Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 279
  • 887
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за бързите отговори   bouquet
Всички кубчета заминават  smile3513 в нечия друга кухня да се използват  Party

# 736
  • София
Честит Рожден ден на Катетоджин !!!!!

Много щастие ти желая Кате !!!!!  smile3525 newsm38

Ори, Цоци и Лени--- БРАВО Е то вие си знаете но резултатите са зашеметяващи
Няма по-голям стимул за Новодюканесите
Желая на всички ви много здраве и никога повече да не можете да си направите такива снимки с килограмите от Преди започването на режима.
Радвайте се на това, което сте постигнали. Макар че човек забравя трудните моменти когато са зад гърба му ..... не забравяйте че сте направили промяна, която много хора нямат волята дори да започнат , а други прибягват до хирургически интервенции.
Още веднъж   newsm20

# 737
Катяджин,желая ти много щастие и любов.Милиарди красиви мигове!
Ори, smile3501Хубавото си е хубаво.  love001
Мирела1963,проблем с целулита нямам ,но чак сега след 7 месеца ми се появих стрии отстрани на бедрата.Предполагам ,че ще се стопи. PeaceИ аз за пръв път,като Татит, чувам за такова нещо.

# 738
           РОКИПАГАН,благодаря ти за отговора.Точно това ме интересуваше! Hug PeaceЖива и здрава да си и дори още 2 килца ти пожелавам да свалиш... newsm10 newsm51

# 739
Искам, да питам момичетата, които са започнали да свалят от повечко кг. над 85 - имахте ли проблеми с целулит ? Имам предвид да се е влошил - на бедрата отпред и отзад някакви страшни буци, сякаш сланината на места е потръгнала да се топи, а на места седи и ефекта е потресаващ !!
И аз съм така,но си купих анти целулитен крем и се мажа пък да видим какво ще стане,и дали ще има ефект newsm78.Ако искаш и ти си вземи някакъв да се мажеш.
katyadjin  nbirthday пожелавам ти много здраве,любов и свалени килограми  bouquet.

# 740
Здравейте момичета. Hug
Успявам да ви изчета всеки ден, но не смогвам да пиша. Много хубави снимки видях и страхотни разлики - всички просто сте свалили и годинки от лицата си. Много младежки изглеждате. Peace
Сложих си линийка да ми напомня целта. За сега успешно издържам на изкушенията. В началото свалих по-бързо и сега имам лек застой, но не се притеснявам защото мерките намаляват. Нещо от жегите не ми се яде много, но за сметка на това пия много вода.
Обаче преди малко спря водата и се оказа че имам около 1/2 л минерална вода в едно шише Sad. А малкия заспа и не мога да ида до магазина. Притеснявам се да го оставям сам в къщи,но ако се наложи ще трябва да тичам до магазина.
Намирам отговор на въпросите си като ви чета и затова не питам много. Но се радвам че ви има за подкрепа и стимул. Heart Eyes
Лек ден на всички! Hug

katyadjin  newsm59!

# 741
Мирела1963, преди няколко теми едно от момичетата беше писало, че след отслабването коремът й е станал на бучки, НО с времето се изгладил Peace . Така че не му се плаши Hug

Извинете, може ли някой да ме чатне, как да изпратя табличката, че да се появи  когато пише. Аз я намерих, попълних я, но безуспешно се мъчих да изпратя доста време и сега като писах видя, че нищо не съм направила. Благодаря предварително за помощта, може и на ЛС.
  newsm78 Аз не ти разбрах въпроса. За таблицата със свалените килограми ли става дума? Ако да, обърни се към ЗлаВещица Peace

# 742
Здравейте на всички!  Hug
Вече мога да се похваля с резултат-2 кг. след 3 седмици задържане тегло 62кг. или - 8 кг. досега.
Искам да споделя едно мое лично мнение относно отслабването  и коментариите във форума.Установявам,че  доста малко хора са чели книгата.Там пише ,че нормално се отслабва за 10 дена с 1 кг.или дори и сметнато в калории 9 калории са 1гр. тлъстина.С режима се намаля приема на калории до -1000 кал.на ден, което разделено на 9кал. е равно на 100 и няколко грама стопена тлъстина.Това по 10 дена е равно на 1 кг.Макар с  режима да не се броят калории принципа на горене на тлъстини се смята по  същия начин.
При мен след задържане от 3 седмици ме показа с -2 кг.точно за 20 дена.Режима действа и не изневерява ако се спазва точно.
Казвам това на тези които броят грамове всеки ден и отчитат -100грама отслабване.Това звучи   smile3505 .
Отчитайте се с реални резултати!
1 литър вода тежи повече от 1 кг. 100 грама  са си половин чаша вода.
За деня стомашното съдържимо  варира от 2-3 кг.
Сутрин на гладно след ОО се отчита реално. Дори и Дюкан не препоръчва ежедневното  теглене тъй като дебелия човек е с по-слаба воля и лесно се обезнадеждава.
МЦ-то,което толкова се коментира трае до 5 дена ,а 1 кг. се сваля за 10 дни.
Форумът е свободен за всяко мнение, моето може и да не се хареса на някои, но се надявам да даде кураж на задържащите .
На всички отслабнали и отслабващи  newsm10

# 743
# 744

Страхотна разлика -  smile3501 - изглеждаш невероятно !  smile3525

# 745
Катяджин newsm59  party023 Много здраве, успех и усмивки.

Искам, да питам момичетата, които са започнали да свалят от повечко кг. над 85 - имахте ли проблеми с целулит ? Имам предвид да се е влошил - на бедрата отпред и отзад някакви страшни буци, сякаш сланината на места е потръгнала да се топи, а на места седи и ефекта е потресаващ !!

Мирела, Имам този проблем, а почнах от 66.5. И не просто дупки, ами на места съм като Дунавската  хълмиста равнина. Ама не ми пука, ако ще да станат кратери. По-добре на дупки, но да отслабвам. за всеки случай ползвам 2 вида кремове - антицелулитен на Дева и масажен на Лавена (за стягане и предотвратяване на стрии).

Така че смело напред

cinnamony  Hug

Фидундрела браво. Невероятна разлика

# 746
Фифундрела -  smile3556   bouquet
Момичета - съсипахте ме днеска !!!  Peace

"Дами и господа, посрещнете МАРИЛА  Hug Hug Hug- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257605&photo=4 " - Лени - размаза ме ! Марила - великолепни постижения ! Прекрасна си !  bouquet

Пействам го тука щото вече ми е неудобно ! Peace

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 15:11 от Геци 75

# 747
  • Варна
'ми и аз си надвишавам дневния лимит от 3 поста, ама не мога да не се включа - трябва да изръкопляскам на Фифундрела - ти си ни хубавица, браво!!!

# 748
  • Бургас
ллеле,днес много красиви момичета видях...Ори,Фифундрела,Цоци...страхотни разлики...сигурно пропуснах някоя   newsm78,за което се извинявам
КатеДжин,честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така лъчезарна и усмихната!  nbirthday

# 749
Днес явно е денят за снимки.
Момичета страхотни сте, невероятни , красиви и лъчезарни. Страхотно много ви се радвам. Hug
Само така и успех и на всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт