Oт чаканите ЮЛСКИ рачета, излюпиха се вече три близначета :) (тема 66)

• 15 814
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
На мен преди 2 седмици също ми отчиташе доплера контракции когато се движеше бебето и записвахме тоновете..Нищо не съм усещала  Peace обаче лекарката каза,че това не са онея контракции ..... Crazy дето се започва работата ... Laughing
Абе скоро ще раберем и за тях ... Grinning

# 181
  • Sofia
Чак сега си разгледах листа от предния преглед в 34 седмица, когато ми казаха че бебето е голямо.
Диаметър на главата - 92,2мм
бедро - 71,3мм
корем -299мм

Как ви се струват тия стойности, дали ще мина 10см обиколка на главата до раждането newsm78

# 182
Пфу, хем знам да не спя следобяд, хем пак легнах, после се чудя защо съм като буреносен облак. И навън едно притихнало...прилича ми на сцена от филм на ужасите Crazy

Четох разказа на една от юнките и ме хвана шубето. По време на първото ми секцио не ми е падало кръвното. Мисля че се случва повече на слабите. Аз съм от другата група. И се замислих как да предотвратя това падане по време на операцията евентуално...ми няма как аз да направя нищо. Нали не дават да се пие и яде преди това Rolling Eyes

# 183
Чак сега си разгледах листа от предния преглед в 34 седмица, когато ми казаха че бебето е голямо.
Диаметър на главата - 92,2мм
бедро - 71,3мм
корем -299мм
Как ви се струват тия стойности, дали ще мина 10см обиколка на главата до раждането newsm78
Зависи кога тръгне да се ражда бебето. Може пък и да спре да нараства главата с такива темпове и да расте телцето!?!? Знае ли човек  newsm78
Според таблицата на моята гилеколожка ето това са нормите.
г.с    см
34    8,9    
35    9,1    
36    9,2    
37    9,4    
38    9,5    
39    9,6    

Но те са ориентировъчни. Главата на моето бебе върви с 1-2седмици напред.

# 184
NBM, числата ми от същата 34-та седмица са  глава 87,9, фемур 62,7,  тегло - 1959г. Не разгадах кое е корема. за тая лекция за кърменето, кой ще ходи и как става записването? Нали утре ще се мотая там почти целия ден, ако трябва някакво записване, да съчетая нещата.

# 185
Леле, котенцата са сладурковци големи  Heart Eyes . Направо ме разтопиха, а пък принципно не харесвам котки (за разлика от мъжа ми, които е луд по тях)

Днес занесахме грешното легло, а в петък ще си вземем леглото с правилния цвят  Party И познайте какво открих - в този магазин продават и неща на Вис Виталис (нали и те са майни Wink ). Та има ританки по 1.90лв, бодита до 4.50лв. И едни страхотни комплекти за колички (мисля, че бяха 14лв) и се състоят от възглавничка и нещо като матраче (ама тънък дунапрен) за количка. За съжаление бяха само 2 (розово и прасковено) и на мен не ми вършат работа. Реших да ви споделя, ако някои се интересува.

Относно кърменето - браво на Астарта, Агата и другите мами с трудни, но превъзмогнати моменти. Много ме радвате, че сте толкова упорити и ентусиазирани..Ако ми се наложи кураж, ще ме заразите ли с вашия  Wink На една приятелка детенцето беше 2 седмици в кувиоз, но тя упорстваше и като си я прибра - кърмене на поискване и малката сега е една дундичка  Heart Eyes На мен едно ми е чудно обаче - нали има теория на всяко хранене да се кърми само от една гърда. Та си мисля, ако си изпразниш едната, другата (пълната) не е ли болезнена..?

# 186
  • Sofia
Мерси много, значи наистина си вървим 2 седмици напред.
В крайна сметка няма да го мисля, лекарката каза, че ще изчакаме показателите в 37 седмица и тогава ще решим.

# 187
  • Sofia
Днес занесахме грешното легло, а в петък ще си вземем леглото с правилния цвят  Party И познайте какво открих - в този магазин продават и неща на Вис Виталис (нали и те са майни Wink ). Та има ританки по 1.90лв, бодита до 4.50лв. И едни страхотни комплекти за колички (мисля, че бяха 14лв) и се състоят от възглавничка и нещо като матраче (ама тънък дунапрен) за количка. За съжаление бяха само 2 (розово и прасковено) и на мен не ми вършат работа. Реших да ви споделя, ако някои се интересува.

Еми заинтересувахме се, ама да беше и споделила кой е тоя магазин Mr. Green

# 188
Джолити, така съм хранила(едно ядене-едната гърда) и не съм имала проблеми. Те се регулираха. Но аз кърмех на поискване, нямахме режим през 3 часа и може да не са имали време да ми се препълнят толова много. Не знам. Преди не съм се замисляла за тези неща и всичко протече гладко, надявам се и сега да е така.

Днес в градинката видях една мама с Бъгстер и кошчето за кола Car Go, дето си харесах наскоро, бебчето й беше на 40 дни. И мнооого ми хареса, тя каза, че е доволна, хем не е давала пари за друг кош, а този става и за в колата. То всъщност си е кош за кола, но напълно легнал. И така се спестява. Аз имам столче за кола, но ще си го ползваме бебето като стане по-голямо и вече не му се лежи, а иска да гледа Simple Smile Какви теразния имам, хората отдавна се сдобиха с колички и вече са на друга вълна Crazy

Една позната си е купила сутиен за кърмачки от Щъркел, 18 лв., видях й презрамката и начина по който се закрепва чашката за самата презрамка. Мисля че и аз ще ида да си взема такъв.

# 189
Днес занесахме грешното легло, а в петък ще си вземем леглото с правилния цвят  Party И познайте какво открих - в този магазин продават и неща на Вис Виталис (нали и те са майни Wink ). Та има ританки по 1.90лв, бодита до 4.50лв. И едни страхотни комплекти за колички (мисля, че бяха 14лв) и се състоят от възглавничка и нещо като матраче (ама тънък дунапрен) за количка. За съжаление бяха само 2 (розово и прасковено) и на мен не ми вършат работа. Реших да ви споделя, ако някои се интересува.

Еми заинтересувахме се, ама да беше и споделила кой е тоя магазин Mr. Green

Wink
Фирмения магазин на Чиполино. Ето адресът:
София
Фирмен магазин "Чиполино"
бул. Възкресение, бл. 87, бх.11, тел.:  02/822 80 21

Мерси, Дуци. Значи няма да има проблем..И аз мисля на поискване да кърмя Simple Smile жз

# 190
  • София
Качих ги снимките най - накрая на нашия сайт, но не можех да си намеря карт ридера след този ремонт и затова се забавих доста.
Сега ще ви и чета на зад, че пак сте писали и сте се забравили.
Най после май съм изпрала и изгладила всичко, освен количката и столчето за кола. Понеже ми ги дадоха и казаха, че са прани и нещо ме домързява да ги оправя и тях, ама ще се наложи поне през една вода да минат  Laughing

# 191
Извинявам се, че ви подведох : книгата на Василена Доткова се казва "Близо до бебето" (бях написала "всичко" вместо "близо"). Сега го коригирах.
6milianka, много са ти сладки двете съкровища! Много да радват мама и тати! Simple Smile
Агатa@, това с цокитата сега го прочетох, много ме развесели, супер сладко е !  Grinning
Тони, не се притеснявай, както дойде. Най-важното е бебчо да е добре. Peace При мен се очертава също планово секцио и в началото ми стана много кофти, като ми съобщиха, защото се бях приготвила за естествено раждане. Няма смисъл да се натоварваш излишно, гледай да си спокойна, така и бебчето е спокойно.
Kisa, големи сладури са котенцата!
Pearly, изглеждаш страхотно, от снимката блика много светлина !

# 192
Здравейте момичета. Радвам се, че отново съм тук  Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Ние с Тея от вчера сме си в къщи и се чувстваме добре.
Сега нямам време да прочета пропуснатото нито да пиша повече , но в близките дни се надявам да се вкючвам по-активно.
Целувки на всички

# 193
  • Варна

Ние с Тея от вчера сме си в къщи и се чувстваме добре.
Сега нямам време да прочета пропуснатото нито да пиша повече , но в близките дни се надявам да
Целувки на всички
Радвам се ,че сте добре, нека малката е много здрава и послушна щерка  Hug Дано скоро качиш снимки,че тук умираме от кеф като ги гледаме  Hug Heart Eyes

# 194
  • София
Охооооооо,emzi Hug се е завърнала Heart Eyesсъс сладко бебешорче Heart Eyes
Гледайте се и всичко да е наред,пък ще чакаме и снимчици на малката кукличка Hug

Общи условия

Активация на акаунт