Отговори
# 210
Честит Рожден Ден на Весито82! newsm59
И аз да се отчета бях на преглед преди малко и видяхме 2те човечета-пораснали са имат си краченца и ръчички и са еднакви на големина.Термина ми според ехографа е на 27.01,но док каза,че ще е сигурно в началото на януари живот и здраве.Утре или вдруги ден ще пусна кръв и урина.Това е за сега и лека и прохладна вечер на всички Hug

# 211
честито на Весито  newsm59  и на теб за близнаците...това е прекрасно...как е да знаеш че са две...

# 212
Лорини,страхотно е,знам го още от първия преглед newsm68

# 213
имате ли близнаци в семейството....много ми е интересно..аз още не мога да се осъзная какво се случва в мен и с мен....а като са две!!!!!!!!!! много, много щастие ви желая...

# 214
да имаме -прабаба ми е имала момче и момиче,едната ми братовчедка има 2 момичета ,а другата 2 момчета,всички са разнояйчни.Аз заченах с инвитро и наистина са много желани.

# 215
Веси, честит рожден ден!   nbirthday  Желая ти много щастие и любов!  newsm67

За коланите не знам как законово стоят нещата. На една моя колежка още в първите месеци и пречеше. Бяха и дали документ, че е бременна и винаги го носеше в колата. Ако се случеше да я спрат, просто го показваше (на нея доста време не и личеше).

# 216
Честит рожден на Весито и от мен!  ura Лека бременност и да си щастлива мама след няколко месеца!
 Момичета и аз вече видях моето човече  newsm44 . Щастлива съм и съм определено много по- спокойна. Тия дни ще ходя за кръв и урина, а по- нататък за изследване на антителата, нали съм с Rh-. Днес имах неприятно преживяване - падна ми много кръвното и докато бях на посещение в болницата се гътнах, поизплаших сестрите, защото бях изгубила за кратко време съзнание, но всичко си се оправи. После изглеждаше смешно- посетителят на болния болен, но си  е гадничко. Най- вероятно е от жегите, така че да пием повече течности , че с това   Nature Sunny
Аз нищо не съм чела за къпането в морето и  newsm34, може и така да е, ама колко бременни има по плажовете?
Рокси, радвам се за теб и за твоите бебоци!!!

# 217
Добро утро маммииии...кажете наистина за морето...защото аз мисля даже да ходя два пъти...края на юли и края на август за 10дни... не мисля да прекалявам със слънцето, но все пак...
хубав и слънчев ден на всички

# 218
За морето - направих си резервация и отивам. Във вторник ще питам доктора дали мога да се къпя  или само да стоя под чадъра
Но на море ще ходяяяяя и от понеделник съм отпуск newsm44 newsm44 newsm44
Нямам вече търпение
Момичета, знаете ли вчера усетих бебето за първи път. Помислих, че нещо си въобразявам, защото ми се струва супер рано. Но днес сутринта и преди малко пак си го усетих като пърхащата пеперудка, която ме гъделичка. Коментирах с един колега, който в момента чакат второ и той каза, че жена му много по-рано е усетила второто бебе. Може би и защото знам какво е усещането. Смея се с мъжът ми да пита доктора  дали не си въобразявам. Хем знам какво да очаква, хем не си вярвам заото си мисля, че е супер рано

# 219
Добро утро  Grinning
как сте днес сладурки?
 roksi77  радвам се че имаш хубави новини, аз също много се надявах така тайничко да са две но док каза 1, но все ми се иска като отида в събота да ме изненада с още 1  hahaha но едва ли
Вчера момичета съм заспала в 9 и едвам станах днес в 8.30 да отида на работа  #Crazy голям сънчо съм станала  Laughing
Гаденето до 11 седм ли някъде продължаваше?

# 220
Evjeni и аз тия дни си мислих, че си внушавам че вече го усещам. Бре ще да е истина. Наистина нещо като погалване с перце от вътре супер нежно докосване.
Ох аз с моите настроения. Сега пък майка ми сутринта ме разстрой. За какво ми било второ дете, като първото си съм била зарязала немило недраго на 8 месеца и от прохождането било на ясла, не съм го поглеждала, само боледувало, била съм го натирила. Как тя си била гледала децата до първи клас. Не че аз бях щастлива, щото тя изперкваше в къщи и само ме тормозеше. Просто имам ужасни спомени от детството си.  Но и без друго се чувствах виновна че си оставих детето толкова малко и се върнах на работа, а тя като ме упрекна още по гадно ми стана. Та сега роня сълзи в офиса, за кои ли пореден път. Много май ми се събра напрежението напоследък. А за Дени така ми е мъчно, че в този труден за нея момент не съм до нея........

# 221
А до 11та...едва ли...мен ме хвана много рано и почти ме пуска вече....но имам познати които ги е държало и до 5тия месец и до края на бременността...затова само усмивки и повече вяра че ще сме от тези, които гаденето ще се махне към 12седмица.... лека работа bebka2304 ...

# 222
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
честит рожден ден и от мен на ВЕСИТО82
и аз само ви чета последно време ,че хич ме няма все ми е жега и ми е тежичко много

# 223
Запис да следя темата  Heart Eyes

Някоя мама с повече опит би ли споделила кога се усеща бебето?
И по важното как се усеща??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

НА всички леко бременеене!!  bouquet

# 224

Ох аз с моите настроения. Сега пък майка ми сутринта ме разстрой. За какво ми било второ дете, като първото си съм била зарязала немило недраго на 8 месеца и от прохождането било на ясла, не съм го поглеждала, само боледувало, била съм го натирила. Как тя си била гледала децата до първи клас. Не че аз бях щастлива, щото тя изперкваше в къщи и само ме тормозеше. Просто имам ужасни спомени от детството си.  Но и без друго се чувствах виновна че си оставих детето толкова малко и се върнах на работа, а тя като ме упрекна още по гадно ми стана. Та сега роня сълзи в офиса, за кои ли пореден път. Много май ми се събра напрежението напоследък. А за Дени така ми е мъчно, че в този труден за нея момент не съм до нея........

Аз съм твърдо ЗА яслите и детските градини!
И моята майка си седеше в къщи да ме гледа и беше ужасно!

Общи условия

Активация на акаунт