Синчец се синее край морската шир. АПРИЛче се бори за бира и мир!

• 13 966
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
denitsa_zz мерси за инфо-то!  Hug

Снимките са много хубави! Много са сладки малките госпожици (аз поне не видях някой "мъж")! Само дето не видях свалилата 10 кила Style! Тя ме даде надежда, че някой ден мога и аз да сваля моите 12!

# 196
  • гр.Варна
Здравейте
И аз да си кажа,че много ми харесаха снимчиците ви от срещата!!Искам да отбележа голямата прилика между сестричките,и двете двойки:)))Особено на Деси!!
Криси е малко по-добре!темпа спадна и се надявам да остане така.Тази билка ни помогна адски много.Дано да успея да си я отглеждам,защото мисля,че тя беше в основата на възстановяването на Кики:)))
Лека нощ  bouquet

# 197

Smooth, ти качи ли си Java-та?

Да, но нещо ми прави номера и не иска да ми отваря прозореца, още като натиста Java uploader  #2gunfire

Илитка, обещавам тези дни да се замъкна до Рhotosynthesis-а да си взема филтър и сенник. За на Али ожулената муцунка може да се намеси ФШ. Peace

Ние днес и утре със свеки заминаваме на вилата, че и двете сме без мъже. Ще вадим картофи и аз трябва да си довърша връзването на доматите. Въобще ще се занимавам със земеделие.  Party

Приятен уикенд!

# 198
снимките от срещата в Борисовата градина са невероятни!

илит, и аз ще те помоля снимките на Мията от Априлци ако можеш да ги качиш на 1 диск. Ще те примамя да се видим... Ще черпя Laughing

# 199
Лелеее, и моделите,и снимките са страхотни   Heart Eyes Нямам думи ,поздравления за Илит   bouquet
Бързо оздравяване на Криси  newsm10

# 200
Linofrina, ааа, фотографка е само Илит, аз щракам за развлечение и спомени с джобно фотоапартче

denitsa_zz мерси за инфо-то!  Hug

Снимките са много хубави! Много са сладки малките госпожици (аз поне не видях някой "мъж")! Само дето не видях свалилата 10 кила Style! Тя ме даде надежда, че някой ден мога и аз да сваля моите 12!
Аааа, на Илит съм й забранила да ме снима, докато не махна 30 и тя е добро момиче и слушка Simple Smile))), иначе свалянето на 12 е нищо, аз вече 13 махнах, но в началото е лесно, после като останат малко е мъката и може цяла вечност да отнеме - надявам се да съм сериозна, нали взех решението, другото е търпение и време Simple Smile
А "мъже" наистина си нямаме, Петърчо поне отсрамваше положението преди........то затова моите момичета си търсят нещо настрани Simple Smile))

А снимките наистина са невероятни. Ъплоудера върши страхотна работа за подобен обем и както писах на Илит и в реален размер да ги качи, не отнема чак толкова много време.
БРАВО ИЛИТ!!!

# 201
Здравейте!
Тази седмица ми е направо отвратителна.
Онзи ден Дари падна жестоко на глава, целия удар се понесе от главата, шурна една кръв, ужас!
Ходихме първо в близката поликлиника, нашта докторка не беше на смяна, друга ни прие, нямаха риванол Shocked Shocked Shocked да я промият, но докторката ме наплаши за разни вътрешни кръвоизливи и каза да ходиме в Пирогов в Детската Неврохирургия за всеки случай. Отидохме, снимаха я на рентген, за щастие всичко е наред, само повърхностна рана. Но доктора ми каза, да я наблюдавам все пак 72 часа.
Отделно, отказва тотално да се храни, не иска да седи в столчето за хранене, като я сложа там почва една истерия, все едно не е мойто дете. А пък в нас е 31 градуса, а живеем в къща, нямаме климатик, и това допълнително я вкисва, като залепена е за мене, както я оставя, почва да вика мама и да плаче. Незнам, какво е това, период ли е???
Всички опити да си намеря свястна детегледачка, за сега удрят на камък, така че и на работа засега няма да се връщам.
И на мен много ми харесаха снимките от срещата. За съжаление ние не можахме да се включим.
Някой ден, дано и на мен ми се върне музата да снимам....

# 202
Ей, здравейте слънчевки Hug

Разбирам, че среща е имало. Ама аз за нашите темички все нямам време Embarassed. Моля ви, като се организира среща кажете и в скайпа, че той поне по цял ден си стои пуснат Praynig. Сега ми е мъчно, че не сме дошли с Петърко.

Ето линк към нашите снимки от априлци малкото делфинче и мама кит Laughing.

Нищо не съм чела от тази темичка, освен последните 2 поста. P0LLY Hug.

Style на следващата среща, ако разберем за нея овреме, ще осигурим мъжкото присъствие Mr. Green.

Айде чао за сега, че слънчо заспа на цица и ще го местя Wink

# 203
  • Варна
Оле Поли, много неприятно това с падането. Добре е поне, че е повърхностно. А лепиха ли ви раната или не? Дано бързичко да се оправи малката. И на теб бързо да ти отмине стреса. Така е, палавки са, трябва да внимаваме, ама белите не знам защо стават бързо и точно когато си уж до бебчо и го гледаш. Моя син като си пукна главата, баща му беше до него, ама.. Направо си изкарах акъла тогава. Дано да няма повече такива инциденти.

А това за топлото и при нас е така. Ние сме с климатици, но не ги пускам, че ме е страх да не я простудя. Миналата година пусках в едната стая и отварях вретите да се поразхлажда и в другата, ама тя тогава си стоеше на едно масто пък сега щъка навсякъде.

Мама на Кики как е малкия днес?

# 204
  • гр.Варна
Здравейте!!
lina6.3 ,благодаря за загрижеността. Hug Heart EyesКристиан е доста по-добре.Имам чувството,че съвсем подивя покрай ухото....не иска да се люлее.Блъска ме да не го лю;ея на люлката.Иска само да ходи.Сякаш наваксва,понеже докато не беше добре не съм го извеждала кой знае колко.
Ние тъкмо се връщаме от прожекция на филма "Сексът и града".Много ми хареса.Подейства ми адски разтоварващо.Хубаво е,че най-сетне и ние си имаме кино "Арена"!!
Лека нощ и до скоро

# 205
  • Попово
ЗДРАВЕЙТЕ
Честит Имен Ден на всичко Петровци и Петрани Simple Smile специални  Hug Hug Hug на Петърко на Мелодия и бате Петьо на Ларсен. Хубав празник на всички   bouquet

и едно петровско пиле за почерпка от мен  Wink

# 206
Здравейте мами! Heart Eyes
Честит именен ден на всички Петровци!
Една приятелка ми се обади преди час да ми каже, че снощи имало леко радиационно изпускане от Козлудуи. Та да не излизаме на разходка, да не купувам плодове и да не пием вода от чешмата. Реших, че е редно да го споделя с вас. Някой да е чувал нещо по въпроса. Thinking
ДейзиГ Hug Hug Hug stork-boy
Неси не ходи на гърне,  акаме по 3,4 пъти на ден и по редичко и засега го отлагам.
имаме 12 зъба, 7 резци израстнали напълно и останали само им се подали връхчетата. Не ги мия, не виждам смисъл тя заспива на цицка Thinking
Style, честито за юбилея Peace smile3501 След месец пак да го докараш до юбилей Laughing fingerscrossed
Ох, калпазанката се събуди ще пиша после

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 13:39 от reniboro

# 207
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито но всички празнуващи днес!!!

reniboro аз пък вчера се натъкнах на това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309518.0

# 208
Здравейте  Simple Smile
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА ПЕТЪР,ПАВЕЛ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПРОИЗВОДНИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ СЕ СЛАВИ ИМЕТО   bouquet

Вчера правихме прощъпулник на Мира. Първо си взе питата,после се хвана за органайзера и дебитните карти.Доволна съм  Mr. Green После ще кача клипчето,че нещо още не мога да се оправя с Мултиплея  Embarassed
Поли,направо ми настръхна косата като четох за инцидента ви.Дано Дари е добре и да нямате повече инциденти  Praynig
За яденето и жегите - и при нас е същото - живеем на последния етаж в панелка,нямаме климатик и е ужас.Отварям всички врати,за да стане малко течение,та да поразхлади. Мира яде с триста зора,като се разхождаме из цялата къща или й пускам сити телевизия ( голяма е меломанка), та да мога да й набутам някоя лъжица в устата.Обаче при бавачката яде,което е много учудващо за мен  newsm78
 Да се похваля - капарирахме къща в близко село - на 9 км от Плевен в каньона на река Чернелка, голяма красота.Сега чакаме да ни отпуснат ипотечен кредит,за да я платим и да започваме с ремонта.Надявам се скоро да си имам собствено жилище с градинка и барбекю  Party Проблемът ще ни бъде само пътуването,защото няма удобен междуградски транспорт, но ще се придвижваме с колата.

# 209
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕПЕНА, БАТИ ПЕТЬО НА ЛАРСЕН, ПЕПИ НА МЕЛОДИЯ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕННИЦИ, за които не се сещам в момента.

di_p, честита ви къща, бърз ремонт и скорошно нанасяне в новия ви дом, да сте много щастливи там   bouquet

Това за Козлудий е много притеснително, ама дали е вярно?

Общи условия

Активация на акаунт