СлЪНЧеви кУХни - да ГИ наПравиМ какТО са в МечТИте НИ - 11 тЕма

• 35 353
  • 339
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Джемма, благодаря за съвета за марката  Hug ще го имам в предвид. Наистина ли мога да се доверя на Зануси и Уирпул  newsm78
jj okocha, благодаря още веднъж за вниманието , което ми отделяш  Hug
sea woman, страхотна кухня  Peace с здраве да си я ползваш  Hug

# 166
Милички може ли някой от вас да ми даде съвет за следното:Харесала съм си този вид кухня-
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5625929
т.е. наситено жълто с кафяви ъгълчета и ръбчета.Чудя се какъв цвят да направя плота, плочките(м/у шкафовете) и стените в кухнята.Имам бели уреди и паркет на земята.Как мислите????????

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 12:33 от Pininka

# 167
Взимаш едно парченце от материала и отиваш в някоя мострена зала да си избереш - така е най-лесно. Wink

# 168
  • някъде ... тук ...
MVD, стандартни са тия за вграждане, другите май варират малко с размерите (не съм сигурна). Като потърсиш с гугъла, обикновено пише размерите им - 45см, 60см и други май има.
Пример

# 169
Милички може ли някой от вас да ми даде съвет за следното:Харесала съм си този вид кухня-
т.е. наситено жълто с кафяви ъгълчета и ръбчета.Чудя се какъв цвят да направя плота, плочките(м/у шкафовете) и стените в кухнята.Имам бели уреди и паркет на земята.Как мислите????????
Нещо контрастно , но светло и ненатрапващо се като цвят. Simple Smile

# 170

Pininka аз мисля че това наситено жълто, тъй като е много ярък цвят, трябва да се съчетае със светло дърво и бяло, т.е. по-неутрални цветове иначе ще стане прекалено цветно! Лично мнение дано ти е от полза! newsm78

# 171
  • Варна
Ох, то остана друго да кажете! Hug Шегувам се. Hug

Сузи, това с месеца ми звучи много успокояващо. hahaha

Като я накипря като Ората, ще пусна снимки. Благодаря на всички ви за подкрепата и съветите през целия процес. Hug

# 172
Мислех си плота да е светло дърво а плочките ......не знам....... има едни които са светлички преставляват на 1плочка много на бр. мънички квадратчета на около 1-2см.Гледам че винаги при светла кухня има тъмен плот и обратното.Има винаги контраст но на мен не ми харесват тъмните плочки.А за стената ако имаме светли плочки и жълта кухня ако и стената е светла дали няма да бъде скучно и еднообразно??? newsm78

# 173
Джемма, какъв е проблемът с Конелиано? Всичките ми уреди са на конелиано, а специално комбинираните керамични котлони не ги предлага друг.

ммилена, има значение на какво растояние отстои газовият котлон от гърба, но....и аз съм си сложила гръб плочки Simple Smile аз по друга причина - не понасям термоплотове, драскат се, захабяват се...но това е абсолютно въпрос на лично удобство.

# 174
Купих си няколко списания за обзавеждане на Кухня и там имаше кухни с плочки които съдържат много малки квадратчета.Те много ми приличат на плочки за басейн.Дали са на мода точно тези?Хем ми харесват хем ми са смешни и си мисля че ще се чувствам като в басейн Laughing

# 175
  • София
Мислех си плота да е светло дърво а плочките ......не знам....... има едни които са светлички преставляват на 1плочка много на бр. мънички квадратчета на около 1-2см...
И аз ги харесвам тези плочки, даже исках за банята такива, но мъжът ми ме разубеди от гледна точка на чистенето. Според мен и в кухнята няма да е по- различно... та от тази гледна точка по- добре се спри на нещо друго Peace

# 176
sea woman Честито! Наистина е страхотна кухнята и много свежа  Simple Smile

# 177
Мислех си плота да е светло дърво а плочките ......не знам....... има едни които са светлички преставляват на 1плочка много на бр. мънички квадратчета на около 1-2см.Гледам че винаги при светла кухня има тъмен плот и обратното.Има винаги контраст но на мен не ми харесват тъмните плочки.А за стената ако имаме светли плочки и жълта кухня ако и стената е светла дали няма да бъде скучно и еднообразно??? newsm78

Pininka, една моя позната си направиха кухнята точно в същия ярък, жълт цвят, съчетан със синьо и стана много ефектно. Стената им бе пак жълта, но в по-светъл тон-може би лимонено жълто. Получи се много добре  Simple Smile

# 178
Не знам за чистенето, но са доста скъпи. Гледах в Декор център за по 98 лв. на квадрат.

# 179
  • Варна
Ако гледате едно предаване по Zona club,казва се Божествен дизайн ,та там на няколко пъти правиха ремонт на кухня и винаги използваха за гръб точно такива малки плочки за басейн.Примерно бяла кухня със стъклени синьо  зелени плочки.Става много ефектно. Тук във Варна в Аква център имаше такива плочки по 39 и по 58 лева,информация от преди 6 месеца.

sea woman,сигурна съм че ще се справиш по-добре от мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт