ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 218
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аййй, много съм прост, значи Mr. Green ooooh! Отворих да ви видя снимките и гледам - Емзи с един голяяям корем Shocked Викам си - егати, таз жена не стига, че роди оня ден, ами сега на лекции тръгнала, че и с корем Shocked И в следващия момент виждам, че снимките са от май Joy Леле, голяма съм откачалка hahaha

И стига сте писали, че не смогвам да чета!!!

# 76
julie моята половинка все ме пита откога да си пуска отпуска, казала съм като започна да раждам ме оставяш в болницата и излизаш в отпуск. Ама при тях е по-сложно, че някакъв график правят и искат предварително да знаят кой кога.

"И бащите ще могат да вземат по желание 15-дневен платен отпуск при раждане на дете, като през това време ще получават 90% от заплатата си. Това предвиждат промени в кодекса на труда, обсъдени вчера от социалните партньори. Очаква се те да бъдат гласувани от НС до края на юли. Тези дни са извън годишния платен отпуск."

Дано и нас ни огрее Peace

# 77
Оф, Сисони... много неприятно... ама аз ви казах, че във Варна има епидемия от шарка... и като се има предвид, че детето е заразно, още преди да е проявило каквито и да е симптоми и може да си ходи насам-натам (както ние със Самуил), си е божа работа дали ще се заразиш или не.. По принцип големите хора трудно прихващат. Не разбрах ти карала ли си?
На нас днес ни свърши карантината за моя радост, ей, направо изкуках от седене вкъщи.

# 78
Астарта във Враца ще е,а и снощи по нова даваха нещо за Шейново,че спирали операциите или нещо такова,ще излъжа ако ако кажа.Благодаря на всички ви за подкрепата Hug,вярвам че всичко ще мине наред и ще гушкам скоро бебчо  newsm32.А за да ви съобщя когато всичко е минало,някой ако иска да пише на ЛС телефон за смс.

# 79
sisoni много кофти-дано се размине Praynig
Моя мъж и да иска не може да си пусне отпуска- на ново място е от няма и месец и няма как  Sad Ще вземе само полагащите му се 5 дена мисля  Confused

# 80
  • София
Какви са тия полагащи се пет дена???

# 81
Оф, Сисони... много неприятно... ама аз ви казах, че във Варна има епидемия от шарка... и като се има предвид, че детето е заразно, още преди да е проявило каквито и да е симптоми и може да си ходи насам-натам (както ние със Самуил), си е божа работа дали ще се заразиш или не.. По принцип големите хора трудно прихващат. Не разбрах ти карала ли си?
На нас днес ни свърши карантината за моя радост, ей, направо изкуках от седене вкъщи.

Преди да се е проявило да, то няма как да се знае, ама след като вече има толкова много пъпки и лекарката е казала че е шарка защо не го приберат в къщи а го мъкнат в заведение където е на пъпа на града и е фул от народ

# 82
Astarta няма за какво да се притесняваш. Ще се справиш и още как. А и след като първите 2 седмици ще има човек до теб. До тогава раната си зараства - няма шевове, няма лепенки. И аз така като теб съм наредила графика - първо мъжа ми излиза в отпуска и после още 1 седмица идва майка ми. Това ще е помощта. После, ще се справям самичка. Ама аз съм си инат, и да ми е зор не се оплаквам. Винаги предпочитам сама да се справям, дано и сега да успея. Ако си изморена и не си доспала няма да чистиш и готвиш и това е. Зарязваш всичко. Ще реагираш според ситуацията. Важното е вие с децата да сте добре. Сега като си мисля, май ще си прекарвам по-голяма част от времето зад блока. Добре, че има пясъчник, пързалка и люлки, където каката да тича и да се мори, за да може да спи, че и аз да си почивам. Сега се чудя дали ще се престраша да кърмя навън. То ако в по-голямата част от деня не сме в къщи ще се наложи. Малко ми е странно, до сега не съм го правила, но може и до там да се стигне, само и само децата да са доволни.

little angel стискам палци всичко да е наред. .

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 17:38 от Kokolin@

# 83
  • София
Майра,забрави ,че си госпожица !  Joy Тук няма такива, Агата ти е казала вече.  Joy  Joy  Joy
Ангелче, стискаме палци всички. Днес бях на запис на тонове и течеше секцио. Нямаше и половин час и свърши. Много бързо се ражда така.  Mr. Green
Аз пък както съм зараждала от няколко месеца , може и да устискам до термин. Доки каза , че съм герой и вече има надежди , че ще устискам до края. започвам да си правя планове за сесията. Може и след изпитите да се случи.
И да ви се похваля , ама не трбва да казвам на никого: братовчедка ми е бременна във втория месец, вече и сърце е чула. Пазя тайни всякакви
  Wink
Това за 15 дневния отпуск за татковци , ако ще се гласува до края на юли няма да ни огрее. Условието е  мама и тати да имат брак и отпуска да е до навършване на 15 дни на детето.  Mr. Green

# 84
Ками, тамън днес си мислех къде си Simple Smile
Е, честито на братовчедката, желая й лека и безпроблемна бременност Flowers Four Leaf Clover

# 85
Привет от мен! Едно въпрос4е към мамите които ще раждат в Май4ин дом София - насочили ли сте се при кой лекар ще раждате и как и кога става въпросния "избор на екип"?

Нещо съм много дезориентирана все още  newsm78 ...пък и ме наплашиха, че не е много препоръчително там да отида да раждам без предварителна уговорка...

# 86
  • София
Привет от мен! Едно въпрос4е към мамите които ще раждат в Май4ин дом София - насочили ли сте се при кой лекар ще раждате и как и кога става въпросния "избор на екип"?

Нещо съм много дезориентирана все още  newsm78 ...пък и ме наплашиха, че не е много препоръчително там да отида да раждам без предварителна уговорка...

Аз ако остискам до Неделя, ще раждам при Дяволов Peace Много е добър.
Аз съм раждала в МД първия път без уговорка- също не ти препоръчвам Stop

# 87
Аз мисля, мъжа ми да го изискам в отпуска втората седмица, а първата майка ми да е у нас - все пак тя има опит, може да каже нещо умно. Пък и в началото няма да ми се готви и чисти  - тя ще "опъва каиша", а мъжа ще пазари. Имам и една приятелка за резерва, ако ме изнервят всички - гоня ги по домовете им (майка - у тях, мъжа - в свекървата или най-малко заключен в хола) и тя идва да ми помага за бебо.
А до като съм в болницата  - мужа ми ще излиза по-рано от работа (добре че той си е шеф), за да ми носи глезотийки, а мама ще ми носи манджорно на обяд (живее срещу болницата).

Ангелче, стискам палци  fingerscrossed и аз за лек престой в болницата- приготви си се спокойно и си закачи една усмивка като тръгваш натам, за да може и бебо да излезе с усмивка  smile3522

# 88
Мен ме боли ужасно корема днес - явно от прегледа за разкритие, въпреки че беше много внимателна Sad Ама довечера сме на бириюка - дано няма проблеми Confused

# 89
  • София
Майра, не ти ли пада и част от тапата като ти правят преглед за разкритие

Общи условия

Активация на акаунт