ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 196
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
По повод за страховете при мъжете, се зачетох и:
Разговор във влака:

- Първият казва: Моята жена докато беше бременна четеше "Два капитана". И ми се родиха две момчета.

- Вторият казва: Да, да, моята по същия начин - четеше "Тримата мускетари" и ми се родиха трима сина.

- Третият пребледня и поиска чаша вода.

- Какво ти е? Лошо ли ти е?

- Жена ми е в деветия месец и чете "Али-Баба и четиредесетте разбойника".  Joy
Eй тук има още вицове: http://www.roditeli.info/family/vic/

# 166

Joy

Сетих се за снимките дето показа Шмилянка - мъжът й доста добре се справяше с по една бебка във всяка ръка Simple Smile И изглеждаше доволен.

# 167
Руми, да ти е жив и здрав рожденника  bouquet! Весело и безгрижно детство му пожелавам и да е най-добрия батко на света!

Джолити, страхотен виц, много се смях hahaha Joy.

По повод на секс темата - точно снощи разправях на мъжа ми, че до 28-ми ще правим секс всяка вечер, та ако реши бебето да излиза по собствено желание да улесни избора ми, защото още съм в размисли за начина на раждане. И по този случай заспах преди края на мача и пак пропуснахме Crazy.

# 168
Почерпете се по случай моят ден рожден.
url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1337/2122114827.JPG][/url]

# 169
Ех, много празнуващи днес Simple Smile
Ир, да си жива и здрава, здраво и сладко бебоче ти пожелавам, като дойде времето!

# 170
ir85 Честит Рожден Ден-Много здраве и щастие и най- послушното бебче ти желая
Руми - да ти е жив и здрав рожденника

# 171
Хихихи, имам, но направих албума личен, който видял, видял  Wink Ще ти пратя паролата на лични. hahaha

Ееееееееееееееееееееееее , недей така деееееее Praynig И ние искаме да се порадваме на малките буболини  Hug
Руми , честито ти рожденик ! Да ви е жив и здрав и много да слушка   bouquet
Ир 85 Честит рожден ден ! Да си жива и здрава   bouquet И едно здраво бебенце ти желая !!!

Джолити , мерси за линка с вицовете  Hug

# 172
  • София
Kokolinа, това което описваш, е напълно нормално. В първите няколко седмици кърмата се регулира като количество. Нощем хипофизата синтезира хормонът пролактин, който отговаря за количеството кърма и сутрин гърдите ни са препълнени. Следобед нивата на хормона спадат - кърмата е по-малко. Важно е детето да се кърми на поискване, точно за да се "научи" организмът ни да произвежда кърмата по-равномерно. Това отнема време, трябва да сме търпеливи и най-вече - спокойни, защото това са нормални неща и се случват на всички Peace Освен това е важно сутрин, когато кърмата е в повече, да не се цедим до капка, защото това подлъгва мозъка и ситуацията няма да се регулира. По същата логика е важно вечер да се кърми често, ако трябва непрекъснато, за да се подсили производството. Няма страшно, все пак става дума за няколко дни, след това организмът неизбежно "отговаря", а междувременно бебето няма да умре от глад Wink Добавките са излишни и дори опасни, защото когато даваме АМ, детео се засища, не суче, гърдите ни не получават необходината им стимулация и на следващата вечер кърмата е още по-малко Confused
Това е в най-общи линии. Важно е да се разбере, че телата ни не са машини и им трябва време, за да се приспособят към новата си роля Peace Нито пък сме крави, които ударно трябва да произвеждат литри на ден, за да сме качествени майки Laughing Можете да кърмите с месеци, без да сте изцеждали и капка Peace
Ако бях педиатър, щях да забраня в кабинета ми да се внасят данни от кантари и помпи Laughing

6 нови отговора Shocked

# 173
  • София
Честит Рожден Ден на Ир и на детенцето на Руми  bouquet

Аз не мога да се събудя. Ставам да поразчистя малко. А вие сигурно ще изпишете темата Grinning

Коки аз като ми е намалявала кърмата слегем детето постоянно, през 20-тина минути на гърда и за 2 дни bombs Кърменето не е сложно нещо-колкото търсиш, толкова пуска Laughing
Но не казвам, че не си е ангажиращо. Ще видите колко момичета още на 1-2 ра седмица ще се откажат Wink Не е за всекии.

# 174
 happy bd на детенцето на Руми!Да ти е живо и здраво,и много да те слуша,щастливо детство!    
Ир 85 newsm59 Да си жива,здрава,много обичана и сладко бебче на финала!

# 175
Ир, Честит Рожден Ден  bouquet! Пожелавам ти една изпълнена с любов, щастие и здраве година! А най-хубавия подарък ще получиш съвсем скоро Hug

# 176
ir85 Честит Рожден Ден !Да си жива и здрава и много щастливи мигове да ти предстоят с едно хубаво бебоче!
Руми и на теб да ти е жив и здрав бъдещия батко!Да те слуша и помага!

Ей пък аз да се похваля ,че си реших проблема с падналите лигавници Grinning Поиграх си малко на риболовец и с една кука и въженце от горния етаж си ги улових!Сега съм много щастлива!Колко му трябва на човек да е щастлив Joy

# 177
Ир85 страшна почерпка, да си жива и здрава.

Ох, аз съм много зле като дам Paste на картинка в полето за писане, нищо не се получава, а мислех че с PC-та съм ок. Sad
Rumi да ти е жаво и здраво детенце.

Да ви дам една идея: Като съм купувала спални комплекти за спалната те вървят с долен чершав които никога не съм ползвала, защото слагам такива с ластик.Та се питах не може ли от тчх да направя на бебка комлектче за спане. Ще ги дам на шивач пък ако кажат,че не стига ще направя само горни чаршавчета (бяло на кравички Laughing Heart Eyes)

# 178
Благодаря на Майра, belinda и Ketito за съветите.

Руми да ти е жив и здрав рожденника. Да расте умен и щастлив и да помага на мама.

Ир 85 Честит Рожден ден. Пожелавам ти само радостни емоции за напред. Леко раждане и здраво и спокойно бебче.

# 179
Ир85 newsm59 newsm67 и едно здраво и красиво бебе на финала   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт