Мека мебел - 3

• 104 118
  • 500
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честно казано ще те излъжа ако кажа ,че имат, аз само с писма и по телефона съм контактувала с тях и ме поканиха в офиса.Може там да има нещо изложено? newsm78. Звънни и питай.

# 76

...търся диван дълъг около 3 метра, 3 и нещо, с малка лежанка - около 1,20-1,50,  общо, която да е отдясно. Ще ми се да е кожен, със зашити възглавници и с възглавници, вместо подлакътници.
Например нещо такова, но под формата на дълъг диван с лежанка.
...

Divana, нашият диван е доста дълъг, към 3 и нещо май беше, но и лежанката не е малка, към 2 метра идва май.
Фирма от която го поръчахме е Белкаро.

Разгледай им нещата, може да харесаш нещо.

# 77
Аз съм харесала на Белкаро "Mattia". В сайта им е показан с кожа, но с дамаска стои много по-добре Simple Smile Само се чудя какво да добавя към тройката - пуф или две табуретки...

# 78
Богито много як стол , хареса ми  Peace

# 79
МИНДИ, мерси за комплемента   "Стола на царя"! наистина успях, много приятно да изненадам мъжа ми.Мислих, мислих и понеже дивана си е диван-сам   този стол стана нещо като акцент за хола.Между другото светлата му кожа ни се върза малко и на корпусната мебел.  : #Crazy

# 80
# 81
Здравейте момичета, според вас с какъв пълнеж е най- добре да е дивана? Двоумя се между донапрен и супер еластична пяна. Thinking

# 82
  • в света на неограничените измерения
Фирма от която го поръчахме е Белкаро.

Разгледай им нещата, може да харесаш нещо.

Red Shoe  страшно приятни неща имат в Белкаро , но не разбрах, само онлайн ли може да се свърже човек с тях?
Вие как си поръчахте диваните?
Нямат ли шоурум или магазин??

# 83
  • Варна
Зависи , къде живееш vanvel .
Моя диван е от Белкаро-модел Монако.http://belcaro.tradernet.bg/index.php?show=browse&prodid=36
Страхотен диван е, невероятно удобен и мек, бях писала за това в предишните теми.
Белгаро има дистрибутори из страната,за Варна е Карлоданиели.

# 84
  • в света на неограничените измерения

Аз съм от София.
Не мога да се ориентирам, кои фирми са им дистрибутори
за София??

# 85
  • Варна
Белкаро тел: 02/ 979 02 83, 02/ 979 09 68
Обади им се за подробности.Виждам ,че са номерата от София,което те улеснява vanvel,успех в избора.Няма да сгрешиш

# 86

Red Shoe  страшно приятни неща имат в Белкаро , но не разбрах, само онлайн ли може да се свърже човек с тях?
Вие как си поръчахте диваните?
Нямат ли шоурум или магазин??

Последно нямаха шоу рум в София, само в Казичене, където и ги правят. Но то си е почти в София, така че може да отидеш да ги видиш. Звънни им по телефона, много са любезни и всичко ще ти обяснят.
Ние ги видяхме и харесахме на стройкото, винаги участват.

А иначе мисля в Лабиринт (не съм 100% сигурна) съм мяркала някои от моделите им, но не са всички.

# 87
Моя диван е от Белкаро-модел Монако.http://belcaro.tradernet.bg/index.php?show=browse&prodid=36
Страхотен диван е, невероятно удобен и мек, бях писала за това в предишните теми.
Белгаро има дистрибутори из страната,за Варна е Карлоданиели.

И аз се възползвахот информацията и поразгледах. Има доста интересни неща. А като цени как са?

# 88
  • София
Аз проверявах за един диван от тях - пратих им запитване, но се оказа, че за диван с размери 2.60 на 2 м, ъглов, без възможност за разтягане и без ракла на лежанката цената беше 3000 лева, което ми е много. Все пак формата им за запитвания в сайта е удобна и ти отговарят на мейла за един ден.

# 89
Нашият миналата година струваше към 1700-1800 лв.
Размерите му са някъде  около 2х3 м.  Crazy
Няма ракла и няма възможност за разтягане, защото е нисък модел, но нас това не ни притеснява.

Аз проверявах за един диван от тях - пратих им запитване, но се оказа, че за диван с размери 2.60 на 2 м, ъглов, без възможност за разтягане и без ракла на лежанката цената беше 3000 лева, което ми е много. Все пак формата им за запитвания в сайта е удобна и ти отговарят на мейла за един ден.

Да не би да си искала цена за кожа, тогава наистина цената скача много  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт