Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 275
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Барабинке, а дали ще има свободни места по това време на деня.Че и уйкендите и петъците всичко живо плъзва по заваденията.

# 151
Знам ли... То аз затова предложих да е през седмицата, но не се сетих, че и петък може да е пълно. А Албата ми дойде наум заради голямата им градина. Там обаче резервации не правят, проверявала съм преди време. Но пък си мисля, че към 18:30 ще има места.

Може да си префасонирам предложението на 26 юни(четвъртък), 18:30 Simple Smile

# 152
ЧРД на  двете рожденички ! Да са много обичани те и техните бебчета !

Съжалявам , за въпроса но тъй като в темата се обсъждат доста срещи , да ми потвърдите нали утре в  9,15 пред МД  ще се чакаме за лекцията за кърменето .
Мерси за отговора !

# 153
mam79, да утре в 9.15 пред МД за лекцията.

# 154
Мими, днес случайно прочетох в книгата която Еличка ми припоръча,че глюкозата в урината е много често явление при бременните. Там е обяснено подробно, но най-общо сега се изхвърля по този начин излишната захар. Това не е диабет, но дори и такъв да има някой , не е много страшно. пише, че просто бебетата се раждали по-големи.
Абсолютно същото ми каза и доктора Simple Smile Коя е тази книга, че да си я взема?
И от къде си купи монитора за тонове, че аз от e-bay  нещо не извадих късмет.

# 155
  • Пловдив
Муци nbirthday!

Барбарина честит имен ден!

И на двете много здраве и късмет и само весели емоции!

# 156
  • Варна
Момичета, варненки,  искате ли срещата да е началото на юли...ако сте съгласни!  Peace
Аз на 26 и на 28 и на 30 юни имам изпити и няма да мога да дойда! Не си спомням Гери - Роз и Еличка -мама, кога идват към Варна....

Барбарина, Муци, ЧЕТСИТО!

# 157
Мими софия много се радвам за резултатите ще видиш, че всичко ще бъде наред. Кзвам ти го не просто ей така , а защото съм преживяла да кажем подобно напрежение / но да не ви натоварвам/ в началните месеци от бременността си. А трябваше да почна с това, че имах един спонтанен аборт миналата година и т.н. Пожелавам на всички само положителни емоций, весел weekend и здрави и весели бебета!

# 158
  • Варна
Мими, днес случайно прочетох в книгата която Еличка ми припоръча,че глюкозата в урината е много често явление при бременните. Там е обяснено подробно, но най-общо сега се изхвърля по този начин излишната захар. Това не е диабет, но дори и такъв да има някой , не е много страшно. пише, че просто бебетата се раждали по-големи.
Абсолютно същото ми каза и доктора Simple Smile Коя е тази книга, че да си я взема?
И от къде си купи монитора за тонове, че аз от e-bay  нещо не извадих късмет.

За монитора погледни по-нагоре, Милили е дала линка, от който аз си купих доплера. И мене от Ибей не ме огря, а от Амазон ком ми го донесоха за 4 дена.

Книгата която Еличка препоръча и си купих се казва Вашата бременност седмица след седмица. Адски интересна е и въпреки че не обичам да чета книги, снощи четох до 3 часа. Така ме е увлякла.

# 159
  • София
Пуки, много се радвам, че ти е харесала книжката.
На мен ми действа добре и ми е занимателна много.
  bouquet

# 160
Здравейте, момичета! И аз очаквам на 20 октомври първата си рожба. Но досега не писах, защото още не знам пола. Живот и здраве във вторник сме на ехограф и ще пиша след това.  Wink

# 161
elligeorge, добре дошла! Ще чакаме резултатите ти от прегледа във вторник. Wink

Момичета и мами с опит, кажете моля какво ви е мнението за тази помпа на Авент http://family-bg.com/prX_530.htm

# 162
elligeorge, добре дошла! Ще чакаме резултатите ти от прегледа във вторник. Wink

Момичета и мами с опит, кажете моля какво ви е мнението за тази помпа на Авент http://family-bg.com/prX_530.htm
Това е помпата  Peace Мисля че е най-доброто на пазара в бг!!!

# 163
  • Варна
И мойта помпа е същата.

# 164
  • София
elligeorge,добре дошла!
Сев, аз също съм се насочила към тази помпа!

Общи условия

Активация на акаунт