Бъди най-щастливата и обичана жена на света!
Ако я видите ще падните.

иначе "заблатявам"-целулита ми на бедрата е като честър тапицерия...
тати го сънува голям че и с името, Ванката смо повтаря Андрей-та Андрей
. Спетнахме се и от там.
Алекс да чукна на дърво от както се е родила все едно я няма- те всички викат, е за това сме се решили толкова скоро да имаме второ дете. От самото начало спеше по цяла нощ, не е плакала от колики, зъби и т.н., заиграва си се сама, ляга си когато и се доспи сама, абе не мога да се оплача от нея за сега. Кандидатствах февруари за ясла, обаче е 50-та резерва и едва ли ще ни огрее тази година. Може би трябваше в ясла да кандидатствам, а аз само в ОДЗ-та подадох, а в София е лудница- само деца с предимство са приети, а другите да му мислят. Нямам тук роднини- свекърва ми идва поняко да гледа малката, ако се наложи. Сега за малко ще се връщам на работа и пак ще трябва да дойде. А се чудя и дали ще смогвам да се правям, когато се роди и бебето- имам вариант да изпратя каката при моите родители поне в началото, ама не съм го мислила още сериозно- все си викам че има време.
Хайде, че аз се поолях. Всичко хубаво и лек ден
Пиши по често, защото има много вече дето писаха по един път и край повече дим да ги няма...Само 1 път пишат представят се и децата си и после край до там.
Лека бременост и леко рждане ти желая и Алекс да стане една щастлива красива кака.

).
Следващия път срам не срам май ще съм с половинки.
. Честита ти нова кола! А на последната снимка май обясняваш нещо за Мими
.
За какви шамари говорите? Недейте така, моля Ви. Не са ни непослу6ни децата, аз се радвам да са палави, да ти4ат , да падат, да се у4ат. Не о4аквам от Филип да седне кротко да играе шах
Малки са децата, имайте търпение!

отдъхнах сиПрепоръчани теми