава ли си разходка до нея?А до Гринцинг?

# 182

И последен въпрос, да си взема ли от тук пътеводител или картите за Виена ще ми свършат работа, дали ги има тези забележителности отбелязани?

Аз намерих карта на Виена в книжарница Orange,защото исках докато чета отзивите тук да имам по-точна представа кое къде е,та на тази карта ги има забележителностите,както и справочник за всички улици на картата.

# 183
В Шонбрун мисля че има само няколко кафета със сандвичи. Кола под наем, ако съдя по другите столици има доста евтини варианти, но трябва да имате някой местен с вас. Ван и чужденец - мечта! Няма да е добро решение. Все пак зависи какво значи скъпо? Щом сте повечко може и да се жертвате за един ден.

# 184
Градският транспорт във Виена е перфектно оргазнизран и не е скъп - не бих се занимавала с рент-а-кар, но вие си знаете  Peace

# 185
  • Linz
Градският транспорт във Виена е перфектно оргазнизран и не е скъп - не бих се занимавала с рент-а-кар, но вие си знаете  Peace
Peace
Мъжът ми остана очарован от транспорта и това е нещото, което го впечатли най-много във Виена. Това ме спаси, когато го влачех с мен от забележителност на забележителност, понеже той не е по културната част.

# 186
Идеята ни беше не да се разкарваме из града с кола под наем,там естесвено ще ползваме градския транспорт,който беше споменат като безупречен многократно.Искаме да отидем до Залцбург с рента-кар,а може и с влак/евентуално/,но нямам идея от къде да го хванем за там,колко се пътува?

# 187
С влак е около 3 часа. Тръгват от Westbahnhof във Виена и спират на централната гара в Залцбург. В едната посока е около 45 евро на човек, но има и много промоции.
Това е сайта им. Има и на английски.

# 188
  • София
хайде и аз в темата, планираме екскурзия до Виена през месец Април. Wink

# 189
С влак е около 3 часа. Тръгват от Westbahnhof във Виена и спират на централната гара в Залцбург. В едната посока е около 45 евро на човек, но има и много промоции.
Това е сайта им. Има и на английски.
Много ти благодаря!  bouquet

# 190
  • Пловдив
Искам да питам, пътувалите вече със Скай юръп до Виена има ли случаи с отменени полети, че една приятелка ме наплаши Laughing
И понеже гледам, че за  месец май  още им стои промоцията за двама с един билет, излиза по 50-60 евро отиване и връщане, което си е без пари направо, та се чудя дали ще излетим  ooooh!

# 191
Имам билети за март, дано до тогава да летят  Laughing
За 50-60 евро какво се чудите?

# 192
  • На дивана, под юргана
Ние летим в понеделник...  Grinning
Ще пиша като се върнем...

# 193
Не мисля,че има причина да се безпокоиш. Закъснения и отменени полети всяка компания има. Не смятам,че това зависи от вида на компаниятя. Ние летяхме двама за 53 евро общо с всичко и си стигнахме навреме и в двете посоки. Peace

# 194
  • На дивана, под юргана
Бе как го правите този номер? 53 Евра... Ние успяхме да го докараме до 76 Евра без багажа и застраховки за два двупосочни билета. Но 53... много сте добри!

Общи условия

Активация на акаунт