Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 044
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, милички!  Heart Eyes
Добре дошла на muci_88 и честит рожден ден, бъди жива и здрава и едно прекрасно бебче на есен! bigdance2
Ванче, Веси, честити ви малки мъжлета!  Hug
Аз съм под пара заради утрешното освещаване на апартамента, такава нерва ме тресе като се сетя какво ме чака утре, колко хора ще има у дома и каква лудница ще бъде! Вчера цял ден мих прозоорци, прах пердета и чистих, днес продължавам! Искам по - бърза да минава  smile3511
Желая ви приятен ден!

# 121
Честит рожден ден, muci_88 !

Днес аз също имам празник - имен ден, по повод на който ви черпя виртуално!

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 17:24 от barabina

# 122
  • София
Аз сега се завръщам от доки. За щастие контракциите които имах предните дни не са повлияли на шийката, но каза "лягаш и не мърдаш", защото ако започне да й се отразява ще се наложи серклаж Sick Толкова ми е притеснено. Уж било добре, че се повлиявам от магнезия и ще продължавам да го пия. Пуснаха ми изследвания кръв и урина, а аз каквато съм бъзла на тема игли бебка направо я побърках от адреналин и не е спряла да блъска. Мести ми корема. В понеделник пак съм на преглед.

Ванче, Веси, честити сини гащи! newsm32
Иначе ето това ми е модела на доплерчето, но е поръчвано от друг сайт. http://www.amazon.co.uk/Angelsounds-JPD-100S2P-Pink-Fetal-Doppler/dp/B000XS987A Поне този беше с най-висок рейтинг в Амазон. Сърчицето се чува както на ехографа на доки.

Муци, честит рожден ден! Да си много обичана жена и майка!  bouquet

Барабина, честит имен ден!

# 123
Честито, muci_88_ ! Много хубава възраст, и за една млада мама с красиво бебче  Hug. Безброй щастливи емоции ти пожелавам и прекрасно бъдеще 
Ванче мамче и Веси, браво за мъжете  Peace
Абе, Трикси, теб не те ли пратиха у дома да почиваш  Crossing Arms. Хехе, желая ти всичко да мине ОК и да се успокоиш  Hug
Мими, не съм много сведуща, какво би означавала повишена глюкоза в урината, ако наистина е правилна пробата  newsm78. Дано е наред, недей толкова се притесняваш  Hug
Честито и на barabina    . Ще ни хване захарна болест днес  Mr. Green. Как се казваш, аз не знам какъв имен ден е днес ???
mylili, все ми е жал за теб, че лежиш непрекъснато, надявах се да ти разрешат вече да излизаш  Sad

# 124
ЗДравейте, момичета Hug
МУЦИ добре дошла и честит рожден ден  bouquet желая ти здраве, щастие, късмет и любов за цял живот Hug
Ванче, Веси честити ви момченца Grinning
barabina, честит имен ден на теб  bouquet бъди жива и здрава и мнооооого щастлива Peace
mylili, мила ами "лягаш и не мърдаш" това е положението Naughty  всичко ще бъде наред, ще видиш. сега е малко неудобство, но си заслужава Hug
trixy, не се престаравай много, по-лекичко го раздавай Hug в края на краищата всички, които ще ти дойдат на гости знаят, че си бременна, така че не се притеснявай и тоя зор ще мине Hug
 приятен ден ви желая момиченца-кокиченца Hug

# 125
Забравих да се похваля, че и моя корем мърда видимо, много е мило  чак ме насълзява, макар че то сега какво ли не ме разчувства Heart Eyes
А, да, и за пловдивските мами, наистина бяхте се поизгубили, но вчера вкупом се появихте, вие май си имате сигнал   Party

# 126
mimisofia, ее тия лекари значи са ужасно. Може ли така да стряскат? Дано всичко е наред!

Еленцето, ами аз ходя в Ендокринологията при шефа на лабораторията д-р Кирков. За селена честно казано при мен поне имаше ефект.  Откриха ми Хашимото декември 2006, тогава антителата ми бяха мнооооооого извън граница, пих селена до януари или февруари не помня точно и антителата понеже ми влязаха в норма, а и почнах да пия и витаминки за бременни и той каза да ги спра, тъй като са регулирано вече. Преди седмица, две ходих да ми ги видят пак, бяха си ОК.

muci_88, Добре дошла при нас и Честит рожден ден!

vanche_mamche, vesi_m, честити пишчици))))))

trixy, ама еййй, ти вместо да почиваш миеш прозорци и чистиш, той апартамента и с прах и без пак ще го осветите! Дано не си се преуморила много! Наснимайте се и после да покажеш снимки.

И накрая да ви се оплача и аз, то по-скоро си е притеснение... вчера ходих при частната си докторка, бебчо е седалищно и като ми каза, че ако не се завърти до 32-та седмица ще обсъдим как ще ме реже и на мен ми се стъжни... вярно че има още време, ама така ми го каза, че за малко да се разрева... Иначе изследванията на ПКК, урина и т.н. за някои от по-ниските стойноси не ми изписа нещо да пия, но ми каза да си взема "О, МАМИ", тъй като от ХИИПА ми се гади. Нека някоя мама която го е пила да сподели мнения и препоръки.

И другото което се притесних е, че до преди 2,3 седмици от предните прегледи ми казаха, че бебчо вървял с една седмица напред, а вчера го измери даже с няколко дена по-назад. Моля също някоя мама да ми каже нейните измервания или дайте линк с размерите на бебчо в 23-24 седмица. Нашите са на главичката 62 мм, а на крачето 42. Като колограми не ми каза колко е.(((( То май на тези по-старите апарати не отчита ли  newsm78 и аз не знам, ама досега не ми ги е казвала(((

# 127
Мерси момичета ,вече има толкова хубави неща по магазините ама да си го направиш сам си е някак по-хубаво ,а и предаваш от твоята положителна енергия и после на бебчо му е хубаво като я усеща-това го разбрах от книгата за пренаталното възпитание NaughtyА и за мамите които отивот на море,да знаете че като печете корема,бебето усеща светлината-вижда оранжеви отенъци ,така че да знаете че може да реагира,и след това да обича и то да се припича на слънце! Wink
Ванче ,въпроса беше дали при дископатии и дискови хернии в областта на кръста може да се ползва спинална упойка-може да знаете! bowuu
Трикси ,дано всичко да мине гладко и не му се притеснявай много ,остави ги госите малко на самообслужване Joy

# 128
  • София
barabina, честит имен ден, мила, нека имито ти бъде споменавано винаги с много любов!  Hug Напълно те разбирам, аз също имам имен ден скоро и хората не пропускат да питат Абе какъв ден е днес, че имаш имен ден!
mylili, миличка, "лягаш и не мърдаш" ми звучи като присъда, но поне знаем за какво го правим, каузата ни е най - прекрасната за една жена - нашите бебчета! Аз също като теб трябва да лежа у дома, вече съм се побъркала и така дъм се изнервила, а доки каза Хич не си и помисляй, че ще се връщаш на работа!
alliss3, ми пратиха ме ама аз като съм си вироглава  Embarassed все искам аз всичко да свърша, все нещо си намирам да чистя в нас, да подреждам. Утре майка ми ще дойде да ми помага да видим как ще се разберем двете в кухнята  Wink
Инче, тъкмо си мислех, че не каза нищо след прегледа вчера! Не се тревожи, размерите варират и това е нормално, мила, а за секциото каквото сабя покаже, много е рано още, има достатъчно време да се обърне мъника!  Heart Eyes

# 129
Ина, аз пия "O'мами" от края на 3 месец някъде и съм много доволна. Струват към 12 лева.

# 130
  • Велико Търново
ina.gg ама тая лекарка какво те е наплашила още от сега?!!! Много е рано да се притесняваш за това. И на мен доктора ми каза, че бебто е застанало с дупето надолу, ама само толкова. Казах на майка ми и тя ми се изсмя и каза, че няколко пъти щяло да се върти Simple Smile Ти коя седмица си?

# 131
muci_88, дано си много щастлива и усмихната. И много спокойствие ти желая.

# 132
trixy, ми не знам размерите как варират, ама се притесних(((

syconium, сега ще потърся в интернет да ги видя какво представляват. А как ги пиеш, на мен ми каза 20 дена пиеш – 20 почиваш. Ама аз и ХИППА го пиех за по седмица и после седмица почивам, та мисля и тези така.

Nadejda:))), ми то сигурно ще има да се врътка още, ама така като ти го кажат и се притесняваш. Ами 23 и 5 дена, сметнато от уж първия ден на последната менструация. После ми казаха, че се движа една седмица напред, а и аз реших, че е така, тъй като овулацията ми беше по-рано и общо взето бебчо е заченат по-раничко. Ама сега не знам какво да мисля.

# 133
# 134
Здравейте момичета! Благодаря ви за пожеланията, много яко се чувствам   bouquet !

newsm59, муци! Пожелавам ти да гушкаш едно сладко и здраво бебче октомври!
Честит имен ден, barabina! И ти така.(горното пожелание  Wink )

Инче аз намерих в един немски сайт размери:
23. седмица BPD:        56 mm
24. седмица BPD:        59 mm
25. седмица BPD:        62 mm
Така че е напълно нормално. Възможно е различните лекари да имат различни табели с размери, и от там да идват изказванията.

Общи условия

Активация на акаунт