Синчец се синее край морската шир. АПРИЛче се бори за бира и мир!

• 13 968
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Marjo ние купувахме Инфанрикс, цената му беше 27 лв. Без полио е. С включена и полиомелитна е Пентаксима.

# 181
  • гр.Варна
Здравейте и от нас!
Имахме доста тежка нощ!!Снощи Криси не пожела да хапне твърда храна.Изпи 210мл мляко и заспа.След 30-тина минути се събуди и избълва всичкото мляко.Горкото дете.После заспа и в 4 като се събуди.Като започна едно въртене.Дадох му малко мляко,но не би....върти се и мрънка милото.Темпа му беше 37.7.Имам едно цвете-Дебела Мара или дебелец му е другото име.Знам,че доста помага при болки в ушите.Сложих му.Това дете съвсем полудя....но след около 20-тина мин се успокои и заспа.На сутринта нямаше темп.Изяде си попарката,която му бях направила.Като цяло ми се вижда по-добре днес...,но не смея да каа голяма дума.Дано бързо да се оправи,че като знам как болят уши..... Rolling Eyes Shocked
Приятен следобед и вечер:) Hug

# 182
Здрасти, дан не се чудите къде съм, чета ви но немога да ви пиша нещо от моя компютър има нещо , което не е наред, днес сме във Търново на гости и ви пиша от тук , миналата седмица бяхме на Кранево , сега тук, големи разходки !

Дейзи- чудесна новина !

Страчи - а ти с твоята шега ! Думи нямам така се зарадвах !

Мама на кики - как сте, ние също вкл. климатика но в тая жега просто е непоносимо, дано мине бързо !

Поздрави на всички, дано скоро мога да ви пиша отново , че ... !

Хубав слънчев ден !

# 183
  • Варна
Здравейте момичета,

Дейзи каквото и да решите ще е правилното за вас  Hug

Мама на Кики дано бързо се оправи малкия сладур, че наистина е много гадно да те боли ухо.

Smooth благородно ти завиждам за Санторини и ще чакам да видя удевителните изгреви и залези и не само тях де.  Peace

Снимките на всички са страхотни, а за тази на Страчка просто нямам думи.

Да ви кажа ние с гърнето кой знае какъв голям успах нямаме. Не иска да седи. Носи ми го, казва "ъ-ъ" сяда и след две секунди става и после естествено се напикава в гащите. Но аз съм тъпа и упорите и ще я слагам докато разбере какво се иска от нея. В момента си мисля, че го приема сако столче. Не е съвсем наясно, че трябва да си върши естествените неща там, но ще свикне.

# 184
Здравейте, момичета!
Разгледах снимките на Смут. Под една пишеше, че не се вясвам никаква и аз се засрамих.
Няма много време за компа, ходим по разходки.

И ние сме "за" среща!

Ради, искам и тук да те поздравя. Много щастие, любов и неугасващ пламък помежду ви!

# 185
Снимки от срещата в Борисова градина:

http://smilestyle.multiply.com/photos/album/18#

# 186
Ах, снимките са страхотни!Благодаря!
А " кликата на порочните" -добре си ни наредила  Laughing Joy

# 187
Ах, снимките са страхотни!Благодаря!
А " кликата на порочните" -добре си ни наредила  Laughing Joy

Страхотни сте, искрено се забавлявах, като разглеждах снимките - ако не бях на диета, щях и аз да съм с биричката, но уви..... още 3 пъти по толкова ми остава. А за съжаление Алекс се е врътнала, когато съм я снимала и се вижда само охлузеното на челцето и мъничко от нослето.... Чакай и Илит Simple Smile
То по принцип все детски гръбчета снимам - няма как да ги закова с лице към мен.............

Страчи, кога и къде да ви върнем пособията за пясъчник?!?

# 188
  • София
Здрасти и от мен. Много ме няма тук /покрай снимането  Crazy/, обаче на градинските срещи съм винаги на линия! Mr. Green

Ламичке, искам и аз такива подаръци! Егати! Пък аз се фукам когато ми подарят апарат или компютър... ще трябва сериозно да обмисля това с подаръците... сега като чета smooth, по-малко от пътуване до Санторини не приемам като подарък! Naughty Joy

Леле, smooth, непременно да си купиш CPL филтър преди пътуването! И гарантирам залези-мечта! Peace

Качих снимките от срещата, ето линк. Някои от снимките са за конкурс направо, но и моделите са ни страхотни, няма спор.  Heart Eyes Ожуленото личице на Али го има на две снимки, но не е много на фокус, а и избягвах да я снимам така... не знам защо реших, че няма да е добра идея да я снимам така. Rolling Eyes Ако някой иска снимка в по-голям вариант, за вадене, да ми каже номера й, защото ги качих в нет-вариант - олекотени.

Още веднъж специални благодарности на Ивалекс за ъплоудера  bouquet, за да качвам снимките така бързо, иначе щях да ги качвам до Голяма Богородица! Crazy

# 189
  • Попово
браво, страхотни снимки  Peace

# 190
Страхотни снимки и още по-страхотни модели Heart Eyes Браво на фотографките Hug Hug

# 191
  • Чехия
Момичета тези който ползват Мултипли, може ли да погледнете нещо като цъкнете на някоя произволна снимка от абумчетата си и дадете зуум изписва ли ви от горе..

The smaller version of this photo on the previous page will never be deleted, but access to the zoomed-in version below will expire in - едиколко си  -days.

Make sure all of your highest-resolution photos are saved forever - Upgrade to Multiply Premium now.

Smooth, ти качи ли си Java-та?

# 192
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз това мога ли да го видя ако не съм си качила това което беше написала?

# 193
Момичета тези който ползват Мултипли, може ли да погледнете нещо като цъкнете на някоя произволна снимка от абумчетата си и дадете зуум изписва ли ви от горе..

The smaller version of this photo on the previous page will never be deleted, but access to the zoomed-in version below will expire in - едиколко си  -days.

Make sure all of your highest-resolution photos are saved forever - Upgrade to Multiply Premium now.

Изписва ми се. Но няма да ъпгрейдвам на Multiply Premium, ще си карам с безплатния. Crossing Arms

# 194
Илит-ставаш все по-добра!Направо думи нямам!!! Hug

мисля ,обаче,че ще се наложи да те помоля направо да ми ги качиш някой път на диск  и като се видим да ми ги дадеш,защото на мен всичките ми харесват и искам да си ги имам!!От сега те резервирам за фотографка на Алето за бала !

Общи условия

Активация на акаунт