Мека мебел - 3

• 104 182
  • 500
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА
      Доро, честито   bouquet Много са удобни, загледах ги и аз в магазина, но бях решила да взема нещо по- "разместваемо"  Laughing и взех това  http://www.novdombg.com/index.php?products&tid=2&pid=153  

Много е хубав дивана, би ли споделила на каква цена е   bouquet благодарности

Благодаря ти  Grinning И ми е удобен... Аз търсех нещо мекичко и с по-голяма от нормалната дълбочина за сядане. И да може да се размества лесно.  Grinning
        Взех го за 3000 лв, но имаше вариант и поръчка - тогава правеха 10 % отстъпка, доколкото си спомням  newsm78

# 271
Здравейте,
  не мога да отворя предишните теми, затова реших да ви питам. Мисля, че тук някъде гледах дивани на българска фирма-производител. Обаче нито помня как се казват, нито къде беше производството  ooooh! Единственото, което помня беше, че всички дивани с лежанки бяха с ракла отдолу и един диван, който много си бях харесала - сив с лежанка, която беше с цветни мотиви. Ако някой знае такава фирма, ще съм много благодарна. Или пък някакъв списък с български фирми, произвеждащи мека мебел   bouquet
  А, и не е нито една, от изброените в тази тема  Rolling Eyes
Приятна вечер и съжалявам за безпокойството

# 272
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.

След дълго търсене поръчах диван - ъгъл модел Корсика на фирма Иввекс Ст. Загора.
До Коледа би трябвало да го изработят. Надявам се да мога да се похваля, че изборът
ми е бил успешен.

# 273
Успешен ще ти е избора  Peace
И аз така след дълго търсене се спрях на него, защото на нас ни трябваше за сън ...... да е стабилен:

# 274
  • Стара Загора
Успешен ще ти е избора  Peace
И аз така след дълго търсене се спрях на него, защото на нас ни трябваше за сън ...... да е стабилен:
Надявам се tin tin
Доста голям избор на дивани има. Особенно ми харесват италианските модели - имат невероятно хитри начини на разтягане.
Но .... за съжаление мястото ми е малко и за това поръчах този модел.

Ще пусна снимки, когато стане готов.

newsm78 Дано да не съжалявам.

Успех на всички търсещи мебели - напук на ик.криза всички пазаруват.
А по Коледа има и добри отстъпки.

# 275
предварително се извинявам за некомпетентния си въпрос обаче има ли вече ИКЕА в България?

# 276
предварително се извинявам за некомпетентния си въпрос обаче има ли вече ИКЕА в България?
  не,няма. Има в Гърция и Румъния. Очаква се и в България към 2010,но не знам дали е абсолютно сигурно.                                                                             

# 277
уф..жалко доста неща си заслужават! благодаря

# 278
Аз да покажа дивана, който го купихме с мъжа ми и го прекарахме до Франция, много съм доволна, удобен е.

http://www.como.bg/living-room/suite/9842.html

Сега за София искам да взема диван, но все нещо не мога да си харесам, искам да е нещо подобно и ако може не толкова скъпо  Rolling Eyes

# 279
Чували ли сте нещо за мебелите на турската фирма Догташ? Цени, качество? Днес научих, че откриват нов магазин в Пловдив, но не знам дали си струва да ходя до там. Ако знаете нещо, моля...

# 280
  • Варна
Много потъна тази тема за меката мебел да я избутам малко напред  Wink
Ако някой знае откъде мога да поръчам такъв диван http://photo-zona.net/images/user62141/album16704/large/12311694 … _gmwj5626_in5.jpg

# 281
  • София
Поръчахме преди Коледа диван на Паралел, Севлиево, модел Холивуд. Обикаляхме, гледахме, но този модел най-ни пасна. До края на януари го чакаме, нямам търпение.

# 282
уф..жалко доста неща си заслужават! благодаря

И Букурещ, и Солун, и Истанбул са близо до България. В която и нейна точка да живееш. Намираш си микробус, отиваш, пазаруваш и се прибираш. Постижимо е и за ден.

# 283
Много потъна тази тема за меката мебел да я избутам малко напред  Wink
Ако някой знае откъде мога да поръчам такъв диван http://photo-zona.net/images/user62141/album16704/large/12311694 … _gmwj5626_in5.jpg

Фирма "Начеви "  - гр. Сливен  имат като този модел  Simple Smile

# 284
  • у дома с любимите си хора
Аз пък хич не съм доволна от Иввекс.3 пъти съм поръчвала оттам и само веднъж съм случвала на компетентна фирма,която работи с тях.За рекламация дума не може да става.Последната им издънка е нашето портманто.

Общи условия

Активация на акаунт