Oт чаканите ЮЛСКИ рачета, излюпиха се вече три близначета :) (тема 66)

• 15 812
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Колкото до книгите... "Всичко за бебето" на Василена Доткова.. .Същата не е ли автор и на "Близо до бебето", която спечели доста противоречиви коментари???

# 166
Aз мисля, че става дума само за "Близо до бебето", за другата не съм чувала...

# 167
Фрош-а го взех от Пикадили до Практикер - аз все там си пазарувам, че е мн по-заредено от това в Младост, а и няма толкова хора.
Мерси и ние предпочитаме от това Пикадили да пазаруваме  Peace
Аз казах на мъжа ми, че той ще ме бръсне като дойде времето понеже аз няма как да го направя, но отказва и вика "ами депилирай се"  Joy След малко отивам да си купя бинт, марли и йод да ми смени довечера превръзката на пръстчето, да видим как ще се справи  Wink

# 168
И на мен отбиването ми беше противоречиво. И тъжно и се радвах, че сме вече отделни същества. Досега лягам до нея, за да заспи, така свикна с кърменето. Всъщност от две седмици някъде нали си спи в леглото и като не спи следобед - гъта се и не се сеща за мен, заспива на момента, а и аз пробвах да лежа до нея в леглото и , но ми беше адски неудобно.

От няколко страници чета за кърмене и ми тръгна коластрата.

Уф, аз мн се изморих, от три дни съм сама с детето, закуски, обядване, къпане, чистене и разхождане..и тя както е на настроения - един ден е звяр на другия ангелче. Искам да си приготвя нещата за родилното, че все си мисля, че по-рано ще тръгане да излиза. И съм с болезнени контракции, доста продължителни, май слиза надолу детето...

Дуци, аз доста спя по гръб, така ми е най-удобно на кръста  игърба, на ляво ми натежава корема и ребрата ми притискат бебето, не ми е удобно. И като се легна си вдигам краката възможно най на високо, мн бързо ми спадат отоците така.

# 169
  • София
Агата, така е. Няма такава книга, щом и гугъл не я откри.  Peace Ама понеже вие говорехте.... подвеждате само  Joy

# 170
  • Sofia
Много пишете, ей.
Мен пък ме мързи и се записвам само за да видя докъде съм я докарала с лентичката Mr. Green

# 171
Айде като викаш - лентичката, като гледам двете една до друга, колко дни след сватбата направихте бебето? Simple Smile

# 172
  • Sofia
Айде като викаш - лентичката, като гледам двете една до друга, колко дни след сватбата направихте бебето? Simple Smile

Абе така като ги гледам супер близо изглеждат, а трябва да е било 2 месеца след сватбата.
Което по принцип доста ни изненада, щото аз имах поликистоза преди няколко години и ме бяха предупредили, че трудно ще забременея. И ние се бяхме приготвили за едно чакане, а то набързо стана Peace

# 173
До раждалите със секцио, на които пак предстои - ако белега ви е в окосмената част смятате ли да го минавате с кола маска /ако останалата част ще минавате, разбира се/  или само с бръсначката newsm78 Чудя се, дали не е опасно после да се завъртят навътре....Доктора ли да питам или козметичката. Утре имам час за коламаскиране, пък при док съм в петък. Т.е. трябва да реша този сложен казус до утре, защото те няма да пораснат съвсем за седмица две, когато очаквам да е секциото....Пфууу, сори за тъпата тема, ама ме вълнува.
Аз мисля бях отговорила на такъв въпрос ама пак ще пиша.
Ако косъмчетата се отскубнат с кола маска после, когато започнат да растат, а са под лепенка или друга превръзка може да започната да растат под кожата и да стане някаква инфекция. Аз мисля да мина с депелатоар, за да не се порежа без да искам точно преди операцията. То си е като с бъсначка.
А иначе преди операцията си спомням, че минаха целия ми корем от пъпа надолу. Т.е. аз се бях подотвила, но чак пък за малките косъмчета не предполагах.

# 174
  • Sofia
Точно вчера се чудех дали кремовете за депилация могат да се ползват при бременни newsm78

# 175
Точно вчера се чудех дали кремовете за депилация могат да се ползват при бременни newsm78
Че какво им е?? Аз до сега не съм ползвала от както съм бременна, но от веднъж какво ще стане??
Не знам вече. Аз го раздавам по-спокойно.

# 176
Абе така като ги гледам супер близо изглеждат, а трябва да е било 2 месеца след сватбата.
Което по принцип доста ни изненада, щото аз имах поликистоза преди няколко години и ме бяха предупредили, че трудно ще забременея. И ние се бяхме приготвили за едно чакане, а то набързо стана Peace

Да, не излизат сметките така като го казваш, но ако беше станало в Първата брачна нощ, щеше да е много интересно Laughing

Докато си пишех тук с една от нашите мами, имах 13 минутна контракция (измерих си я на онази програмка). Дано да продължават така да си вървят нещата - без болка. Сега пак ми почна нова.

Киса, котетата са невероятни просто, размеквам се като ги гледам Heart Eyes . Ние преди 3 дни бяхме пак на гости на нашата хулиганка. Леле каква радост беше да ни види. Едно мъркане, едни целувки, глезотии. Но новите й стопани са много готини и там вече си живее доста добре (има си даже куче). Пък и ние вече си станахме роднини с тях покрай нея Laughing Спокойна съм, че е добре.

Донка, мерси за комплимента! Ще видим след второто как ще е положението...

# 177
Хайде и аз да се запиша,все още сме 2в1 и сме добре.
Относно депилацията с кремове аз ползвам пяна на Виит и съм много доволна.
Ползвам я само за интимните части,а космите на останалите места все още премахвам с епилатор.

# 178
Докато си пишех тук с една от нашите мами, имах 13 минутна контракция (измерих си я на онази програмка). Дано да продължават така да си вървят нещата - без болка. Сега пак ми почна нова.
Pea®ly днес като бях да ми мерят тоновете на бебето се паднах с едно момиче, на което апарата и отчете контракции, а тя усещала съвсем леки движения на бебето, без болка без нищо.  Shocked Лекарката и каза, че щом не усещала контракциите щяла лесно и без много болка да роди.
Дано и при теб да е така.  Praynig

# 179
Koko, аз точно това писах днес като се върнах от запис на тоновете - по същия начин контракции се отчитат, а на мен само бебо ми мърда и не усещам друго. Simple Smile Ех, ако е вярна прогнозата на твоята лекарка - супер.

Общи условия

Активация на акаунт