Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 247
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ехо  Mr. Green Привет и от мен. Уви и след третото класиране пак не сме приети  ooooh!
 Срещичката в О'Шипка беше много хубава. Събрахме се 12 мами, но не можахме да се видим с всички, или поне аз, защото бях в единия край на масата. Grinning Ето и малко от качения снимков матрял:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201133&photo=54

Цвети, малката Неда се е разхубавила още повече!!!
Гери, ти наистина си наща гордост. Майка героиня. Честито за успешното завършване, а за английския - никой не се съмнява в теб  Peace
Софко, изби рибата с тази снимка  Mr. Green Типично в твой стил.
Роси, изгуби се ти....Много са ти порастнали хубавите щерки. Дано скоро да се преместите окончателно.
Ей, голямо местене пада тази година сред нашите редици  Mr. Green

# 61
  • София
Привет и от мен! Гледам добре сте изкарали на срещата, но то не може да се очаква и друго де Laughing
Гери честито дипломиране!!!  bouquetБраво на тебе как смогваш не знам!
Цвети пусни малко повече снимки на Неда, а и на Ран Praynig
Симонка и куклите на Роси са страхотни Hug

Митко за съжаление снощи пак имаше температура и пак нищо друго! Дано вече да минава този вирус Praynig Надявам се другите болнички вече да са оздравяли Praynig

И накрая да се похваля - Митко го приеха в яслата, която ни беше Първо желание и сега ще го отписвам от старата и ще го записвам тук! Дано има и други приети дечица (Верче поне мърдате ли напред, за да има някакви шансове на другите класирания?)

# 62
  • София - Дианабад
Привет,
мерси за поздравите и пожеланията!   bouquet
Снимките от срещата отново показват, че сте страхотни!
В яслата и ние пак не сме приети - в едната бяхме чакащ №2 и имаше точно 2 свободни места, обявени вчера. Но за съжаление е класирано дете с предимство.  Sad Продължаваме да чакаме.

Целувки!  Heart Eyes

# 63
  • Пловдив
Привет,
В яслата и ние пак не сме приети - в едната бяхме чакащ №2 и имаше точно 2 свободни места, обявени вчера. Но за съжаление е класирано дете с предимство.  Sad Продължаваме да чакаме.

Целувки!  Heart Eyes

goris,извинявам се за тъпия въпрос,какво значи да е с предимство?Или по-точно защо?
Питам,защото и мен ме интересува,не сме от класираните за ясла.След като съм писала в молбата до директорката,че съм самотна майка,защо не сме приети?

# 64
  • София
Привет,

Целувки!  Heart Eyes

goris,извинявам се за тъпия въпрос,какво значи да е с предимство?Или по-точно защо?
Питам,защото и мен ме интересува,не сме от класираните за ясла.След като съм писала в молбата до директорката,че съм самотна майка,защо не сме приети?

ivanka1979 не съм Горис, но да си кажа. Като гледам ти си от Пловдив, а не от София, така че нищо чудно при вас предимствата да са едни при нас други (поне във Варна доколкото съм запозната предимствата се различават). Тук в София не се приемат вече хартиени молби (изключвам чистите ясли) и кандидатстването минава през Информационна система. Децата с предимство, които се приемат са - деца на инвалиди с 90 % инвалидност; имащи брат/сестра посещаващи съответното ДЗ; близнаци или три и повече деца до 10 г.

А това, че си самотна майка в София не е никакво предимство, а след като не сте приети и вие излиза, че и Пловдив не е и то по простата причина, че много трудно може да се определи и докаже документално дали наистина жената е самотна майка или просто не е сключила брак и живее с бащата на детето си на съпружески начала. Тогава реално погледнато тя не е никаква самотна майка!
Дано съм ти била полезна с обясненията си!

# 65
Уф, ужасно е това с яслите Аз съм подала молба от миналата година, ходих да я преподам в началото на тази и засега, доколкото знам, сме приети. В Благоевград молбите са хартиени, може би по-добре, макар че съвсем не е ясно кой и защо е приет.
Доколкото разбрах, тук основният проблем е за градина, т.е. догодина ще е страшно. Познавам много деца, които не са приети. И понеже градът е голям, но не достатъчно, май само връзките вършат работа, защото майките на всички приети дечица споделиха, че са търсили връзки Close
Ами аз като нямам, май трябва да търся тази година...

# 66
Снимките са чудесни  Hug. Обещавам тези дни и аз да пусна няколко  на Анелия Simple Smile.

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 22:50 от Elimira

# 67
# 68
иванка, моята Неда беше приета с предимство, защото братчето й посещава същата детска градина. И мисля, че това е много разумно, представяш ли си как обикалям градините сутрин, ако са в различни.....

Събота и недяля много си починах, бяхме на гости на бабата на Момчил, която стана на 84. Да ни е жива и здрава още дълго. Децата много се забавляваха. В пазарджик се е паднал някакъв кмет - мераклия и е оправил всички градинки. Не само в централната част, ами пред всеки блок кажи- речи, има нови играчки, пласмасови. Да не говорим, че имаше един мърляв парк край Марица, който сега е райско кътче- нови алеи, играчки, цветя, фонтанчета.... ИСКАМ И ТУК ТАКА

# 69
Привет!
Последни уточнения за Чепеларе. Капарото е получено, освен за 2 семейства, които са пратили в последния момент, но това го уточнихме с хотела и няма проблем.
Окончателно свободни са една двойка, две единички и апартамента. Ще ги задържа до сряда и ако никой не ми се обади че ги иска, от хотела ще ги дадат на други хора - имало много запитвания точно за този уикенд.
Поздрави на всички и бързо оздравяване на болните дечица.

# 70
Здравейте,на всички и от нас с Поли Hug Досега четох темичката и разглеждах снимките.Всички дечица са много хубави и страшно пораснали.Аз се позагубих малко,но  ни се счупи компютъра,и докато го оправят ми скъсаха нервите Close.Ние с Поли почти по цял ден сме навън,прибираме се само на обяд за хапването и спането,че моята щерка не яде и не спи навън.Няма спирка при нас,крачетата и са целите в синини от паданията,защото тя нон-стоп тича нанякъде или се катери по пейки,стълби,катерушки.Ще кача и аз малко снимчици в албумчето,да не ни забравите.
Пепипетя,и аз стискам палци за радостна новина EFP. Ние ходим често до Враца с мъжа ми и може някой път да се видим.
Горис,честито и от мен не се съмнявам,че ще вземеш и английският
 newsm10
На всички болнички пожелавам бързичко да оздравяват. newsm10И Поли ми се буди с кашлица,но пък няма сополи,температура и т.н.Ходихме при доки ,но той каза,че гърдичките и гърлото са и чисти,и ,че може да има алергия към нещо.Аз вече се чудя към какво ли,всеки ден чистя прах,сменям и чаршафчетата,изнесла съм всички цветя от нейната стая,та незнам на какво може да се дължи тази алергия. newsm78

# 71
Ехей, какво затишие... личи, че времето е разходъчно /т.е. - за разходки  Mr. Green/.
Мнооого хубави снимки от срещата, благодарско  Hug. И много добре изглеждате всички, пу-пу  Heart Eyes. Аз, такковата, особено завиждам на надарените мами, щото моите почти изчезнаха...  Embarassed А, да кажа - сестра ми слушала/гледала по някакво предаване пластичен хирург, по повод силиконовите бюстове - някаква жена се интересувала дали след като е спряла да кърми може да си сложи. Та той казал - по принцип след като  се кърми бюста се увеличава, но има и един малък процент жени, при които намалява... ха познайте аз в кой процент съм  Crazy.

Ние изнесохме около 2/3 от багажа, като не броя леглата, които ще са на последния курс. Но не знам кога ще е това, оказа се, че и в оня апартамент трябва да се направи ремонт, за да е чистичко и хубавко... та сега нашия тати го чака - след работа през седмицата да работи в сегашния, а уикенда - другия. Дупе да му е яко, както се казва  Thinking.

Пепипетя - какво става??

# 72
  • София - Дианабад
Привет!   bouquet
Днес имаме повод да ви почерпим: стават 2 години откакто сме се оженили с мъжа ми. Заповядайте:

# 73
  • София
Гери
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ С ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ!!!
  bouquet
Брей за две години две деца браво на вас Hug
Мацки как сте в тези жеги? Убийствено е навън на мен.Не се издържа даже на мен понякога ми прилошава от горещините! Въобще не мога да издържам на жега Mr. Green

# 74
Мила Горис, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Пожелавам ти винаги да се разбирате и обичате, а късмета да е ваш постоянен спътник!!!

...
Мацки как сте в тези жеги? Убийствено е навън на мен.Не се издържа даже на мен понякога ми прилошава от горещините! Въобще не мога да издържам на жега Mr. Green
И аз така, Мони  Peace. Нещо вече хич не издържам, а като гледам и Гери навън се застоява най-вече под сенките...

Общи условия

Активация на акаунт