Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 230
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Марианка, Честит празник!

Бъди най-щастливата и обичана жена на света!

# 226
  • Пловдив
Честит РД на Марианка,на патерица!!!
Безкрайна любов, здраве и щастие ти желая!

# 227
Добро утро, момичета!

Прелитам набързо да кажа на Фиби, че много ще се радвам, ако се обади в София да се видим.

Ние също като МарияФ сме всички дружно в спалнята и май дълго време ще е така.

Хубав ден от нас! Малко почивка от жегите!

# 228
Добро утро!

Ние отдавна сме станали, и сме в разгара си. Даная бяга пищи и крещи неистово... "Уууууууааано дай тун тун", което означава, Вуйно дай ми конструктора.  ooooh! Ако я видите ще падните.

Ави, как сте със Сашко и сладкия Дани? Hug

Кафето е от мен тази сутрин, хайде и аз ставам да пия кафенце, Чао до после!

# 229
Момичета, благодаря ви от сърце за красивите пожелания! Трогнахте ме и ме накарахте да се усмихна. Вчера се изсипа страхотен дъжд, което малко ми подтисна настроението, но в крайна сметка приех, че това е добър знак - ще ми върви по вода! Grinning
Аз малко позакъсняла с почерпката, но пък е от сърце (жалко, че е само виртуална):

# 230
Мари_анка, намери ли сандалите, какво стана? Hug

# 231
Хубав ден от нас с Ваньо!
Кузманка пробвай да не я спираш от някои пакости. Аз имам подобна практика понякога и работи. баба му се диви много от белите му и съответно той я впечатлява с още по-голямоусърдие и даже вика бабо виж ако е пропуснала да отбележи какво прави.
Ирини вероятно програмата ти е желязна и с удоволствие ще купя нещо от теб ако си все така щедра Flutter иначе "заблатявам"-целулита ми на бедрата е като честър тапицерия...
За стаята на девойката подхождате разумно-супер. Ние ще се разхвърляме обаче като отбия новеничкия юнак./маи имаме име Flutter тати го сънува голям че и с името, Ванката смо повтаря Андрей-та Андрей Laughing.

Ави, дали към 18.15 ч да не се видим днес в твоята градинка?

КОЛИЧКАТА ни е вече с нови колела т.е. гуми Grinning. Спетнахме се и от там.

Снощи изкарахме великолепно с приятели до късно-ох кога ли спокойно ще се случва това...

Айде цунки  bouquet

# 232
Здравейте, момичета. Аз си ви чета от време на време, за да виждам дали вашите дечица са на един акъл с моята мома, ама то няма как да е иначе- нали са си наборчета Simple Smile Алекс да чукна на дърво от както се е родила все едно я няма- те всички викат, е за това сме се решили толкова скоро да имаме второ дете. От самото начало спеше по цяла нощ, не е плакала от колики, зъби и т.н., заиграва си се сама, ляга си когато и се доспи сама, абе не мога да се оплача от нея за сега. Кандидатствах февруари за ясла, обаче е 50-та резерва и едва ли ще ни огрее тази година. Може би трябваше в ясла да кандидатствам, а аз само в ОДЗ-та подадох, а в София е лудница- само деца с предимство са приети, а другите да му мислят. Нямам тук роднини- свекърва ми идва поняко да гледа малката, ако се наложи. Сега за малко ще се връщам на работа и пак ще трябва да дойде. А се чудя и дали ще смогвам да се правям, когато се роди и бебето- имам вариант да изпратя каката при моите родители поне в началото, ама не съм го мислила още сериозно- все си викам че има време.
Гледам споделяте неволи за гърнето- и вкъщи за сега няма напредък- пробвах няколко пъти безуспешно. Стои, стои и нищо не прави, а щом стане и след 2 минути гледай локвички по пода. Реших че няма смисъл да я насилвам, ще почакам малко, за да започне да си казва сама, защото тя не е и от много разговорливите- общо взето я кара на бебешки думи. А..има и още един проблем- вечер още си търси биберона и все се заричам да го срежа някой ден, ама трябва да го направя вече. Ще поизчета назад вие как сте се справили с гърнето и бибата, а и с всичко друго.
Аз миналата бременност я изкарах до последно на работа, а и за първи път работех по професията си и явно много съм я била взела навътре, щом не съм се сещала да влизам тук и да ви чета. Тогава бях в пълно информ. затъмнение- обаче ми беше и много спокойно като съм в невидение, а сега- ужас Simple Smile Хайде, че аз се поолях. Всичко хубаво и лек ден Hug

# 233
toni1166welcome Пиши по често, защото има много вече дето писаха по един път и край повече дим да ги няма...Само 1 път пишат представят се и децата си и после край до там. Wink Wink Wink Лека бременост и леко рждане ти желая и Алекс да стане една щастлива красива кака.

алфира, те белите са и все някакви страшни, от рода на да счупе някоя чаша или да разкъса нещо или да пипа нещо което не трябва, аз в къщи всичко съм вдигнала, ама като сме някъде на гости и ставааааа ooooh!
Така, че няма как да не я спирам, разбираш ли ме...

# 234
Здравейте!

Кузманка, мила, в дадени моменти (за жалост все повече) се чувствам като теб - безсилна. Моето чудовище все по-често започна да не "чува", да ме имитира (Shocked), ако повиша тон започва да си удря сама шамари... Случвало ми се е да кажа на съпруга си, че детето ни е малоумно (колкото и да го карам и да показвам как да държи молив или лъжица, няма научаване). Сутринта си спретнахме пак скандал заради чашата с млякото и сламката в нея (така пие мляко), че не схваща да държи чашата с едната ръка, а с другата - сламката, за да не й се мандахерца наляво-надясно. Стои и ме гледа. "Абе гледай си чашата, защо мен?!". Без да се шегувам, докарала ме е на хапчета. Милион пъти съм обяснявала, че книгите са много ценно нещо и да не ги настъпва и скача с два крака върху тях, но не! Куклата бива теглена за косата. Да не продължавам.
Онзи ден с хиляди притеснения я оставихме на родителите на едните приятели, с които ходихме на концерта, не за друго, а защото щеше да ги побърка хората - не се спира на едно място, всяко ново нещо е нов космос за нея, пък никой не е длъжен да й върви по задничето малко.
За посягането - много бързо я отучих да посяга като й го връщах всеки път. След няколко мои шамара да видиш как се замисля и сега се усеща, че не трябва и ... гледа да удари нещо друго.
За белите - и Мими чупи, къса, непохватна дори бих я нарекла.
Но си мисля, че проблемът не е толкова в нашите деца, а в нас самите. За да не обобщавам ще кажа само за себе си - твърде изнервена съм и прагът на търпимост е много нисък. Затова сега  пия вечерно време едни розови хапченца и се надявам да се почувствам по-добре.
Имай сили!  Hug

tony1166, лека бременност ти желая и аз. Аз имам същият жалък опит с пишкането.  ooooh!

Страшна гледка сме-вървим по улиците и всеки си бута количката
hahaha Joy

sisi_miami, болница  Shocked Дано се оправите съвсем и бързо!

Ех тия планини, Фибичка...   Heart Eyes

Е хайде да се похваля де - от вчера си имам регистрирана кола. Аз на Меги се похвалих още в България, ма сега си има и регистрационна табела и ... абе да джиткаме с Мими по паркове, магазини и библиотеки. Ех, друго си е! Да ми е честита! (Леле, колко съм скромна  Blush).

Ами... още не съм качила снимки от концерта. Утре ще водим с една приятелка дребните на куклен театър. Ще разкажа.

До скоро от мен!   Hug

# 235
 Здравейте милички!
 Чета ви постоянно, но не мога да се наканя да пиша. Ходим по разходки, плаж, преди няколко вечери най-накрая се видяхме и с DZ и мъжа й на биричка на плажа. Децата играха на пясъка до 21.00ч. Днес бе по-прохладно и бяхме на басейн  в "Дружба" почти цял ден. Мишето поспа на сянка и понеже го събудиха се излежава доволно на шезлонга, та и аз успях да се попека. За съжаление бях с цял бански та сега на гърба имам една елипса само.  hahaha Следващия път срам не срам май ще съм с половинки.
 За говоренето, както казах и преди говорим китайски, но започваме малко по малко и българския - мама, баба, дяда, тат, коте , куте(куче), тау(чао), дете, цвете, кук(боклук), даййй, вкусно.  Вече се учим да казваме и показваме , че сме на 2 години. Тук може да чуете някой думички.
 Ето малко снимки от последния месец.
 Тук има снимки от 2та ни среща в София.
 Марлелка  Hug . Честита ти нова кола! А на последната снимка май обясняваш нещо за Мими  Wink .
 Алина, много е сладка госпожицата.
 Фиби, насладили сте се на голяма красота. Явно страхотно сте си изкарали.
 Това е за нас, ще си лягам вече, защото 7.30 най-късно сме на крак.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 18:49 от Amaretto

# 236
Amaretto , сега успях да разгледам снимките и от срещата и другите, много са хубави. Hug

Марлела , благодаря ти за подкрепата, ама това за правилното държане, когато му дойде времето, не се притеснявай... Hug

# 237
Кузманка, Марлела, аз съм против насилието под каквато и да е форма  Naughty За какви шамари говорите? Недейте така, моля Ви. Не са ни непослу6ни децата, аз се радвам да са палави, да ти4ат , да падат, да се у4ат. Не о4аквам от Филип да седне кротко да играе шах  Naughty Малки са децата, имайте търпение!
Алфира, и аз съм с твоята тактика, оставям го да вилнее и съм забелязала, като не му обръ6там внимание , не му е интересно и спира с белите. Ако оба4е му се карам или викам ' не', той на пук то4но това вър6и и ми се смее . / Освен в  слу4аите когато наистина е опасно, тогава го спирам и обяснявам спокойно, не и за6то не/

За Виктор - как да не е огромен, за 2 месеца е пораснал с 12 см и с 2 кг отгоре. В4ера бяхме на консултация - роди се 50см, сега  е 62, от 3772 сега е 5840

# 238
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Доника    - терминът ми е около 22-24 януари, предполагам козирог ще се пръкне все пак.  Wink
На Мими не съм и обяснявала особено за бебето още, а и тя не разбира много много.
На 12,08, съм на амниоцентеза и леко ме е шубе, ама като съм се хванала на хорото...
алфира - честито ви именце на юнака , много е гот така  Simple Smile

Момичета, дайте съвети - Мимка много бавно се възстановява след този проклет стомашен вирус. Колкото е слабичка, сега съвсем, не и се върви, по -вяла е и уморена.
Нещо за подсилване да посъветвате ???

# 239
Хелоу дами мами!
С Ванката днес сме на водни боички Mr. Green

Ирини за стволовите клетки сега какво сте решили?
Кузманка, аз го остявям доста да си играе с вода и по някога да носи до масата по нещо отговорно, като да речем тенджерка с кюфтенца.Обяснявам му какво неприятно може да се случи и последния път на двора падна но дига нагоре съда и стои на колене Laughing
За името -Андрей бе един от първите варианти който много ни допадна докато тати не сънува порасналия юнак с името на велик ден което е ДРУГО ИМЕ РАЗЛИЧНО ОТ АНДРЕЙ и за сега май ще е името от сънят, което ще оповестим с рожденния ден.
Малко ме отпусна страховата треска но маааалко Wink
Пак се включвам:
Взех си изследванията току-що и се добри вкл. хемоглобина Hug отдъхнах си
Денис това е супер идея с билковите тоблетки ще я приложа.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 18:23 от алфира

Общи условия

Активация на акаунт