Синчец се синее край морската шир. АПРИЛче се бори за бира и мир!

• 13 958
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мацки! Аз се завърнах от селскостопанския труд. Сдобих се с мазолче на ръчичката от мотиката и с някои други неразположения, но важното е, че работата е свършена.

Честит Петровден на всички именници, живи и здрави да са имената им и с гордост да ги носят!

Пате
, честити взети изпити! Умничка си ни ти!

Ели,  дебел тен хванахте вие, всеки ден на плажа....честити поредни зъбки!

Marjo
, честит ви лекар!

Раче,
честит ви първи плаж! Като си дойде мъжо ще дойдем да ви вземем за Ривиера. Peace

Поли, поведението на Томи е подобно като на  Дари! От 1 сед.моето дете е : неспокойно, превъзбудено, ревливо, сънливо, дърпащо ме за полата да го взема, неядящо, незаиграващо се, палаво и т.н. Не мога да го позная....по принцип не е от най-кротките априлчета, "средна работа е", но не е бил и такъв. Със свеки вчера гадаехме какво може да му е -зъби, моите лекарства.....даже свеки направи едно малко странно предположение, че може би му липсва баща му. Има логика, при положение, че им е традиция сутрин и вечер да играят. Като му кажа "къде е тати" и залепва за входната врата да чака.....тати от Белене и той реве, че му липсва и ми иде и аз да зарева.....още 1 сед.ще го чакаме Sad
Развали си малко и дневния режим, не си доспива на обяд и вечер по това време вече спи/днес заспа в 19,30/.

реакция от ваксината-струва ми се, че има някакъв много ситен неравномерен обрив и се чудя дали не е от ваксината /сложихме я преди 13 дни/. Ако има реакция какъв точно трябва да е обрива? Не е изключено да се е поотъркал в някакви треви на село....дали да го заведа на лекар newsm78

Айде със здраве и лека вечер!

# 226
  • София
Аз пък минавам да ви се похваля!
Вчера се проведе културно - масовото събитие Прощъпалник!
Детето си избра спринцовка, силно се надявам, че това означава, че ще стане лекар, а не наркоман!  Mr. Green
Обаче имаше още едно вълнуващо събитие: АЗ собственоръчно изработих питката! И въпреки, че изживях лек стрес когато не втаса ( де да знам, че  "кисело мляко" не значи "йогурт") произведението стана добре и на вид и на вкус (последното определено ме изненада много). Ето почти 24 часа по късно всички яли сме живи и в кондиция!  Grinning

Ох, искрено се смях на поста ти  Joy Joy Joy Оправи ми кривото настроение Hug

# 227
  • гр.Варна
Ради,
Моята педка каза,че между 7-ият и 14-ият ден е възможно появата на обрив.Това не е за притеснение,а просто странична реакция от ваксината,която ще отшуми:)Мисля,че няма място за притеснение;)))

# 228
  • Чехия
Ами айде среща... И ние се завърнахме от вилата Simple Smile СНИМКИ - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/49
Иве, искам да питам за Милтиплая, понеже по принцип си сейфам снимкките като цъкна на ZOOM , ама сега гледам, че на Илитката няма zoom и се сейфат някакви много малки, има ли вариант да си ги сейфна големи или да си ги искам ?
  Thinking
Stra4ka, мисля че вече от не може ...това заради тъпия премиум който се опитват да ни пробутат...

# 229
Здравейте убавички и вие малки хубосничета,
Ние се завърнахме от село имаше събор и беше много хубава седмица със страшно много емоции за Мони и за мен с много зеленина и свобода.
Гледам, че яко са се развихрили дребнитеP0LLY Groznoto_pate съжалявам за инцидентите, но така е по някога сме до тях и точно тогава стават белите. Мони падна за пръв път на 1 месец-падна от количката и се бях втрещила от страх до като кажат, че му няма нищо ooooh!
dari stz Стерилна урина изследвахте ли?
elku - elena Не ми трябваше много да се убеждавам, но и от вашите снимки ми е още по-ясно че е време за море с дребните. Както и снимките на 450 и морските мами. Hug

бенитамного се смях на малката , че се кипри с ръкохватка на главата hahaha
reniboro Имам приятелка от Козлодуй, която работи в кризисния отдел на АЕЦ и каза , че НЯМА ИЗТИЧАНЕ НА РАДИАЦИЯ!!! вярвам и.
Страчи,  Гоалям купон с коремчето hahaha
Дейзи Hug, подкрепям те за всяко твое решение Peace

Смут Прекрасна новина за Санторини гледала съм много снимки от там и е БОЖЕСТВЕНО , сигурна съм , че ще му се насладиш пълноценно, защото си от хората, които имат око за красивите неща.

Слънце  Hug, дано Бела не носи лошия ген и да знаеш, че такива неща е по-добре да ги знаеш за да се следиш и да взимаш мерки навреме.

Софииската среща е била прекрасна и Илит с какви снимки пак се изявиии, страхотна си Hug
ХрисиЗа лекуване на ушни болки също се използва и алтернативния метод, капане на мас от падпадък-действа светкавично, но дано не ви се налага повече лечение. Praynig

Ето и снимки http://necifer.multiply.com/photos/album/27/12, както и 2 смешни клипчета http://necifer.multiply.com/video/item/15/S7005530.AVI и http://necifer.multiply.com/video/item/16/S7005535.AVI
Лелеее, цял ден ми виси този пост и чак сега ще го пратя Embarassed

Еми да 8 нови отговора

# 230
 Shocked Никой ли не е писал днес или компа ми се смахва ooooh!
Ако е така да кажа Добър ден и да споделя, че от известно време ми стана ясно за какво тръшкане и инатене ставаше дума тук преди време. Мони тогава още си държеше рогцата прибрани, но сегаааааааа е ужас. За съжаление не винаги си сдържам нервите и понякога КРЕЩЯЯЯЯЯЯ по него.

# 231
Здравейте  Simple Smile
Marjo, много се смях на поста ти  Joy Да ви е на хаирлия прощъпулника  Peace
Пате,дано на  Алекс му няма нищо от удрянето  Praynig
 dari stz, честит ви музикант,да знаеш,че не е вярно,че "музикант къща не храни"  Peace Бързо оздравяване и дано не е нищо сериозно  Praynig
Обриви - Мира има по гушката и вратлето,сгъвките на ръцете,по гръбчето - по интензивно потящите се места.Определено е от жегите,тя много се поти,въпреки,че често я къпя.Тия дни си отиваме на село и ще бъде по цял ден в басейна,та дано минат гадните обриви.
Завиждам на всички морски,като ви гледам снимките и направо ми се иска да скокна в монитора.Дано ме огрее догодина морето .
От както проходи,Мира като че ли не мрънка чак толкова,обаче постоянно ходя след нея,защото не знам на къде ще хване  Crazy
Малко снимки и от нашия прощъпулник
http://dilianap.multiply.com/video/item/3/Pita_for_Mira
http://dilianap.multiply.com/photos/album/1/Mira_hodi#1

# 232
Здравейте, абе някой сме тук, ама нещо ни е напекло слънцето и май-май ме мързи да пиша, иначе чета. От няколко дни се каня да постна нещичко, ама все не намирам време. Малката беше болна предната седмица, е болна е малко силно казано, защото нямаше никакви признаци освен разстройство, за щастие и то не много силно. Справихме се с Ентерол и диета, писнаха му на детето варени картофи, морков, ориз, солети, но няма как, днеска гледам пак налита на картофчетата, абе бащичко си е и по това, той може всеки ден картофи да яде като някакъв руснак  Joy

Вече сме на линия за срещи, плаж и т.н., дано и Кико да е добре и другите ни бебоци, че скоро да успеем да се видим. 

Ние с мъжо втора събота ходим сами на плаж, кеф голям, седим си по 100 часа, той милия чак изгоря, къпем се, пием бирички, абе блаженство. Предното лято я кърмех и дори и като отидем сами окъпваме се набързо и хайде беж обратно  #Crazy

Поздрави на всички, ние отиваме да спим следобеден сън!

# 233
Здравейте и от нас!
Di_p, много е сладка малката Наоми Кембъл! Такива изразителни очи!
Може ли някой да ми каже откъде да купя в София надуваемо басейнче за Дари? Ние имаме много голяма тераса и ще е грехота направо да не я използвам за такива цели.
Дари също има пъпки от жегата, по раменцата, на шията и под косата отзад. Явно я сърбят, защото се чеше.
Аз още съм в чудене за морето. Хем ми се ходи, хем се притеснявам с дете на море. В петък живот и здраве, заминаваме малко на планина, пък после ще го мислим.

# 234
аз купих от Хит имаше всякакви големини от 6 лв. до 1000 и....лв.

Di_p,боже аз не съм виждала толкова големи очи  да ти е жива и здрава !!!Направо е очарователна!

# 235
АААААаааа, появихте значи Whistling
di_p Лелеее, какви бяха тези уреди за инквизиция дето сте наредили Joy, ама то виж въпреки цялото докторско снаряжение, то детето с банки и компютри ще се занимава. Много е очарователна госпожица новопроходила Heart Eyes
P0LLY И мен ме е малко страх за морето де, ама отиваме, това е. Всички знаем за благотворното въздействие при такава смяна на климата и после зимата по-малко се боледува Peace

# 236
Да се присъединя и аз към комплиментите за очите на Мира! Невероятни са наистина! Колко ли момчета ще си загубят ума по тия невероятни очи....

Ох, как ви завиждам на плажуващите! Мечтая вече за ситния черноморски пясък!

А басейнче сме купували от Метро и от Била и едно то Хит!

# 237
Привет на всички! Hug

Компютърът ни се повреди (точно когато не трябваше разбира се), та малко със закъснение минавам набързо само да се похваля, че вече си имаме ХРИСТИЯНЧЕ. Валентин се държа много добре, стана много хубаво кръщене.
Ето малко кратък снимков материал от събитието (извинявам се за лошото качество на някои от снимките и за червените очички тук-там, все пак не снимаха Smooth или Илит Simple Smile)
http://tanyassk.multiply.com/photos/album/2

И малка почерпка на патерици за Петровден, че половинката е Петър и сестра ми е Петя.

# 238
  • Попово
TanyaSSK, честито ти християнче  Hug дано късмета е винаги с вас  Praynig
neci, P0LLY морето наистина е като закалка за дечицата  Peace

# 239
Благодаря ви за милите думи и комплименти за моята госпожица  Hug
TanyaSSK, честито ви християнче  Simple Smile Много е елегантен Валентин  Heart Eyes
И аз гледах днес в брошурата на Била,че се продават басейни.

Общи условия

Активация на акаунт