Oт чаканите ЮЛСКИ рачета, излюпиха се вече три близначета :) (тема 66)

• 15 873
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
честито на Шмилиянка,  да са живи и здрави всичките.  Да се отчета -спах спокойно, днес дори нямам никакви контракции, без да съм пила каквото и да е. Малката върти леко дупето под черния ми дроб, не се бунтува като снощи. Утре ще ходя сутринта за кръв, следобеда - на консултация. ще си настоявам за всичките документи, да си ги взема. Оттам нататък ако иска да правим запис, ще се съгласявам, ако не ще - здраве да е. Изпрах и изгладих дрешките, подготвих отделно тези за изписването с описание и указания (Ако има кой да чете!), стегнах си торбата с най-необходимото, сега си подготвям дрехите за мен за изписването.
Гледам, захванали сте темата за кърменето. цедила съм и съм хранила с кърма с шише до 9 мес. възраст, с добавка. Трудоемко, уморително... А иначе такива рагади имах, детето пиеше кръв направо! Как се избягват тия пусти рагади?

# 151
  • София
Elen@,ето ти един сайт... http://www.ramus-lab.com/ аз тук ги правих,но ти трябва направление Hug

Благодаря ти! Имам направление, само трябва да отида да го взема от Сантелаб, в тази връзка преди 5 мин. лаборантката така ме ядоса, че направо се разревах. Помолих я да остави изследванията и талоните на регистратурата и да мине мъжът ми да ги вземе, тя каза, че няма проблем и след малко, "а какъв ви е проблема с кръвната картина", казвам това, че не е направено, но няма да се разправям, нито имам време, нито имам нерви за това, и тя "тогава ще дойдете лично вие да си вземете, на друг няма да ги дам."  #Crazy Обаче утре ще отида с мъжа ми, защото наистина не мога да се разправям с идиоти. Питах и доктора, със сигурност ми е пуснал кръвна картина, то няма логика да не е пуснал.

elena@, направих си изследвания за СПИН и Хепатит с направление от лекаря, следящ бременността ми в Цибалаб.
Мин. път там ме накараха да си платя за хепатита  newsm78

А за кърменето и аз съм насреща, с каквото мога, не съм специалист, но пък кърмих 1 година.  Hug

Киса, много са сладички котетата Heart Eyes

Тони, за раждането както дойде, не се притеснявай!

Астарта, дано! Последният ми изпит е на 29 юни, да устиска до тогава, пък и секциото е по- добре да е планирано, а не спешно. Малко ме е страх от изненади Whistling

# 152
Агата, това с "цокинцата" ме разби! Joy

ОООО и други сладки работи бърбори и се кокори, много е сладка. А само как заговорничи с корема, не ми се мисли какво ще като се роди и поотрасне дребното джудже  Laughing

Аз преди питах, някой ми и отговори, ама забравих. Embarassed Сори, че пак ви замнимавам... До раждалите със секцио, на които пак предстои - ако белега ви е в окосмената част смятате ли да го минавате с кола маска /ако останалата част ще минавате, разбира се/  или само с бръсначката newsm78 Чудя се, дали не е опасно после да се завъртят навътре....Доктора ли да питам или козметичката. Утре имам час за коламаскиране, пък при док съм в петък. Т.е. трябва да реша този сложен казус до утре, защото те няма да пораснат съвсем за седмица две, когато очаквам да е секциото....Пфууу, сори за тъпата тема, ама ме вълнува.

Дани, на мен не са ми давали свещички за обезболяване, Аулин пих. Сега ще ми даде хомеопатичката нещо за преди, по време и след операцията, вярвам, че ще е с по-добър ефект.

Офф, толкова много неща пишете, че забравям докато чета какво искам да пиша.

Аааа, сетих се - Тити, бъзикаш се ти в предната тема с черешовките Naughty  LaughingСамо че те са малки възглавнички и за колики, не са за кърмене. Щото няма как да набуташ тоя огромен бъбрек в микровълновата, пък и колко тона череши трябва да се изядат, за около няколко бременности хахаха

Майра, много е готино леглото  Peace Направо бих си поръчала и едно за мен, толкова готино изглежда Laughing

Дуци - и мен ме възлнува момента, какво ще яде детето, докато ми слезе кърмата, защото сега сигурно ще е на определена дата, а няма да е започнало нормално. Трябва да потърся в библиотеката какво пише.

За всички интересуващи се от кърменето, неопитни,опитни и средно опитни мами - ако сте в София в събота - отидете в МД на срещата за кърменето - това е наистина много ценна информация, която ще ви бъде от полза. Дори и да сте посещавали други лекции за кърмене и хранене /даже в този случай, точно защото сте, ще ви бъде още по-полезно да чуете и друга гледна точка/. Ра2 отиди в събота ако можеш  Wink Наистина са героини майките, които цедят и дават кърма с шише. Имам приятелка, която  година вече цеди и дава кърмата...Направо не ми се мисли, колко труд е това. А това са дребни неща, които могат да се избегнат. Рагадите пък съвсем.

# 153
Пърли, много хубава снимка си си метнала на аватара!

Мерси, днешна е  newsm03

Ей ме и мен. Тоновете са ни супер, имах контракции по време на записа, но не ги усещах (което пак е супер, щото не ме боли, пък си работи там дейността). После ходихме до склада на Данет, купих си сутиен за кърмене... ей, това било супер удобно нещо, бе?! И разни ми там, други неща за мен си набавих - тампони за гърди, бла-бла... После една рокля с гол гръб ми подари мъжлето и съм направо доволна. Казах му всеки ден да си взима свободен ден  Joy

Ох, сега идва трудната задача да ви изчета, че погледнах само диагонално тук-там  ooooh!

Забравих да кажа - за отекли крака ми препоръчаха в аптеката ViaTromb. То е спрей-гел, който го дават и за превенция от разширени вени и разни такива, не само за отоци. Безвреден е за бременни и след снощното пръскане, днес се събудих и имах кокалчета на краката, които не бях виждала от 2-3 седмици вече. И не ме болят така, значи препоръчвам, струва 10 лв. и нещо.

# 154
Дуци, после ще ги мислим килата, то няма как и да не се оттичат краката в това време.Вярно, май е добре да се мажем с нещо.

Агата ,мерси, може ли да ми кажеш какво ще ти даде хомеопатичката, че много ме притеснява темата с обезболяването, а то сигурно е лично за всеки де, това с хомеопатията.
Моите планове засега са с коломаска ,но не през целия корем, а само около стария белег и малко нагоре, че това с бръсненето по корема, не ми допада въобще.Обаче дай Боже да ни съвпаднат плановете с малките, та да имаме време за това.  Grinning

Пърли, браво, дано пак се разходите скоро с мъжлето.Много сте сладки двамата!  Hug

# 155
Аз досега бях навън с дребната. Ама като тръгнахме на разходката - много зле Sad Такива придърпвания ниско долу, болки ..ужас. После явно като се пораздвижих и се оправиха нещата Rolling Eyes Вчера следобяда също имах доста силни болки и корема стягаше ужасно - май е било ефект от акупунктурата Confused

Утре и аз съм на запис на тонове пак и преглед - да видим какво ще каже докторката, че за уикенда пак съм замислила увеселителна програма и не ми се ще да пропадне Sad

# 156
Дани, при мен белега е много ниско, така че мъхчето на корема не го и мисля, сега се е позасилило, така че сигурно ще минават с бръснач /май минават винаги при операция, без значение дали има видим мъх или невидим/ Става дума за половин пръст над белега, което не е коремното мъхче  Laughing

# 157
  • Варна
Привет от мен newsm53.

Не мога да повярвам, че най- късно другата сряда ще си гушна бебчето. Вече ми е малко
Инка , чакаме те с нетърпение..
А за сряда - не съм забравила , че си на 25.06 и ще стискам яко палци...аз съм на консултация тогава и ще ставам рано и започвам стискането веднага  Mr. Green Heart Eyes

# 158
Олее, добре че ми каза, да чистя и него, щото при мен не е мъхче, а направо с гребенче, както някой някога беше писал. Grinning Не се притеснявай, от един пък с коломаска, едва ли ще се обърнат косъмчетата, че после с тея бръсначи е по-страшно, специално за корема си мисля.  Wink

Майра, важното е че са се поуспокоили, успех утре!

Инка, стискаме палци много! Praynig
Peace

# 159
Киса ще се разтопяяяяяяяяяяяяяяя откога чаках да пуснеш снимки на писанчетата   love001
ох как да убедя моя да си вземем котенце, много ги обичам, що така? каква точно порода се водят? omm
Персийки са, но породата я водят сребърна чинчила. Вземете си като поотрасне бебето, че ние сега се чудим мамата на кого да я дадем временно. Аз никак не искам, но мъжа ми се е запънал, притеснява се да не направим някоя алергия на бебчето.
Toni_baraboni много неприятно и то на финалната права. Аз се бъзикам, че по-добре стана, че сега си смазах пръста и има време да зарасне, а не точно преди или след като ЖЗ родя  Mr. Green
Инка много добре те разбирам за новото жилище и това да сте отделно! Супер е! Ние сега се чудим как не сме го направили по-рано  newsm78

# 160
Киса, страхотни котенца. Фрош-а го взех от Пикадили до Практикер - аз все там си пазарувам, че е мн по-заредено от това в Младост, а и няма толкова хора.
Инка, много се радвам за теб! Всичко ще бъде наред!
Дуци, аз не съм напълно легнала, а облегната като в шезлонг и краката ни са много вдигнати, някъде към 30 градуса. Страшен ефект имаше, затова споделям. Аз принципно не обичам да се мажа или пръскам с неща, щото отичането си е нещо съвсем естествено, особено като съм качила толкова кг през бременността и затова си търся алтернативи...
Агата, моят белег ще го мина с бръсначката, но само защото никога не съм си правила кола-маска и козметичката ми реши, че сега не е най-удачния момент да започвам. Всъщност, ще накарам мъжа ми, аз и да искам, нищо не виждам. hahaha
Пърли, супер изглеждаш. Завиждам ти най-добронамерено.

# 161
Дани, ама аз не си представям да се коламаскира целия корем, това е ужасно изпитание.... Sick А ако е само в долната част...не знам, корема им го оставям каквото искат да го правят, само ,,дружката,, ще гледам да оправя...
Донка, и на теб ли ти е сред окосмяването белега?

Да не ни баннат останалите с тия интимнокосмени теми  newsm78  сори, изчистваме терзанията и край с космаците

# 162
  • София
Ех, един от постингите на Донка как ме върна във времето, натъжих се Sad За отбиването...Аз много зле го преживях. Ники не, въобще, той беше напълно готов - физически и емоционално. Но аз...депресия ужасна ooooh! Хормоните ми бяха полудели...Точно така - кърменето не е начин на хранене, това е начин на живот. Когато спреш, целия ти живот се преобръща...Като първите стъпки, като тръгването на детенцето самичко на ясла/градина, като всеки нов етап. Е, много тъжно ми стана Sad

# 163
  • София
Аз вече май подминах +25те кг, които съм качила, но някак взе да не ми дреме... Само за краката ми ми е кофти, дето са такива балонести Tired
Същото и за мен се отнася. Да не говорим, че изобщо не мога да си вдигам краката, понеже като лежа по гръб ми е неудобно някак и трудно да дишам.  ooooh!

Забравих да кажа - за отекли крака ми препоръчаха в аптеката ViaTromb. То е спрей-гел, който го дават и за превенция от разширени вени и разни такива, не само за отоци. Безвреден е за бременни и след снощното пръскане, днес се събудих и имах кокалчета на краката, които не бях виждала от 2-3 седмици вече. И не ме болят така, значи препоръчвам, струва 10 лв. и нещо.
Този и на лекциите го бяха рекламирали.  bowuu Да бяха дали по една мостричка!  Crossing Arms

# 164
На мен отбиването ми беше хем тъжно, хем и едно леко и щастливо, че вече не сме толкова взаимнозависими. И все пак, приспиването си остана много дълго време, даже и сега се сгушваме да спим заедно, ама това и аз самата го търся понякога. Сега е още по-мило, така съзнателно ме прегръща - през корема да топли на бебето, и казва, ех мамо, колко ти е голям вече, не мога да те обиколя /прегърна т.е./. Или ми казва да се обърнем с гръбчета, да ни е равно  Laughing И изобщо все такива ги измисля.

Общи условия

Активация на акаунт