Бебета ЮНИ 48

• 12 550
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички!Едно бързо включване.
Гали,моята Норка се кефи във водата,но когато стане време за подсушаване и обличане..... Rolling Eyes
Да ви се похваля bowuuднес вече нямам и помен от бременните килограми JoyДруг е въпроса,че ми виси малко корема и  имам да свалям още 10,но ще се справя. Peace

# 151
Здрасти и от мен!

Бързам да честитя на Вери - откога чакаме да чуем щъркелови новини за нея! Дано всичко е минало, както искаше!  Praynig
Честито бебче и на АЛИСА!
   bouquet

оффиоли, благодаря за разказа в картинки!  Hug Беше ми много интересно! И аз искам така да разказвам след някой друг ден Wink
ралли, и аз това си мислех, че нещо темата вчера и днес много не върви... Повечето май се обебиха... малко останахме, дето сме още 2 в 1.  Joy даниела_николова ми се губи...
Трънче, въпросният чай тук май всички мами, като преносят или малко преди това, го пият. Аз също пих няколко пъти... Целта му е най-вече да направи шийката на матката по-мека, но не води до контракции или родова дейност. При мен шийката е мека още от преди месец, имам си някакво разкритие от 1-2 см, ама така си карам вече доста дълго време...

И по този повод, сигурно, ако си бях в БГ и бях отишла на лекар през последните 2 седмици, когато имах доста редовни контракции, щяха да ми предложат да ми спукат мехура и досега да съм родила 100 пъти. Но, тук така не процедират. Независимо какво разкритие имаш, чакат те да ти дойде термина. Ако до тогава не е дошло бебето, айде още 10-14 дни и чаааак тогава ще предриемат мерки. Честно казано, не знам кое е по-добре, ама тъй да се каже - немам избор Wink Затова си чакам...  Mr. Green

мимченце, на теб кога ти е термина всъщност? На линийката ти показва само 2 оставащи дни...  newsm78

Айдеееее, вече искам и аз да пиша как се къпем, как се кърмим, колко акаме, колко тежим.....  Crossing Arms
Много  Hug на всички малки бебоци, които вече си имаме тук!

Инче, водата при всички случаи е много хубаво нещо. Така че, пий смело! ТУк дори препоръчват по време на кърмене да имаме вода под ръка. Аз през цялата бременност изпих огромни количества и още си пия... то и затова нощем по 100 пъти ходя до 00...

# 152
 bowuu

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 23:14 от Трънче

# 153
  • София
Честито на новите мамчета! Да са живи и здрави и те и бебоците.

Честит Рожден Ден на Джи Джи  bouquet

Това с течностите е заради кърменето - аз също пиех като жаба докато се опитвах да кърмя. А една приятелка с шишето кърмеше - бебто цока, а тя си наливаше в гърлото вода направо.

И нашата се съдира от рев като е гола. Просто ме ядосва вече. Докога ще е така?

А вашите спят ли - Марина се кокори едва ли не половината ден. Зяпа - да хване края на всичко. И не спи. Аз капвам вече, ама няма милост - кокори се, иска да я забавлявам някак си. Единствената ми утеха е, че поне нощем може да поспи повече - като се умори през деня. Абе Близнаци - любопитна работа.
А сега е станала точна като часовник - на третия час писва за ядене. За премахване на нощтното не мога и да си помечтая дори на този етап. Събират и се 7-8 яденета на денонощие. Не е ли много за изкуствено хранене. Иначе по 90 мл си цоцва.

# 154
Честито на всички родили мами, а на тези които са като мен все още 2 в 1 дано по скоро и ние да си гледаме бебчетата.Аз исках досега да съм родила ,но сега чакам да влезнем в др. зодия че поне да е рак.Не че имам нещо против близнаци , но все пак .....Simple SmileИ сега си стоя кротко и мирно и чакам в понеделник консултацията да видим какво ще ми каже док и дано вече да излизаме .За сега това дано др път като имам време да пиша да ви съобщя хубава новина Simple Smile

# 155
  • София
Алекс спи. В момента има колики и си поплаква от време на време, но като цяло  - спи.
През нощта се буди за ядене, тази нощ само 2 пъти.
Аз като кърмя също много ожаднявам. Започвам да кърмя и веднага реввам за чаша вода Simple Smile

# 156
Джи Джи, честит рожден ден и от мен!   bouquet

Бюти, термина ми си е 29ти ама тия линийки не смятат от началото на последния цикъл, ами 7 дена след това, а пък аз свикнах да си броя седмиците от началото и затуй я промених Grinning Значи да речем, че имам 9 дни до термин, но нали ще съм секцио, та истината е някъде по средата  Mr. Green Като се случи, ще се чуе  Crazy И аз нямам търпение да пиша за кърмене, къпане и акане  Joy

Хайде, днес няма ли бебоци?  baby_neutral

# 157
Здравейте, момичета  Hug

Много бебета през последните 2 дни имаме. Страхотни новини  Simple Smile ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА!!!

Аз преди малко бях на консултация, при нас няма нищо ново. Все още сме в очакване на бебата да реши да излезе  Mr. Green Като гледам колко малко останахме и чак започвам да си мисля, че накрая ще си остана самичка да си пиша  hahaha

Джи Джи, Честит рожден ден!

maristuta, страхотни сте на снимките!  Hug Пу-пу-пу!   bouquet

Целувки и стискам палци на тези, на които им предстои обебване тези дни   bouquet

# 158
здравейте и от нас   bouquet
ние вече сме си вкъщи, с бебчо сме добре - папкаме добре и слушка за сега.
Моето раждане стана много набързо и без да се усетя вече бях родила. Най големия куриоз беше, че аз отивам да влизам в болницата и да чакам раждането там. Приемат ме и ме преглеждат и се оказва, че съм с 8 см разкритие, а нямах никаква болка  Mr. Green вкараха ме набързо в родилна зала и за два часа всичко приключи като на сън. Пожелавам на всички чакащи леко раждане, а на вече родилите - Честито   bouquet
Като имам повече време ще разказвам повече  Hug

# 159
Здравейте Simple Smile
 Честито на новите майчета Simple Smile   bouquet
Добре завърнали се на родилите майчета.Благодаря на Офиоли и Галика за разказите ,мн ми стана хубавоо...искам и аз вече да раждааааам .........
Танита и аз си мисля 4е ще остана последна тук ......  Whistling

# 160
Здравейте момичета, честито на новите мами, ама колко бебчета се родиха тези дни...да са живи и здрави и много да радват родителити си!

Джи Джи  newsm59

Благодаря за разказите, много положително се настройвам така като ви чета Heart Eyes

Аз още съм 2 в 1, моя мъж нещо не иска да излиза. А като ходя имам чувството, че главата му е между краката ми и всеки момент ще излезе, но не би. .. вече започвам да се отчайвам.

# 161
Здравейте на всички мамчета! Честито на всички родили бебчетата си. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!Аз вече съмси в къщи с мойта принцеса. Като се пооправия ще пиша повече. Хубава вечер на всички.

# 162
Здравейте мили мамита
Не съм се включвала от много отдавна, но нямаше как. Не това е важно, а че ..........
на 12.06.2008 г. се роди ИВАЙЛА, 3500 кг, 52 см.
Терминът ми беше за 07.06, малко я преносих, но тя си избра да излезе на 12-ти. Родих в Токуда , нормално раждане- доста тежко, но няма да ви се оплаквам сега, а само искам да ви споделя радостта си от това да имаш до себе си едно такова нежно създание, каквито съм сигурна имате и до вас, или скоро ще имате.  Hug Hug

# 163
Момичета, минавам само да ви кажа, че сме в къщи от няколко часа.
Моето Митенце се роди 3150/50. Нормално раждане, чудесно беше и много бързо, искам пак, много е хубаво Grinning
Нямам изобщо време сега, скоро ще се включа пак.

# 164
РАйън мн се радвам 4е вси4ко е минало ОК ,разкажи по подробно когато имаш време .Мн е сладък малкия Митко и прили4а на теб Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт