На такива обороти ми е работата,че имам време да ви прочета вечер.Сега за първи път ми е малко по-спокойно и веднага да ви драсна.
Алфи,името е чудесно.На мен лично много ми харесва.За страха ти съчувствам много.Има ли нещо с което можеш да се поуспокоиш.Помня,че на мен лекарката ми предлагаше преди секциото няколко дни едни хапчета на билкова основа.Ама не помня как се казваха.Попитай док.може да помогне.Представям си какво е напрежението.
Алина,поздравления за новоочакваното бебе.С удоволствие разгледах снимките на Мими.Красива малка дама е тя.Незнам какво да те посъветвам за имунната система.Но ви пращам прегръдки и стискам палци за амниоцентезата.
Мариаф,как наистина много е порастнал Виктор.Жив и здрав да е
големи момченца са с батко си и много сладки
Амарето,така искам да видя снимките,а няма как от работното ми място.Като се прибера веднага ще им хвърля един поглед.
....Ох,явно ще ви пиша от вкъщи
Целувки
Благодаря ви, момичета- обещавам да съм редована- имам да наваксвам, като съм проспала двете години
Много хубави снимки сте си направили- браво, че сте се събирали, а не се каните само без да действате
Аз сега се ровя за малко инфо за кръщене, че още не сме правили и както съм се разбързала май ще я кръщаваме с нероден Петко заедно
Супер
/, а други ден имам РД и искам всичко да ми е оправено. Отделно през седмицата ще ни монтират мебелите за кабинета, който все още е мини склад и ... въобще
време няма ...
Важното е,че са добре и дано да се позакрепят и началото на август моренцето да им се отрази добре
В тази връзка Алина и на нас ни изписаха Имунобейби,дано наистина малко им засили имунната система.
Като иска нещо и Дари казва:"моля,дай" 

Но каква еуфория беше когато получавахме дрешки (отдала съм се на онлайн шопинг) вади ги от пликовете разглежда,мери пред огледалото и после си ги прибира.Разглежда и нашите неща и ни кара да пробваме .И много си пада по аксесоарите-всякакви чантички,шнолки,ластичета,коланчета.Незнам на кой се е метнала.
. На Ваньо като му обесняам че няма да е Андрей а името което е сънувал тати той пак си повтаря "АААндрей", въпреки че може да изговаря и другото/сънувано/ име 
Ще пиша само на митничарката и трудовия експерт! 

Още в 00.00 часа получих няколко подаръка. Сега ще се приведа в ред и отиваме да чакаме фамилията в ресторанта за празничен обяд, а после сигурно ще продължим да празнуваме със следобени питиета в къщата на наши приятели.
Пожелавам ти здраве, много семейно щастие, усмивки и само положителни емоции. Весело изкарване на празника