ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 212
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
За по-скоро раждане - изкачване на стълби.

Леле че аз на ден поне по пет пъти се качвам до 4 етаж / нямаме асансьор /

Тази събота ще имаме едно бебе най-вероятно, но не мога да кажа, щото не съм сигурна, а и не съм опълномощена Whistling

Що ли подозирам и аз Ивоната. newsm78

Малко ангелче стисками и аз палци. Поне скоро ще си имаш бебоче на ръцете, а ще спре гадното подуване Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

И аз имам чоплене във влагалището и много гадно но ще го изтърпим и това

Аз отивам да си взема изследванията, че онзи ден ми взеха влагалищен секрет, а вчера ходих за ПКК и урина. Вече трябва да ас готови и отивам. Вие стискайте палци. После ще пиша.

А вие внимавайте колко ще изпишете, защото несмогвам да ви изчета

# 46

Искате ле тези , които ще ходим в събота в МД , направо да се чакаме отпред в 9:20(т.е. пред входа )?!
Искам!
[/quote]
Супер, значи събота в 9:20 отпред, аз съм там стига да не се успя, че ще идвам от Надежда и ако мъжът ми не може да ме докара ...не,не, ще дойда със сигурност Grinning

# 47
little angel, стискам палци! Не се притеснявай, всичко ще мине добре и неусетно и скоро ще гушаш и ще се радваш на сладко бебче!  Hug

# 48
Ананас, лютиви манджи, канела, рициново масло, изкачване на стълби. Чаят от листа от малини

А пък ако някой си направи микс от това... леле, какъв купон в кенефа се очертава Joy Но някои неща не звучат зле. А ананас ям почти всеки ден за закуска от толкова месеци насам, не знаех, че може да има подобен ефект...

# 49
Оххх, да знаете само бебка как  ме ръга в момента , направо newsm45, никога не е било толкова болезнено....

# 50
  • София
Здравейте.
Днес ходих на ЖК и ми измериха високо кръвно+албумин и отоци.Ще влизам в болница и до 2-3 дни ще имам бебе,налага се секцио.Стискайте ми палци всичко да мине ОК.

Стискаме.  fingerscrossed  Всичко ще е наред. Радвай се, че скоро ще гушкаш малко съкровище.  Peace

# 51
  • София
Привет,аз сутринта ходих да ми вземат кръв.Но този път лаборантката ли беше по-груба или аз съм се изнежила незнам....и при боцкането и при ваденето на иглата ме боля,а тосле 2 4аса умирах от болка  в лакета и сгъвката Sad

След това ходихме на пазар,4е на мама порасналото мом4е утре има рожден ден и е голяма еуфория-само за това приказва,а майка му се е изтарикатила и като не ме слуша го заплашвам,4е утре няма да му дойдат гостите Mr. GreenСега 4акам мъжлето да приклю4и с паркета в коридора и се запо4ва с великото 4истене ooooh!,4е уж да не правим голям РД,но следобяд като дойдат децата,в двора трябва да е 4исто и да сме направили детски кът,а вътре пак трябва да е подредено и 4исто,4е маминка ще дойде и ще има критика Grinning
Абе работа си има,някой ако няма какво да прави,да заповяда да 4исти Mr. Green

Аз сега се връщам от преглед - много сте изписали  ooooh!

Тоновете на бебето са добре, шийката ми е вече доста скъсена и омекнала, но нямам още разкритие. Според докторката ще удържа още 1 седмица, ама все пак ме засили да си приготвям багажа, че аз се моткам още Embarassed В недля имам среща с лекарката, при която ще раждам.

За по-скоро раждане - секс - спермата съдържала вещества, които помагат за изглаждане ма шийката на матката и за разкритието. Ананас, лютиви манджи, канела, рициново масло, изкачване на стълби. Чаят от листа от малини има подобен ефект както акупункутрата, която аз правя - помога за по-безболезнено разкритие и омекване на шийката.

little angel, всичко ще е наред Hug

Аз,както оби4ам люто....може да пробвам,но после киселините ме разбиват,а и както казва Пърли-после във WC-то е купон Joy

Стискам палци на Little angel fingerscrossed вси4ко да е наред.

ох,и моето сега мърда много странно,4е ме прерязва корема.Мисля да се излегна малко,докато 4акам и да зяпам филм.Много романти4на съм станала с тези филми,само такива гледам в последно време Grinning

# 52
  • Варна
Свежарки сте на снимките - с големи тумбалаци ... Hug Heart Eyes Следващите снимки - да са с бебетата,ей  Mr. Green

Ананас, лютиви манджи, канела, рициново масло, изкачване на стълби. Чаят от листа от малини

На мен всички неща ми звучат отвратително ... Sick Освен канелата , всичко останало не понасям,сега ми се прияде даже канелен сладкиш  Crazy Mr. Green/ може и меденки/
little angel, стискам палци и аз!Всичко ще е наред!

За болницата - смятам да не стоя дълго там- музика, книги  и интернет не мисля да взимам, предпочитам да не съм с нагласата ,че ще съм на хотел Wink

След 1 час отивам на кафе с бебка родена миналия юли, голяма сладурана и чаровница и закачка.. Heart Eyes

# 53
Пърли, ама ананасът трябва да е пресен - не консерва Peace

Ето моите покупки от днес най-после Wink

Нощница 1 - по-скоро дълга тениска

Нощница 2 - по-скоро рокля  Laughing

от предното раждане

Бодита

Двете бодита горе са нови, долу в средата е от каката. Уж са еднакъв размер (на различни фирми) пък разликата е доста голяма ..

# 54
Здравейте.
Днес ходих на ЖК и ми измериха високо кръвно+албумин и отоци.Ще влизам в болница и до 2-3 дни ще имам бебе,налага се секцио.Стискайте ми палци всичко да мине ОК.
Аз казах ли ,че някой ще ражда докато ме няма през уикенда Grinning,че може и да са повече от един!
Стискам палци и всичко ще бъде ОК! Hug
Пък от нещата дето Майра ги е изредила няколко неща си ги практикувам редовно от повече от месец,ама за сега няма изгледи за скорошно раждане! CrazyЯвно след две седмици трябва да увелича дневната доза Party

# 55
little angel стискаме и на двете ръце fingerscrossed fingerscrossed Само бъди спокойна, мисли позитивно и всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover
Whitewitch на първа страничка има малка снимчица на таткото, мама шмилианка и двете сладки бебчета  Simple Smile

# 56
запис
довечера ще ви чета  bouquet

Little angel
 Hug с теб сме   bouquet

# 57
# 58
Оф, аз се завърнах от фризьор - не ми оправи тонуса, напротив, едва издържах всичките манипулации.. Даже от ноктите само педикюра си направих, че беше наложителен, ама за ръцете нямах търпение. И тъй, отново съм руса и с къса коса, ама довечера ще се снимам. Не че изглеждам особено вдъхновяващо де...
Снимките са много свежарски и всички изглеждате едни доволни и прекрасни... Чак ме е яд, че ви е толкова добре, пък аз съм такава развалина. #Cussing out Mr. Green
Ама аз ще ида утре в Балчик и ще си пека дупето!(бая площ ще има за мазане, еееей. Tired) Да не се разтревожите къде съм изчезнала, затова казвам, не за да ви дразня. hahaha
Ангелче, не се притеснявай, всичко ще бъде наред!
Майра, уби ме с твоите рецепти! Joy И кво ся, вече няма да правим секс ли? Моят мъж се притеснява да не му отидела почивката и затова ме избягва, та опрях до еротичните сънища вече, баси историята.... Дали това всъщност не е корена на лошото ми настроение? newsm78 Брех, какво прозрение получих, докато пиша във форума... Спирам дотука, че да не си излея душата, без да се усетя. smile3505

# 59
little angel  Hug стискам палци и очакваме новини . Скоро ще се гушкате с малкото човече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт