ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 67)

• 13 192
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Искам да видя бебките rotfImbo!!! Имаш ли снимки някъде?
Хихихи, имам, но направих албума личен, който видял, видял  Wink Ще ти пратя паролата на лични. hahaha
Да бе, я виж първия пост Hug
Ей, опасни сте!  Hug Hug Hug
Тази вечер ще ме побъркат дребните! Май започва да не им стига кърмата и 30 мин. след хранене писват наново! Ужас ви казвам! На маймуни се обърнахме с мъжа ми. Сега заспаха, да видим до кога... Вече съм заприличала на таласъм.
Яжте, пийте и правете секс докато можете!  hahaha

# 121
Бе то и на мен хормоните, ама пробвахме всичко и си е пародия Laughing

Тази вечер ще ме побъркат дребните! Май започва да не им стига кърмата и 30 мин. след хранене писват наново!
Да не съм те чула Naughty Hug

# 122
  • Варна
6milianka Hug, ще се справите сигурна съм, предполагам е въпрос на време и организация...Ама с 2 бебенца си е трудно доста предполагам...Ама.. заслужава си.. Hug  Heart Eyes

Извинете, как го правите тоя секс?
И аз тва се чудя...  Laughing не мога, въобще да си се представя с този шкембак да се клатя...буахахаха  Crazy Честно, напушва ме на смях по скоро, от колкото на секс.. Joy
За това пък похапваме сладки неща заедно Laughing, и сме си нежни един с друг.. Heart Eyes Сега ходихме на една лека вечерно-сладоледена разходка....
Краката ми са ужасни,ама днес беше във Варна 34 градуса, пък аз излизах 3 пъти  Crazy..Сега ги намзах с Венен гел, иначе и лиотон имам, ама венения по ми ги охлажда....Принципно в таз жега все тая... Rolling Eyes

# 123
  • Sofia
Дуци, на столче кучешката ми е най-удобно Wink Отпред подпирам столчето на бюрото и готово Peace (ше ме извините за детайлното описание Embarassed )

# 124
Мнооого говорите тая вечер, а нищо не правите... hahaha
Моят мъж се е заел да сглобява едни мебели и ме подминава като малка гара. Ако пак сънувам глупости и вие ще имате вина!

# 125
Дон, сгащи човека, тамън ще имате игра - бременната и майстора Joy Joy Joy
И ако искаш да знаеш аз търся хотел с басейн до С-я, познай кой ми даде идея smile3534

# 126
  • Варна
Ако пак сънувам глупости и вие ще имате вина!

Що бе, Дони, ето има съвети за удобни пози, може да се възползваш - Кама сутра за бременни...Аз няма да мога, нещо хич не съм сексуална в края на бременността си  Close Mr. Green / а едно време бях...еххх, младост ..хахахаха/

# 127
Ей, я стига с тоя секс и то преди сън  ooooh! Подканвах мъжо, като ви давах за пример, пък той: "И как като с пръст днес лекарката ти е напипала главата на бебето. Аз в главата му няма да се целя"  Shocked Е, ...аз май ще съм от сънуващите  Whistling

# 128
  • София
АААААААА, момичета кви са тия теми  Crossing Arms Ше ме прощавате, ама моя не ми пуска  Crossing Arms аааааааааа, няма да дразните сега, ще говоря аз за ягоди и череши hahaha

# 129
Дон, сгащи човека, тамън ще имате игра - бременната и майстора Joy Joy Joy
Дони, чудничка идея е дала Дуци  smile3521 smile3508
Джоли, ти пък защо му даваш такива подробности Whistling Казваш - всичко е ок и нападаш  Twisted Evil Много плашливи тия мъже, бе. Днес една мама, дето пренася 4 дни вече се оплака, че и нейния не иска да я пипне  Crossing Arms Все си е шанс да предизвика раждането, освен всички други ползи.
Кетито, череши и ягоди вече има много. Трябва да измислиш нещо по-екзотично  Laughing

# 130
Заминавам да приспя детето. По-нататък е ясно.... hahaha

# 131
Тази вечер ще ме побъркат дребните! Май започва да не им стига кърмата и 30 мин. след хранене писват наново!

Напълно нормално е и коликите да почнат вече, така че не бързай със заключенията (и АМ). Отначало кърмата вечер "не стига" - така че наблягай на течности, лактогенен чай и овесени ядки Hug

# 132
хе,хе  ние докато се разхождаме с детето вие какви теми сте отворили JoyСега предложения от кама сутра за бременни чиито мъже липсват Mr. Green

# 133
  • София
Кетито, череши и ягоди вече има много. Трябва да измислиш нещо по-екзотично  Laughing

Ми , аз само заплашвам, не съм толкова гадна Crossing Arms

И на мен ми се прави сееееекс smile3514 4 месеца вече на сухо, а ако не правим сега, после още 2 месеца пак smile3511
После защо били нервни бременните, ми и ние сме хора Crossing Arms

# 134
И на мен ми се прави сееееекс smile3514
Нали след неделя можеш да раждаш вече?  newsm78 Стискай до тогава и после наваксайте, че си представям колко ти е кофти вече Confused

Общи условия

Активация на акаунт