Виена (тема 2)

• 78 247
  • 505
  •   1
Отговори
# 75
  • София
mi6i, апартаментите за които си дала линк са страхотни!  bouquet

Бих искала да попитам апартамент под наем или хотел е за предпочитане?!Ние ще пътуваме с детето, което тогава ще е на 4 годинки и аз винаги съм искала да е хотел, защото все пак има приготвена закуска,но не зная как стои въпроса с хотелите в центъра на Виена дали примерно за 100-110 евро на вечер може да се наеме двойна стая?

# 76
  • Linz
veka, с дете мисля, че е по-добър вариант апартамента.
Апартаментите са напълно оборудвани кухни, което си е голямо удобство. Пък и освен, че самият апартамент излиза по-евтино, храната също е много по-евтина като си я купиш от някой хипермаркет.
Ние бяхме далече от центъра, но стигахме до там за 10-15 мин. с метрото. А двустайният апартамент ни струваше 65 евро (като ни бяха оставили различни кафета, бонбонки и др. екстри).

mi6i, това с колата е много път newsm78 Трябва да излиза много по-изгодно от промоцийте на Скай за да се навия на този вариант... което не ми се вярва Rolling Eyes

# 77
  • No Line On The Horizon
mi6i, благодаря за линка за апартаментите!

# 78
  • София
veka, с дете мисля, че е по-добър вариант апартамента.
Апартаментите са напълно оборудвани кухни, което си е голямо удобство. Пък и освен, че самият апартамент излиза по-евтино, храната също е много по-евтина като си я купиш от някой хипермаркет.
Ние бяхме далече от центъра, но стигахме до там за 10-15 мин. с метрото. А двустайният апартамент ни струваше 65 евро (като ни бяха оставили различни кафета, бонбонки и др. екстри).

mi6i, това с колата е много път newsm78 Трябва да излиза много по-изгодно от промоцийте на Скай за да се навия на този вариант... което не ми се вярва Rolling Eyes

Рени, благодаря ти!
В момента има промоция на Скай, която убива всякакво желание за пътуване с кола - 9 евро еднопосочен билет до Виена през 2009 година!

# 79
Ами, не е малко Confused но ние не го правиме заради цената, а по скоро защото вчера решихме че уикенда ще ходиме, така че билети ако има наистина няма да са на ниска цена.А моя мъж много обича да пътува и не му тежи да шофира толкова, за мен е малко е дълго ама аз спя Wink
Относно апартаментите и хотелите ние като ходихме с малкия за неговия РД бяхме наели най-големия апартамент и той само тичаше от стая в стая и после казваше че искал пак в голямата къща Wink, но мисълта ми беше че въпросната кооперация се намира и на 5мин. пеш до един голям пазар на който има всичко, така че приготвянето на една закуска мисля не е проблем. Иначе за тия пари може да се намери и приличен хотел, но за нас апартамента е по-добра алтернатива за навсякъде в Европа.
А сега видях промоцията, значи през 2009 можем да го плануваме със самолет ама за тоя уикенд цък Simple Smile

# 80
В момента има промоция на Скай, която убива всякакво желание за пътуване с кола - 9 евро еднопосочен билет до Виена през 2009 година!
Снощи се опитах да резервирам,но нищо не стана SadИма ли някъде в сайта им правила за ползване за индианци,които за първи път пътуват със самолет? Embarassed

# 81
  • На дивана, под юргана
Аз успях още вчера следобед, макар че по едно време сайта им беше блокирал. Обади се на 02-489 489 9. Ще ти помогнат по телефона.

# 82
Мерси,сега ще пробвам Simple Smile

# 83
Резервирах и аз,живот и здраве май месец сме там четиримата Simple SmileАма много ненормално време са тия полети-на връщане е в 6.30 сутринта,това значи посред нощ да тръгнем със сънени деца...дали не си вкаравам автогол :thinkingНа всичкото отгоре някаква застраховка съм направила без да искам и 76 евро ми взе от картата...не ми тръгна на добре тая резервация,ще видим какво ще излезе Crossing Arms

# 84
  • София
Застраховката е трябвало да не я чекваш и нямаше да ти я вземе!
Обратният полет в 6,30 часа и мен ме плаши,че моята дъщеря в нормално време в самолет се инати да си връзва колана, пък събудена в 4,00 часа въобще не си го представям! ooooh!

Bili ,мисли позитивно!

# 85
Пак да питам летялите със Скай юръп-как се чувствахте по време на полета?Никога не съм летяла,а днес една позната ми разказа доста страховито за нейния полет-при излитане и кацане било отвратително,самолетът тресял,на слизане тябвало да излизат през задния вход,а перките работели...не мога да преценя доколко е истина,звучеше обаче зле ConfusedСпоред нея не трябва да се лети с нискобюджетни компании,защото качеството на обслужването не е на ниво.Ще бъдем с две деца,едното при това бебе...прося си успокоение общо взето Crazy

# 86
Били,като летяла с всевъзможни компании безброй много пъти, ще ти кажа,че това дали е лоу кост или не няма никакво значение...винаги може нещо да се обърка  Joy Сега сериозно - последно летях със Скай и нямам никакви забележки.Никакви закъснения, много любезни и най-важното - дават ти място,а не като другите лоу кост - на бордната карта не ти пишат място и всеки сяда където намери за добре и понякога става леко бутане.
Друсането няма много общо с качеството на обслужването - като има турболенция,има.Това е положението.Но лоу кост компаниите не са лоу кост,защото пилотите им са аматьори или нещо такова.Става дума за спеставяне на пари от други пера - като кетъринг, летищни такси и прочие.
Така,че не си търси зорлен причини за притеснение,а се настрой позитивно за едно прекрасно изкарване в този наистина великолепен град.
А полетът е повече от кратък - 1 час и 15-тина минути.По-добре няма как да бъде! Peace И още нещо - щом сте с деца,ще ви третират с допълнителна грижа и внимание, така че се успокой! Peace

# 87
  • София
Аз съм летяла със Скай до Прага и обратното.На отиване имаше на едно място турболенция и малко тресеше за 3 минути, но както е написала Old Sport всичко е въпрос на късмет.
Аз също мисля,че обслужването е на ниво.Разликата е,че няма наистина кетъринг и примерно ако други мощни авиокомпании кацат на централни гейтове, те кацат на или излитат от най-далечния.
Един приятел, който е летял с тях до Виена ми каза,че като кацнали и самолета се движил,движил,отминал сградата на летището и стигнал до едно поле и там спрял и ги оставил JoyПосле 30 минути пътували с рейса до терминала на обратно Joy , но той е шегаджия!

# 88
Ей,успокоихте ме,много ви благодаря HugНе си търся сама притесненията,те ме намират Mr. GreenНе обичам да пробвам каквото и да е за пръв път с дете,затова така се втелясвам,но си обещавам да се настроя позитивно!
.
Един приятел, който е летял с тях до Виена ми каза,че като кацнали и самолета се движил,движил,отминал сградата на летището и стигнал до едно поле и там спрял и ги оставил JoyПосле 30 минути пътували с рейса до терминала на обратно Joy , но той е шегаджия!
Joy Joy Joy

# 89
  • СОФИЯ
Разликата е,че няма наистина кетъринг и примерно ако други мощни авиокомпании кацат на централни гейтове, те кацат на или излитат от най-далечния.

Това мнение ми се струва реално. Никога не съм летяла с нискобюджетни, така че само по разкази от познати.

Били, наистина не се шашкай, сезонът не е пик, надали ще кацнете на съвсем отдалечена писта и не бива да имаш притеснения за "по-голям риск при полета". С това не рискуват. Спестяват от друго. Хората навсякъде са хора, а две деца на борда всеки би уважил. Е, няма да има забавления, играчки и сувенири от компанията, но ще летите ОК.
После ще разказваш твои впечатления от Виена!

Общи условия

Активация на акаунт