Честит Петровден на всички именници, живи и здрави да са имената им и с гордост да ги носят!
Пате, честити взети изпити! Умничка си ни ти!
Ели, дебел тен хванахте вие, всеки ден на плажа....честити поредни зъбки!
Marjo, честит ви лекар!
Раче, честит ви първи плаж! Като си дойде мъжо ще дойдем да ви вземем за Ривиера.

Поли, поведението на Томи е подобно като на Дари! От 1 сед.моето дете е : неспокойно, превъзбудено, ревливо, сънливо, дърпащо ме за полата да го взема, неядящо, незаиграващо се, палаво и т.н. Не мога да го позная....по принцип не е от най-кротките априлчета, "средна работа е", но не е бил и такъв. Със свеки вчера гадаехме какво може да му е -зъби, моите лекарства.....даже свеки направи едно малко странно предположение, че може би му липсва баща му. Има логика, при положение, че им е традиция сутрин и вечер да играят. Като му кажа "къде е тати" и залепва за входната врата да чака.....тати от Белене и той реве, че му липсва и ми иде и аз да зарева.....още 1 сед.ще го чакаме

Развали си малко и дневния режим, не си доспива на обяд и вечер по това време вече спи/днес заспа в 19,30/.
реакция от ваксината-струва ми се, че има някакъв много ситен неравномерен обрив и се чудя дали не е от ваксината /сложихме я преди 13 дни/. Ако има реакция какъв точно трябва да е обрива? Не е изключено да се е поотъркал в някакви треви на село....дали да го заведа на лекар

Айде със здраве и лека вечер!