Синчец се синее край морската шир. АПРИЛче се бори за бира и мир!

• 13 967
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ние се завърнахме. Морето беше прекрасно. Пътувахме и на отиване и на връщане през нощта за да може Вики да спи. Намерихме много хубава квартира, беше просто страхотно. Ето малко снимки http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/36#19 . В началото Вики се страхуваше и 3 дена не слезе от шезлонга, защото пясъка е много гнусно нещо, така неприятно се лепи по краката  hahaha На края на третия ден аз седнах във водата на брега и я взех с мен и от този момент прелома настъпи. Не може да я изкара човек от водата. тя се къпеше повече от останалите хора. Постоянно във водата беше. Влизала е по 5-6 пъти на ден по 15-тина минути. Най-интересно беше да влиза намокря нещо, излиза пипа пясъка и айде обратно. По късно ще сложа и клипче ако успея да се справя с този сайт Laughing
Редакция ето и филмчетата http://bebeapril2007.multiply.com/video/item/34/MVI_2690.avi и http://bebeapril2007.multiply.com/video/item/35

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 17:12 от 450

# 211
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ
  bouquet

# 212
  • гр.Варна
Здрасти
Честито,на всичко,които празнуват днес! Hug Heart Eyes
Съжалявам,че снощи забравих да ви поздравя Rolling Eyes
450 ,Вики е много сладка:))Снимките са страхотни!!А къде бяхте на море????
Лека нощ Hug

# 213
  • София
Най-сетне Вики заспа и мога да пиша спокойно.
Смот, да ти е честита свадбата, само щастие да има в живота ви заедно.
Честит празник на всички които имат повод  Hug
Браво на патето и Ивалекс, по-точно на Алекс и Верчеро за успехите. Вики е без памперс от 2 седмици, но ако я гоня с гърнето няма инциденти, ноако аз не я подсетя няма да се сети да ми каже  Sad
На море бяхме в Китен. На шега на майтап се обадих на една квартира още от София. Като отидохме жената се оказа на ниво. Настани ни в апартамента за 20 лева на вечер (за всички, не за човек). Имаше хладилник, телевизор, 2 стай, собствен санитарен възел, тераса, барбекю, тента, люлка, абе не разбрахме, че не сме си в къщи  Heart Eyes На плаж ходихме от 9 до 12 и след обеда и съня отново на плаж от 16 до 19. След като се разтича детето из морето установих че на ден на шезлонга или извън водата е седяла не повече от час  ooooh! Останалото време все във водата, ние с баща и се сменяхме, ама тя не се уморява  hahaha Успяхме да я запазим да не изгори с яко мазане, в резултат на което тя и не почерня  Joy

# 214
Привет,момичета! Hug
Благодарим ви за пожеланията !Честит имен ден и на останалите именици! HugЗдраве,късмет и много щастие да ви съпътстват във всичко! Heart Eyes
Ние днес водихме децата на плаж,въпреки че не беше много подходящо  времето,но как да откажем на именика,който чака този ден от понеделник  Mr. GreenНа Кики и натопихме само крачетата,а батко и се гмурна за 5 мин. в морето.Гостувахме на наши приятели,които имат вила до морето,децата се натичаха на воля по райграса.Беше разкошно .
di_p,честито и само хубави неща да ви случват в новото жилище....е,къща ,де! Hug Hug Hug
450,добре сте си дошли от морето!Радвам се,че сте заредили с положителни емоции и сте доволни от престоя си в Китен.Цунки на Вики! Heart Eyes
Целувки на всички априлчета и техните  батковци и каки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
Здрасти,

страхотни снимки !

Много съм горда , че си оправих настройките сама на компа и вече съм с вас!

Хубав ден !

# 216
  • Пловдив
Добро утро   food010
Много са ви готини снимките от срещата и на 450 от моренцето... клипчетата ги превъртях няколко пъти, че ме вкараха в атмосферата  Mr. Green
Илит, много добре си се справила със снимките, чак ти завидях за уменията (благородно, разбира се  Mr. Green ) А твоето Калинче... изглежда много по-голяма от възрастта си. Като я погледнах на няколко места... ако не е сред другите деца, мога да кажа, че е 3 годишна  Peace

# 217
  • Beyond the Frontiers
Здравейте от слънчев Бургас,

явно хубавото време е изкарало всички навън и темата не върви Wink

Поздрави със закъснение на именниците  bouquet

Честито на всички с хубави нови придобивки - и малки и големи  newsm53

Малко новини и от нас - вече сме на + 2 нови зъба, скоро ще имаме и още и ще получим такава усмивка newsm47. Почти всеки ден сме на плажа за по 1 час рано сутрин, плаж е силно казано, Борис виси само във водата и не го плашат нито вълни нито дълбоко. Явно има много вярно в това за бебетата плувци, защото той инстинктивно започва да рита с крака и да плува кучешката като не стига дъното  Hands Thumbsup Не съм си и представяла, че толков ще се радва и забавлява във водата. Решила съм да се наслаждавам на всяка минута, в която сме заедно, че на есен започваме ясла  smile3539

Клипчета от радостта във водата http://elku.multiply.com/video/item/22 http://elku.multiply.com/video/item/21 http://elku.multiply.com/video/item/20 и усмивки от  плажа http://elku.multiply.com/photos/album/35#129 Ако някои още се колебае дали да води бебчо на море, надявам се да съм го убедила smile3521

# 218
Здравейте и от нас,момичета и мъничета!

Как ми се доходи и на мен на море,като снимките и разглеждам снимките ви!!  Heart Eyes Heart Eyes

Честито на всички именници  Hug Hug Hug

Поли,милото Дари!Вчера изживях нещо подобно с Алекс.Сцепи си веждата на ръб на маса,които беше доста тъп и не успях да схвана защо се сцепи по този начин.Текна кръв,не плака много но ударът беше доста силен и през ноща се буди 2-3 пъти.По принцип не съм много притеснителна,но този път мн се уплаших и сутринта ходихме до болницата.Педито само го погледна и каза,че щом не е губил съзнание и няма някакви други промени няма нищо притеснително.Вие как мислите?Поли,на вас какви изследвания ви правиха,защото не и вярвам мн на нашата лекарка....
рениборо,и аз чух слух за изтичане,но после го опровергаха  Peace

Изпитите ги взех Sunglasses и сега съм малко почивка от учене  Party

Лек и прохладен ден!  Hug

# 219
Пате, ние като отидохме в Детската неврохирургия, доктора ме разпита за удара, върху какво е паднала, изплакала ли е веднага, колко кръв е текло,имало ли е кръв от носа или само от главата,  прегледа раната и ме посъветва да направим една снимка, защото е паднала на твърдо и защото все пак е глава. Въпреки, че рентгена на тази възраст не е препоръчителен, все пак каза, че една ранна консултация е по-добра от една закъсняла. За щастие, нямаше нищо. Иначе никакви други изследвания, само до 72 часа, да я пазя от бурни игри, по-лека храна и това е.
Надявам се с Алекс всичко да е ОК, ние майките повече се шашкаме понякога, ама какво да правиме като са ни дечица.

# 220
  • Стара Загора
Здравейте и от нас!!

Чета ви редовно, но все не мога да се наканя да пиша!
Алекс е от седмица на антибиотик, поддържа някаква температура от порядъка на 37.3-37.4, изследванията не са му от добрите, няма показател който да е в норма общо взето, днес му е последния ден с антибиотик, следва почивка и после ще правим пак контролни изследвания. Лошото е че няма точна диагноза. Иначе си е супер жизнен  и не се спира .
Тези дни му излезнаха горе кучешките зъби, на мен ми се струва че е раничко за тях.
Вчера му направихме прощъпулник  Simple Smile, бях наредила супер готини неща, но той си избра хармониката. Та ще си имам музикант в къщата, ще му търся бизнес дама  Joy
Утре ще кача малко снимки.
Разгледах снимчиците и много се разнежих. Страхотни дечица. Илит - супер моменти си уловила на софийската ви срещичка.
Пате -  честита ни заслужена почивка след изпити!
Толкова от мен засега.

# 221
Здравейте слънчевки Hug

Минавам съвсем на бързо, само да се почерпим с коктейлче по случай вчерашният имен ден на Петърко. Наздраве и благодаря за пожеланията!

Честито и на адашите Simple Smile.

# 222
Аз пък минавам да ви се похваля!
Вчера се проведе културно - масовото събитие Прощъпалник!
Детето си избра спринцовка, силно се надявам, че това означава, че ще стане лекар, а не наркоман!  Mr. Green
Обаче имаше още едно вълнуващо събитие: АЗ собственоръчно изработих питката! И въпреки, че изживях лек стрес когато не втаса ( де да знам, че  "кисело мляко" не значи "йогурт") произведението стана добре и на вид и на вкус (последното определено ме изненада много). Ето почти 24 часа по късно всички яли сме живи и в кондиция!  Grinning

# 223
  • София
Айде и на върналите се от морето да им се усмихне щастието за една среща а? Какво ще кажете за среща тази седмица?

# 224
Ами айде среща... И ние се завърнахме от вилата Simple Smile СНИМКИ - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/49
Иве, искам да питам за Милтиплая, понеже по принцип си сейфам снимкките като цъкна на ZOOM , ама сега гледам, че на Илитката няма zoom и се сейфат някакви много малки, има ли вариант да си ги сейфна големи или да си ги искам ?
  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт