Синчец се синее край морската шир. АПРИЛче се бори за бира и мир!

• 13 982
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, и Теди не иска да яде. Изби и кътник и още един зъб. Сега има горе вдясно 4 зъби, а отляво 1, отдолу по един.
За 4 дни два пъти падна и си смени физиономията.

http://dezygg.multiply.com/photos/album/39#61

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 13:22 от ДейзиГ

# 76
  • Попово
Здравейте мацки  Hug ето малко снимки на наш'то скромно фемили от последната седмица http://pepena.multiply.com/photos/album/17/17-22.06.2008_panair_i_drugi_

# 77
Здравейте!
през уикенда беше истинска лудница и изобщо не сме имали време да се завъртим в къщи.
имам два повода да черпя
- Днес майка ми става на 65 години, милата! да ни е жива и здрава!
и от петък си имаме нова кола - Ровър - съвсем неочаквано!

Иначе почти сме готови с мебелите и да се надявам скоро съвсем да се пренесем в къщата - поръчахме и ъглов диван за хола...

Целувки на всички и успешна седмица! болните бебчовци бързо да оздравяват!!!

Леле, какви хубави поводи! Да е жива и здрава мама, още дълги години да се радва на внуци и правнуци! Ламичке, абе как така неочаквано тая кола се завъди в гаража ви  newsm78. Няма ли и на мен някоя почивка в чужбина неочаквано да ме сюрпризира  Joy

Страчи, къде ще ходите в Гърция? С Мая ли? Аз още не съм се отказала от септември в Гърция, но много е сложно при нас, защото искам да сме с Томи и ще е малко трудно транспортирането/дете,багажи, колички и т.н../ Мисля сега разни варианти да отидем с колата до Солун, да я оставим при майка ми и оттам със самолет, например на Санторини. Ама въобще не знам дали ще имаме пари за там....най-вече за самолетния билет  Sad И една нощ ми стига....да отида да нащракам залеза и изгрева и да се изкефя на гледката. Мечти.....!

Танче, при нас ожулената брадичка се наложи да я мажем с антибиотична маз, защото леко набра и ме достраша да не се инфектира. Сега ме е страх да не остане белег. Cry Яко падане беше на двамата прегърнати.

# 78
Ради, съвсем неочаквано, защото е подарък на мъжа ми от негов познат. Тази година му е годината на подаръците - да е жив и здрав!

невероятно е, знам, но е много приятно! Laughing

# 79
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито ходещи крачета на Мира!

Ламичке да е жива и здрава майка ти! И честито нова придобивка! Безаварияно да си я ползвате.

Ние пък вчера ходихме на гости на едни наши познати, които живеят в къща с двор - голям кеф. Много беше готино, заредих се с положителна енергия за една година напред.

# 80
Ламичке, честита ви придобивка, леко и безаварийно каране   bouquet
Раде, ще ходя на женско море на 12.07 тръгвам за Халкидики с още 3 приятелки  Blush Иначе решихме да ходим с Мая на Алебна септември, не че пътя до Халкидики е кой знае колко по-дълъг, даже разстоянието е горе-долу едно и също, но искам да видя каква ще е организацията тази година и тогава. Иначе не мога да си представя освен с кола с какво друго може да пътуваме с Мая с целия и багаж. Миналата година за Калофер бяхме аз, Мая, Илинда и брат ми ( като той имаше една раничка багаж, Илинда един сак малък и една раница ) и бяхме натъпкали комбито до горе + багаж в колата на баща ми.  ooooh!  Crazy Добре, че за Алебна ще сме с пикапа на мъжа ми  Whistling
За срещата в сряда - аз ще дойда към 14 предполагам, че ми изникнаха разни задачи.
Peace
Нови снимки на Мая - калпазанката - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/47#21
Ламичке, как така още нямаш книжка, леле това ми е едно от най-големите удоволствия ( не в София де през деня  ooooh! ), но като излизаме извън София е такъв кеф, особено като сме с брат ми, надувам музика до дупка и изпадам в някакво състояние тип Нирвана  Heart Eyes Също много обичам като се прибирам много късно през нощта, когато няма коли из София, такъв кеф е  Heart Eyes За морето, стана организацията доста спонтанно и добре, че са родителите на Гури, та да я гледат, иначе нямаше как да стане, пък за тях е голям кеф да я гледат и само ми се сърдят като пропусна една седмица да я заведат Hug

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 14:53 от Stra4iatela

# 81
Мерси на всички за пожеланията. Май вече ми е време да изкарам книжка  Embarassed

Страчи, супер сте го замислили! мечтая си и аз да замина някъде по женски! ние ще водим Мията за няколко дни до Равда, но още не сме решили кога. Пожене нямам никакво време от работа, още не съм й извадила паспорт и ако пътуваме в Гърция, ще бъде без нея.

Я, кажете - суетни ли са ни априлчетата? Амалия е страхотна кипра. В момента се  оглежда пред огледалото - сложила си е корубата на костенурката като шапка, а на двете ръце има по една жълта "гривна" - от дрънкалка... Браво, че не прилича на мен  Joy

# 82
Ние сме в началото на август на Черноморец в хотел с двете деца и кумовете с тяхната девойка.

# 83
  • гр.Варна
Здравйте!
Ние вчера отново бяхме на плаж и Кристиан отново не издържа на морето и се цопна в него.Ходихме на Дружба,като там е доста по-добре от града,където е адски мръсно.Вярно,че навсякъде има чадъри и свободната зона е много тясна.Отидохме към 17:30 и стояхме до 19.Беше много,много хубаво.
Танче,поясът е от АБВ книжарницата,но  волана много пада и аз вторият ден даже не го взех,защото можеше да го загубим.
Ради,дано Томи бързо се възстанови.Кристиан също бе паднал и си удари брадичката и все още има червено петънце на брадата,но мисля,че с времето ще изчезне.
Варненки,днес към 16:30-17 мисля да отскочим до Морската,отново в района на кортовете.Надявам се да се оправи
Ламята,ех,колко хубав подарък.Със здраве да си го карате  bouquet Hug

# 84
Ние сме в началото на август на Черноморец в хотел с двете деца и кумовете с тяхната девойка.

И ние сме там от 13-ти до 19-ти юли в х-л Роза. Жалко, че няма да се засечем. Cry

Страчи, ако знаеш как благородно ти завиждам, че ще изкарате една серия "Сексът и градът" 4 приятелки......

При нас едно, че кърменето ни връзва и друго, че аз още имам оня проблем, за който преди време ви бях споделила-повече от 2-3 часа не мога да се разделя от негово величество Тома. Може да ви е странно, но изпадам в паника и въобще не мога да се концентрирам. Това хич не е добре и за двамата, ще трябва да се оправям ....в крайна сметка на психиатър Crazy

# 85
Раде, голяма прегръдка е било Hug. Не се притеснявай ще му мине на Томито и няма да има белег. Те са малки и всичко им минава бързо.

Ламичке, да е жива и здрава майка ти и още мноооооооого години да се радва на внучета. А на вас честита ви нова придобивка (ей че хубав подарък Grinning) и скорошно нанасяне в новия дом.
Валентин не е от най-суетните (все пак е момче). Е, от време на време се заиграва с огледалото, но това предполагам не се брои. Обаче пък като му кажа "Ей, колко е джиджано Валето!" и той си умира да се радва (дали разбира или просто се радва, защото аз му се радвам newsm78).

Хриси, веднага щом Валето се наспи, оправяме се и идваме в морската - дано това да е докъм 17,30 -18 ч., че моят палавник все някой номер ми скроява та да се забавим.

Страчи, благородно ти завиждам за ходенето по женски в Гърция. Много весело да си изкарате!

Ние сме си на морето и ще си стоим тук, най-вероятно към края на лятото ще отскочим до Велинград за някоя и друга седмици, но специално за почивки не сме мислили.

# 86
оф и аз днес почнах да подмятам една идея на мъжа ми да ходя по женски  до морето с още 2 приятелки за 3-4 дена.... а средата на август ще ходим по семейно 3 двойки с деца - сигурно на Сарафово ,че там е доста спокойно и няма нощен живот ,който да ме изкушава. А, ако  останат някакви пари междувременно ми се иска и през Варна да мина ,че ми е много любима!

# 87
Здравейте от работещото момиче Hug!

Момичета, отново Ви призовавам да ме прозвъните на 0897/888852, моля! Само Лина и Ларсен се отзоваха... И аз ще дойда в Морската градина на "нашето" местенце след работа. Обаче, като Ви нямам телефоните, може и да се разминем.

Ламичке, много хубави новини! Засякох те в темичката за градините и чакам с нетърпение да покажеш снимки от новата къща с китна градинка отпред Heart Eyes!

Страчи, и аз да кажа: их, как ти завиждааааам! Мечта ми е да си похойкам малко, ама с това диване, дето не обича да пътува и с това кърмене, няма как да го оставя на мама. Иначе сме замислили ваканция в Анталия наесен, но не бързам да планувам подробностите преди операцията на Бобо.

Страчи, Дейзи, Пепена, Хриси, Ради, много сладки снимки! И ние вчера направихме сефтето на плажа. Боян се държа мъжки, но не пожела да пробва водата. Само пълзеше като варан по пясъка и крещеше от удоволствие. А малко преди това аз се удоволствах сам - самичка на кино ("Секса и града" в Мола) и малко шопинг и съм адски доволна от преживяното.

Еми, чакаме те с отворени обятия във Варна! И форумска среща ще ти спретнем...

# 88
# 89
Раде и ние ще сме там. Т ъкмо ще ни кажеш как е

Общи условия

Активация на акаунт