Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 283
  • 887
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И аз не мога да не кажа едно голямо БРАВО!!! на Орелия. Просто възхитителен резултат и невероятна визия!

Стискам палци всички да постигнем такива хубави телца!

Аз наааай-накрая имам повод да се похваля. След задържане от повече от седмица, днес имам 1 кг. минус. Вече съм -5 кг., или тежа 70 кг. (Вещи, моля поправи ме в табличката, благодаря предварително!). Оттук-нататък ще е голямата борба. По-мало от 70 кг. не съм била, да кажем от 5-6 години. Нямам търпение да се отърва от 7-цата на кантара Simple Smile

Много отслабващ ден ви желая!

# 721
вие сте страхотни!
поздравления

Лени плд какво ползва като кремове? Ще се радвам а споделиш това за кремовете, че ме притеснява да не ми се отпусне кожата.

Поздрави
Амилия

# 722
Еййй - изчетох ви най накрая ooooh! ... голямо писане паднало тези дни Hug

katyadjin   newsm59 - бъди здрава, много обичана и щастлива!

Ори, Цоци -  smile3505 - нямам думи - просто сте прелестни!  smile3521

На мене утре ми предстои отчет - заформям първия си месец с Дюкан - виждат се едни интересни числя на Кантарев, но ...  Naughty - утре сутрин ще си покаже!

А сега да питам нещо  newsm78 - момичета използвате ли готовите кубчета бульони като приготвяте нещо от рецептите - така за овкусяване мъничко?

П.П. Сега видях и снимката на Мими - изглеждаш невероятно!

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 13:32 от Flame_jar

# 723
Здравейте момичета  Simple Smile!!!!
ЧРД на Катето!!!
Щастие и рози и повече Дюкански пози  Grinning!!!
Имам въпрос: Тук няма кисело мляко  1% а само 2%, проблем ли с такова да си ям триците  newsm78?
Иначе намерих едно прясно мляко 1,2%.

# 724
      ВЕНЕРАС,бравос!Честито ти намаление... newsm10 smile3501 newsm51 Аз ще се претегля утре или вдруги ден и ще докладвам,но около 10-тина дни /след незнайно защо бързо сваляне/ сега задържам,но и не мърдам нагоре newsm45
      Имам питане за ІІІ фаза/не,че ще влизам в нея/всеки ден ли се включва по 1 нещо от "новите"продукти или..... Close напр.І-ви ден - 1 плод,ІІ-ри ден - 125 гр.картофи и т.н. или е нещо различно??? Praynig

# 725
Vesito, всички продукти трябва да се включат наведнъж. Но някои момичета се притесняват и включват едно по едно, накои включват всички продукти (но без гала вечери), др. пък не ядат хляб. Всеки прави това, което смята че е най-добре за него. Но писаха преди време, че е хубаво вс.продукти да се включат, за да е правилно захранването (нали в това е смисъла на трета фаза - да се захрани организма), за да не се опита да компенсира загубата на телеса. Аз включих всичко наведнъж, втори месец съм в трета и нямам +, а даже свалих още 1кг.
Но нека си кажат думата и по-вещите.   Hug

# 726
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте прекрасни дами!  Hug Hug
 Хапнах малко сега (малко е относително понятие) и се чувствам чудесно. Не съм се мерила щото ме мързи, а и се наядох и налях с вода още като станах.

Готови бульони не може, имат 1000 гадости в тях.
Като няма друго мляко, ползвай си 2%, има момичета които са си карали постоянно на такова и пак свалят.

# 727

А сега да питам нещо  newsm78 - момичета използвате ли готовите кубчета бульони като приготвяте нещо от рецептите - така за овкусяване мъничко?

Не се препоръчва хич! Много сол, вредности, че и мазнини, ако не се лъжа Peace . Направи си микс от любими подправки и с него си овкусявай Hug

vesito5, ето цитат от първия пост в темата Hug:
ТРЕТИ ЕТАП: - запазване на постигнатото тегло
По 10 дни за всяко свалено кило - всичко разрешено в ПЗ дни + 2 пъти седмично по:
1. 1 порция нишестени храни - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове - по 1 порция дневно, без банани, грозде, череши.
3. 2 филии пълнозърнест хляб на ден
4. 40 гр. кашкавал.
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря).
6. Протеинов четвъртък - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Може и свинско НЕТЛЪСТО- печено, агнешко и всякаква шунка.

Лени, нали знаеш, че това покачване е временно Hug? Сега организмът ти се радва на липсата на отровата, която му е пречила толкова време да възприеме храната по нормален начин (казано много аматьорски, но така съм го запомнила Embarassed)

# 728
СЛЪНЧЕВ ДЕН И ОТ МЕН, ПО ВРЕМЕ НА ИЗПИТИ ТАКОВА ЧЕТЕНЕ НЕ СЪМ ПРАВИЛА! БРАВО МОМИЧЕТА СТАНАЛИ СТЕ КАТО МАНЕКЕНКИ, МОИТЕ СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАМИ И ДЕЧИЦА, КОИТ ПРАЗНУВАХА ВЧЕРА, НА ПАТЕРИЦИ, АМА КАКВО ДА ПРАВЯ, ТАМ КЪДЕТО БЯХ НЯМАШЕ НЕТ! КАТЕТО - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО КИЛЦА НАДОЛУ! ПОЗДРАВИ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ   bouquet

# 729
Мишана видях рецептата, не изглежда трудно, само малко ме притеснява царевичното нишесте че е 2 с. лъжици и ако си правиш това кексче-хлебче по-често се събира много царевично нишесте, но нека кажат и другите мнение, ако всичко е нормално и аз може да пробвам, изглежда добра идея, ако имаш снимка дай насам

# 730
Извинете, може ли някой да ме чатне, как да изпратя табличката, че да се появи  когато пише. Аз я намерих, попълних я, но безуспешно се мъчих да изпратя доста време и сега като писах видя, че нищо не съм направила. Благодаря предварително за помощта, може и на ЛС.

# 731
Здравейте, момичета:) Не съм писала много отдавна, но чета често и всичко:) Вече 2 месеца и 1 седмица си карам третата фаза, но мисля да мина малко във втора, защото преди 10тина дни си отбих чадото(Еми, с Даум Ексол-а, мнооого  Hug   от още мнооооого вече бивши кърмачки с пораснали дечица). Досега съм 9 кила минус, но някак изглеждам различно от преди раждането, и се лакомя за още 3-4 килца минус. А и циците вече не са същите   newsm45  , та ще трябва да преместя фокуса я на дупе, я на крака  Mr. Green  Ама затуй още минус трябва. От днес почвам 3 ударни, пък после-ще ги редувам някак:)

Всъщност пиша, за да поздравя ОРЕЛИЯ. Прекрасен резултат, изумителна промяна, с 20 години сякаш надолу... newsm20

# 732
Искам, да питам момичетата, които са започнали да свалят от повечко кг. над 85 - имахте ли проблеми с целулит ? Имам предвид да се е влошил - на бедрата отпред и отзад някакви страшни буци, сякаш сланината на места е потръгнала да се топи, а на места седи и ефекта е потресаващ !!

# 733
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Искам, да питам момичетата, които са започнали да свалят от повечко кг. над 85 - имахте ли проблеми с целулит ? Имам предвид да се е влошил - на бедрата отпред и отзад някакви страшни буци, сякаш сланината на места е потръгнала да се топи, а на места седи и ефекта е потресаващ !!

newsm78 Не съм имала аз таквоз нещо - не съм и чувала......... Ама съм сигурна че ще се изглади с времето  Peace

# 734
  • София
Здравейте на всички Hug
Да се отчета - днес правя два месеца с вас и мосю Дюкан  love001 . Много съм доволна от постигнатото, защото макар че не съм свалила много килограми, никога не съм била толкова слаба на обиколки, дори и когато уж съм тежала по-малко bowuu.  Освен това съм в МЦ и след това очаквам още понижения. Peace
Вещи, моля коригирай ме в табличката с още -2,3кг да допринеса и аз към тоновете мас Peace. В момента съм 58,2кг. и  май ще си променя целта от 55,5 на 57, защото честно казано вече започвам да се харесвам, а и според калкулатора на Дюкан толкова ще задържа най-лесно.
Ори изглеждаш страхотно и ако наистина излизаш дебела на снимки, вземи дори да се подхраниш малко Joy.
Цоци браво на тебе, имаш голяма разлика  newsm10.
Пожелавам на всички много минуси в килограмите и плюсове в самочувствието smile3521.
Ако някой се усъмни, че режимът действа, да дойде да го запозная с мъжа ми - за месец и 18 дни е свалил 18 кг. и като гледам, докато направи 2 месеца с режима, може да ги докара и до -20кг. Shocked.
Мирела1963 аз знам, че от този режим целулитът постепенно изчезва Peace

Общи условия

Активация на акаунт