Oт чаканите ЮЛСКИ рачета, излюпиха се вече три близначета :) (тема 66)

• 15 803
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Кога пак ще се съберем на по торта казвате Crazy
Ине, влезнах с паролата в албума да обърна снимките, но нещо не съм на ти с мултиплай и не разбрах как.

Емзи, добре дошла Simple Smile Дай снимки бързо Heart Eyes

# 196
Емзи, добре дошла отново Hug! Чакаме с нетърпение снимки на мъничката Тея, както и да ни разкажеш повече за раждането и за първите дни с беба Heart Eyes.

Много хубави снимки, всички сте страхотни Heart Eyes. Искам и аз на среща Grinning

# 197
  • Sofia
Мамита, спещен въпрос - може ли да се ползват антицелулитни продукти по време на бременност и какви?
(питам за една друга бъдеща мама).

# 198
  • София
Докато си пишех тук с една от нашите мами, имах 13 минутна контракция (измерих си я на онази програмка). Дано да продължават така да си вървят нещата - без болка. Сега пак ми почна нова.
Pea®ly днес като бях да ми мерят тоновете на бебето се паднах с едно момиче, на което апарата и отчете контракции, а тя усещала съвсем леки движения на бебето, без болка без нищо.  Shocked Лекарката и каза, че щом не усещала контракциите щяла лесно и без много болка да роди.
Дано и при теб да е така.  Praynig

И аз бах така миналия път. Сестрата ме пита усещам ли кантракцията, а аз усещах само движението на бебето, дори и стягяне нямаше. Ама тя нали матката си конрахирала при движенията.

emzi добре дошла   bouquet

Аз днес бях за тоновете и са ОК. Но това, което ме радва най-много е , че влагалищния ми секрет е чист Grinning еми  то без секс, так е   Joy

NBM   Naughty Нъц.

# 199
Добре дошли , на Емзи и малката Тея.Много здраве,щастие и да се гледат безпроблемно!  bouquet

# 200
Ето един линк с детски приказки от плочите, досега слушахме за Снежната кралица, ама ми е бавен нета, полвин час я свалях първо, сега сваляме Пепеляшка.

http://ljube.com/278

# 201
Емзи, добре дошла  Hug
Чакаме разкази и снимки  smile3521
Пърли, с тия контракции имаше ли прогнози?  Wink
Коко, доволна ли си от меренето на тоновете? На мен винаги ми е приятно като ходя - лафя си с момичетата пред кабинета, докторката е много мила и си ми е едно развлечение Simple Smile
Джоли, мерси за инфото за магазина. Ще намина непременно, то ми е под носа.

# 202
Емзи, честито завръщане вкъщи с Тея  Hug

Тооолкова ми е уморено....

Хайде, Пърли, стискам ти палци да са от истинските (нали искаш да идва вече бебо? взе протектор?) Wink

Ама сте много сладурски в сладкарницата Simple Smile Ако има среща в петък или събота ще съм на линия  Laughing

# 203
Добре дошла, емзи!само хубави и спокойни моменти ви пожелавам!  bouquet
Мамита, спещен въпрос - може ли да се ползват антицелулитни продукти по време на бременност и какви?
Ами мисля,че не е препоръчително,защото повечето съдържат кофеин и.....по -добре да не ги ползва!

# 204
Пърли, с тия контракции имаше ли прогнози?  Wink

Аз нали съм ти казала кога ще родя? Laughing Не остана много време, хаха.

Хайде, Пърли, стискам ти палци да са от истинските (нали искаш да идва вече бебо? взе протектор?) Wink

Протектора даже е изпран и изгладен Laughing Ей, как ги помниш тия неща (това беше условието - да имам последната покупка и може да се ражда)

Btw, спах до преди малко и ми продължават контракциите от както писах. Не е да ви шашкам, щото на мен не ми е зле.

Рапунцел   bouquet тенк ю

Ох, бе Simple Smile Емзи... ДОБРЕ ДОШЛА!

# 205
  • Варна
Принципно и да ги ползва целулит се появява на 80% от жените през бременността и кремовете и ампулите не могат да го спрат - а и за ранна бременност са противопоказани- по-нататък може след 5-6 месец ,но е хормонално , а и без упражнения и интензивно движение е безмислено..Така че по-добре да изчака бебето и след това да започне мазила и спорт ..

# 206
  • Sofia
Мерси много на всички  bouquet

Вече "зарадвах" мамата, че целулит ще има и спасение няма Mr. Green

# 207
Мерси много на всички  bouquet

Вече "зарадвах" мамата, че целулит ще има и спасение няма Mr. Green

Няма гаранция, че ще има Wink. С първата си бременност нямах никакъв целулит, въпреки че качих ужасно много килограми. За съжаление този път не ме размина, но до тази бременност изобщо не знаех какво е да имаш целулит.

# 208
  • София
Дуци, оправих ги Simple Smile 
Може ли да ми кажете какво трябва да пише в декларацията за признаване на детето от таткото и задължително ли трябва да е заверено от нотариус. За протокола - нямаме брак, но искам да си го пише в акта за раждане  Praynig Гледах и преди в нета, но не мога да разбера, кога е за припознаване и кога за признаване - гледах, че има разлика - явно едните са след време, ако реши, абе и аз обяснявам , но ще съм благодарна ако някои е по - наясно и пише.
Емзи добре дошла, чакаме снимки и подробности!!
Беболините на Шмилянка са мнооого сладки  Hug

# 209
  • София
Ine,мен също ме вълнува този въпрос и бях питала преди време,отговорите бяха различни... newsm78.
Във всяка болница било различно,значи някъде искат заверена нотариално декларация/нотариуса знае какво трябва да пише вътре/,а някъде в самите болници си има упълномощен човек и не се ходи на нотариус...трябва да провериш там,където ще раждаш Peace

Общи условия

Активация на акаунт