Мека мебел - 3

• 104 118
  • 500
  •   1
Отговори
# 90
A как да стигна до салона им в Казичане?

# 91
A как да стигна до салона им в Казичане?

Не знам точно, питай ги тях най-добре, ние от стройко го поръчахме.

# 92
  • София
Не, Red Shoe, за обикновена дамаска питах и то вероятно за модел подобен на твоя, защото ми казаха, че е нисък и на него не може да се сложи механизъм за разтягане и ракла, но цената му беше такава. С когото и да говоря ми се затвърждава впечатлението, че хора обзавеждали само една година по-рано са го направили по съвсем други цени...

# 93
Не, Red Shoe, за обикновена дамаска питах и то вероятно за модел подобен на твоя, защото ми казаха, че е нисък и на него не може да се сложи механизъм за разтягане и ракла, но цената му беше такава. С когото и да говоря ми се затвърждава впечатлението, че хора обзавеждали само една година по-рано са го направили по съвсем други цени...

Лелееее, а на мен миналата година 3 и нещо ми изглеждаше много за кожа  ooooh!

# 94
  • Варна
Момичета, намесвам се в темата ви с две молби.
След като обиколихма голяма част от магазините за мебели във Варна и така и нищо не ни грабна окото искам да ви попитам някой купувал ли е диван от Мебел Стил Търговище?
А също и бихте ли споделил каква дамаска препоръчвате. На нас много ни похвалиха една Елефант. Моля някой, ако има диван с такава дамаска да сподели доволен ли е.

# 95
  • в света на неограничените измерения
Белкаро тел: 02/ 979 02 83, 02/ 979 09 68
Обади им се за подробности.Виждам ,че са номерата от София,което те улеснява vanvel,успех в избора.Няма да сгрешиш

Благодаря ти за координатите, писах им, очаквам отговор.
Но доколкото усещам и там нещата са цифромания.

# 96
  • Варна
Този,който аз имам е 1800лв,прилична сума за голям и удобен диван

# 97
Nushlem, чудесен избор,помня,че и друг някой беше публикувал този модел на ъгъл,прекрасен е !  Heart Eyes
Нашият последен вариант е този модел,но доста по-различен цвят-кафеникаво с млечно зелени и бежави възглавници,заради темата на 2те млечно зелените стени в хола:

Дневаната ни с кухнята е само 20кв.м. и ще пестим от където можем,затова преценихме,че тези леки рафтчета на подлакътника ще са ни от помощ! Party Освен това на подлакътниците е дървена плоскост и изглежда доста издръжливо! Колкото до цената и преди се случи да спорим по темата,но за мен да дадеш 3000лв за холов ъгъл,ако не е кожа разбира се,си е чисто обирджийство! Нашият модел ще излезне към 1500лв.,с доста повече и по-големи възглавници ,от колкото на снимката, и с малко по-големи размери на самия ъгъл,което ме устройва идеално! Mr. Green

# 98
Yaya, виждам че си от Пловдив - къде поръчахте този диван? Много ми харесва - нещо такова искам и аз. А каква е дамазката и има ли избор на цветове.
Благодаря.

# 99
magratea, за съжаление не мога да ти помогна,защото ние сме в Пловдив,но мебелите ни ги правят в провинцията.Имам късмета това да е бизнесът на баща ми и всичко за новия апартамент ще правят те! Избирам си каквито модели и дамаски искам,не е необходимо моделът да е техен,правят и по поръчка и модел на клиента! Аз в случая съм си избрала дамаска тип джинсова-много тъпо обяснение,ама като не знам как се води  Blush! За да не е реклама,ако искаш ми пиши на лични за повече подробности! Peace

# 100
Преди съм отговаряла на този въпрос но сигурно е в друга тема диваните са на "ИВВЕКС" - Стара Загора, има ги в и в Пловдив бул."6 - ти септември" преди Бриколажа има няколко магазинчета за мебели. Аз лично съм много доволна и спим на него всяка вечер. Нашия е "Корсика - мини", без тези рафтчета. Струваше 1430 лв. с по - скъпа дамаска преди година. Сега разбрах че са им вдигнали цените, но имат сайт и телефон за връзка и там можеш да се информираш  Peace

# 101
Здравейте момичета. Кажете ми има ли накой впечатления от фирма "welga " от Ловеч
 Саита им е : http://www.welga.com/bg/models.php

# 102
Този,който аз имам е 1800лв,прилична сума за голям и удобен диван
...

Да, и нашият е същия, но явно цените вече не са такива.
Ти кога си го поръчвала твоя?

# 103
  • Варна
Днес ходихме да си доплащаме масите и столовете от Нов Дом Симеонов  и понеже някой беше споменал за италианските дивани с дамаска ги разгледах.По мое мнение са жива скръб,става дума за едни ъглови дивани с цена около 2300 /може да се лъжа,не я запомних точно/.Като изпълнение и качество на дамаската беше ужасно.

# 104
Търся ъгъл за хол който се разтяга и става на спалня но да бъде издръжлив в смисъл да издържа на разтягане всяка вечер, защото има дивани които ги разтегнеш няколко пъти и се счупи я механизъм я нещо друг. Дано сте ме разбрали

Общи условия

Активация на акаунт