Сега с коремчета напред, ОКТОМВРИ - всички на отчет!

• 11 269
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета!
И аз да се похваля, че лекцията беше много хубава и
срещата с другите мами беше много приятна.
Нямам търпение да дойде август и да имаме повече време са срещи Simple Smile
Аз за тригълника - и аз имам драма с това упражнение.. Ама на козметик
някак не ми се ходи честно казано,  ще се опитвам сама.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 226
  • София
Сиска аз триъгълника го оправям с бръснача ама поради това, че верно нищо
не се вижда и наистина си трябва трета ръка карам по памет и опипване.А последния път реших да погледна с огледалце кво съм сътворила и лошо ми стана  Crazy то се едно от там беше минал пиян косач с развалена косачка  hahaha ама кво да направя малко от малко поне да е  Wink а за краката иначе ходя на кола маска.
Joy hahaha hahahaМного се смях на това с косача hahaha hahaha
Joy Joy Joy

# 227
sisilia, тоза за дупките е ясно))) Но все пак да питам някой преминал през “Копаенето”.
За триъгълната зона, аз ходя на козметик, и тъй като вече не мога да легна по корем правим някакви пози, чупки на една страна и не боли толкова. Но съм се разбрала, че живот и здраве като наближи термина да ме “обработи” пак, че там няма да им позволя да ме бръснат!.

trixy, е то вместо нещо приятно, се е получило натоварване и то главно за теб! Днес почивай и не се ядосвай на одумницте.

Я, да ви видя на снимките сега Party

# 228
Гери за снимките от срещата съм дала линк, който си се отваря при мен, а тези на корема са си в Коремчета.
Пробвай пак, трябва да се отвори линка

# 229
При мен се отвориха снимките, браво мамчета. Страхотни сте  Hug

# 230
Гери за снимките от срещата съм дала линк, който си се отваря при мен, а тези на корема са си в Коремчета.
Пробвай пак, трябва да се отвори линка

То при теб се отваря защото си логната, а при нас не защото явно не си го направила публичен албума Wink

# 231
  • София
Ихаааа много са ни хубави снимките!
Седя си на бюрцето малко и си се усмихвам, добре че няма кой да ме гледа..

# 232
Добре де, логвате ли се за да видите снимките? На мен ми отваря начална на снимка бг  newsm78 Явно пак не съм разбрала нещо.  Embarassed

# 233
  И на мен не ми отваря снимките,а началната страница на сайта newsm78

# 234
Мими, не е публичен, права си. Логни се и ще ги видиш  Peace

# 235
Направих го публичен. Сега трябва да се отваря.

Сев имаш ли нещо против да изсветля малко едната снимка?

# 236
Направих го публичен. Сега трябва да се отваря.

Ок  Wink

# 237
Здравейте и от мене вече, аз изкарах сватбата беше хубаво почти не помня Simple Smile но ще гледам диска като стане доста теми сте изписали гледам отивам да чета сега лек ден от мене  Hug

# 238
Здравейте и от мен момичета! Отново съм на работа и имам някакви леки болки от дясната страна и се притеснявам. Съжалявам, че не можах да дойда на лекцията и срещата защото правим ремонт и на нашия и на свеки на апартамента, всичко ми е на ръцете и на мажа ми тя само командва и вече ще ме побърква, ама да не ви занимавам. Надявам се август да успея да дойда.
Sesilia аз ходя на консултация в Тина Киркова при д-р Петров, ти при кого ходиш?

# 239
Здравейте и от мене вече, аз изкарах сватбата беше хубаво почти не помня Simple Smile но ще гледам диска като стане доста теми сте изписали гледам отивам да чета сега лек ден от мене  Hug
Честито newsm51

Общи условия

Активация на акаунт