ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 197
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, кандидатки за секс! Wink Много ме развеселихте тази сутрин, направо XXL за бременни. Joy Аз вече и не го сънувам. През първата бременност се пазихме заради спонтанния ми аборт, сега опитвахме в по-ранна бременност, имах силно либидо и интересни сънища, но вече нищо не може да ме накара да помисля за секс, като постоянно се боря със земното притегляне. Много ми тежи, все гледам да седна, да полегна.
Пърли, много интересно е това, което разказваш. Явно успяваш да подготвяш и мъжлето да ти помогне в този момент. Май спокойствието и разумът са най-важни, когато тръгне раждането.
Шада, аз винаги простирам бельо и дрешки, които се опират директно в тялото налице. Простирайки ги наопаки все си мисля, че мръсния прах, който все пак е из въздуха, полепва по дрешката отвътре. Аз гладя откъдето ми е удобно, обикновено памукът няма проблем да се глади отвън.

# 151
Aelia аз бях на тонове кам 10.30 и 11.00 записах си час и след това в 13.10-14.00. И като излязох мъжа ми се развика, че не съм му се обадила 1 час. Той си помислил най-лошото. (да не би докторите да са открили нещо или пък да съм припаднала Mr. Green) Много ти благодаря за инфото за тоновете, тук ми е много удобно. Hug
Иначе по темата за секса, ан мен ми е забранен от април месец Cry
заради ниската плацента,ама тя не била ниска, а била задна, каквото и да означава това. Rolling Eyes
Иначе и моя доктор е на въпросната конференция на морето-извини се човека и се разбрахме в понеделник да се видим при първа възпожност.
А за д-р Гунев съм чула много добри отзиви, така че спокойно.

# 152
  • София
Добро утро и от мен,до преди малко искрено се смях на снощният ви разговор Grinning Та да попитам-за какво говерехте.. Joy Ние с моя не сме правили нищо от 6-я месец,а преди това беше суша още толкова.Незнам как издържа 4овека,но засега не се оплаква,а аз изобщо не мога да си помисля за такова нещо.В 6-я месец хем корема не ми беше много голям и пак ми пре4еше,та си представям сега.

Тази нощ и аз съм спала като къпана,но в4ера ми се разказа играта-коридора най-сетне е готов,останаха 2 перваза да се сложат.ПОсле запо4вам да по4истя и другите стаи за гостите днес.
В този ред на мисли,4ерпя ви по торти4ка за здравето на моето ве4е пораснало детенце,което днес става на 4 годинки  newsm38  party023

# 153
Деница, тези техники на дишане дето ги написа, мерси, полезни са. Записах час за утре - на една индивидуална лекция ще ходим с мъжа ми в училище за родители. Темата е  "Физиология на раждането. Техника на дишането". Ако има нещо интересно, ще пиша Simple Smile

# 154
Добро утро Simple Smile Мерси за нагледните описания и материали  Mr. Green Аелиа, как да не му казвам, като горкия беше силно заинтригуван от този преглед тъй като уж щеше да покаже кога ще дойде бебето. НО си права, че трябва да мина с тактиката "Всичко е наред" Wink

Детските дрешки са вече изпрани. Даже вече съм минала на нашите неща. Вчера изпрах ски екипите и съм супердоволна, че намерих кърпички за сушилня, които може да се използват за ароматизиране на дрехи по шкафовете. Та зимата (жз) ще имаме приятно уханни ски екипи Simple Smile

Някой да знае къде има професионална пералня около центъра/лозенец? Олекотената завивка вкъщи е огромна и не се побира в моята пералня. Мерси предварително  Hug

Деница, тези техники на дишане дето ги написа, мерси, полезни са. Записах час за утре - на една индивидуална лекция ще ходим с мъжа ми в училище за родители. Темата е  "Физиология на раждането. Техника на дишането". Ако има нещо интересно, ще пиша Simple Smile

Пърли, звучи ми познато.. В Съвременни родители ли?

# 155
Руми, да ти е жив и здрав!

Джолити, според мен в което и химическо чистене да я занесеш, ще ти я вземат, пък те ще се оправят по-натам. Аз така си давах нашата до нас, като бяхме със старата пералня, те я даваха на друга фирма.

# 156
Пърли, звучи ми познато.. В Съвременни родители ли?

Тия дето водят лекции в Мис Каприз понякога "Аз, ти, то". Не знам какво да очаквам, но се надявам поне нещо полезно да има.

Руми, да ти е жив и здрав рожденика Simple Smile

# 157
Дуци, мерси - ще пробвам това до нас. Дано да имат същата схема.

Пърли, други са. Обаче ако принципът е същият като на Съвременните, ще са ти полезни. Само внимавай да не ти прилошее като правиш упражненията Simple Smile

# 158
Само внимавай да не ти прилошее като правиш упражненията Simple Smile

Е само това остава  Crazy Предполагам Съвременните ще ми импонират повече на разбиранията за нещата, обаче тези имат часове когато си свободен в събота или неделя... та да видим какво ще предложат.

# 159
Pеаrly, аз моя мъж никога не бих могла да го накарам да отиде на такова училище. Той дори ми каза че ще го е страх да хване бебето в началото да не му счупи нещо Rolling Eyes
Но аз се успокоявам с факта че като го види ще му се възроди бащиното в него newsm78

# 160
Здравейте на всички!Досега ми се тресе тумбака от смях докато четях за какво сте си говорили снощи.Да ви имам страхливите мъже.Що и моя не е такъв-досега секса е липсвал само когато съм слагала глобулки за гъбки,даже и снощи не пропусна.И докато при вас мъжете ви се страхуват, при нас е обратното.Но тая сутрин така му се озъбих, щото той сладко си похъркваше,а аз като ме почнаха едни болки/към 04.30/ ниско долу-тип менструални,обаче само вляво имах чувсвото,че или ще умра ,или ще родя.Интересното е ,че нито контракции,нито друго,но болката беше много силна.Слава богу за сега тая сутрин съм по-добре,затова и спах чак досега.Лек и спокоен ден на всички.
П.П. Шмилянка,а дали не са почнали коликите вече та реват малките буби? Ангелче,имаш стиснати палци и от мен всичко да мине по мед и масло.

# 161
Вчера следобяд излизахме с Пепи и в градинката се видяхме с една мама, на която бебето е на 20 дни, но не знам има ли 3 кг. И го гушка тя, нещо го оправя и изведнъж ми го подава. Аз инстинктивно го поех, но много се стреснах. Ако бях помислила малко сигурно нямаше да го взема, толкова малък и крехък ми изглежда. Пепи се роди 3650 гр, като е бил 3 кг ми е бил в корема Crazy
Та Ронки, аз дето имам опит с бебетата(и сестра ми роди скоро, и мойта прителка) пак се стресирах, какво остава за мъж Laughing Важното е бързо да се окопитиш. И после му се насладих на малкия бебок, даже и се снимах с него Heart Eyes

# 162
Руми, да ти е жив и здрав и само да те радва!

Сеевджи, не се скатавай   Laughing а пиши как си?

# 163
Ронки, хората са различни и в крайна сметка е добре да се подхожда с разбиране - на него му е ново и странно, не бих се притеснявала при това положение, постепенно ще се научи да се занимава с бебчето. Аз познавам хора, които са говорели така и после стават едни такива любящи бащи Simple Smile

Дуци, завидях ти  Crazy

# 164
Коколина, ами аз това писах и по-нагоре на Шмилианка. Аз като имах подобни проблеми и четях много майки се оплакваха от по-малко кърма вечер. Аз съм кърмила и през половин час, и през 15 мин - даже имах моменти, в които сигурно съм кърмила по 2ч нон стоп Rolling Eyes Затова следобед се препоръчва да се пият повече течности и лактогенен чай. А пък 10-20мл за 3м бебе са толкова малко количество, че не вярвам точно те да са го спасили от гладна смърт Mr. Green Аз като намалих добавката на 30мл (само вечер) я спрях от раз ..Точно на 3м беше моята тогава ...

Другото което е, че коликите се проявяват предимно вечер и много майки бъркат плача от колики с плача от глад.

Ронки, и моят го беше страх уж ама като му я връчиха в родилната зала нямаше време да мисли Joy

И аз онзи ден се видях с една позната от пясъчника майка - какво мишле беше малкото ..А тя вика, че бил порастнал даже - вървял си дребен и се родил 2700...Направо като кукла ми се стори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт