Дюкан-110 - има ли други като нас изхвърлили 3 тона мас?

• 45 222
  • 887
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте Дюкеси Hug
Скоро не съм писала, но нямях с какво да се похваля. Последните 2-3 седмици задържах, имах леки отклонения. Този месец МЦ ме посети 2 пъти, бях доста подута и нямах никакво настоение. Отдавам го на това, че преди 3 месеца се преместихме да живеем във Франция, след консултация по тел. с лекаря ми той ме успокои, че най-вероятно е от промяната. Днес обаче съм добре  МЦ си отиде и кантарчето ме зарадва с почти 2 кг. по-малко!!! Mr. Green
Всички снимки са прекрасни, момичета страхотни сте.
Ори, супер маце си. Зашеметяваща! Hug Heart Eyes

Искам да ви попитам...тук има Кола Зи(е)ро, няма калорий и захар. Та става ли за нашият режим?

Желая ви прохладен ден с много минусчета.  bouquet

# 781
Здравейте снимките на всички са страхотни,а резултатите очевАдни   bouquet поздравления за добрата визия. Честит рожден ден на Катя !Имам приятелка рехабилитаторка,която ми е казвала ,че прави някакъв антицелулитен масаж защо не опитате с такъв масаж тези които имате проблеми?

# 782
Благодаря за помощта, момичета  Hug  Hug  Hug
То не било сложно, амаааааааа........... моят дюкански мозък....................

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 17:38 от daria_86

# 783
Пробвам дали ще ми излезе лентичката
Лабело, много ти благодаря
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1drachP_1ri … 5_62,7_54_abs.png
Трябва да я сложиш в профила си където пише подпис мила

# 784
кола Зеро става
това е кола лаит но за мъже
след проучване на Кока Кола установили че мъжете не пият кола лаит защото се смята, че жени на диета пият кола лайт, затова на пазара бе пусната и кола зеро
двете са еднакви- само етикетите са различни, заради различните таргет групи-мъже и жени
Маркетингова стратегия  smile3502

# 785
Анди, пусна 3 пъти едно и също съобщение... относно мазилата - аз ползвам Билка с мавруд-хубаво е.
Дария, сложи го в подписа в профила си Peace
дилу ooooh! Tired не е мн за хвалене май... прегръдки все пак, че си забелязала Hug

# 786
Ей момичета, извинявам се че пак питам ама  Embarassed Embarassed Embarassed
Правите ли упражнения?
Някакво физическо натоварване с този режим?

# 787
Вярка,не е добре да се спортува(ако досега не си си спорувала активно де...) в първа и втора фаза, защото и без това си е стрес за организма, а и си по-изтощен и т.н...
но това не пречи да правиш някакви по-лекички упражнения, тичане, разходки в парка...

# 788
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
И в книгата Дюкан пише,че през първа и втора фаза не препоръчва да се спортува,защото на дебеланковците ще им дойде много. ,все пак са със по слаба воля. CrazyВ трета вече е желателно за да се стегне тялото ако има проблеми( което може и да се размине според мен при по бавничко сваляне).
Ако от друга страна до сега си спортувала ,можеш да си продължиш стига да не те натоварва излишно. Peace

П.П с ros4enka сме писали заедно. Blush

# 789
Благодаря ви за отговорите мацуранки - сладуранки.
За разходките ясно, но и връткането на педалите не е кой знае какво.
Ще е добре за мен впредвид това, че сега си стоя вкъщи и излизам чак вечерта.
А за книгата, сега като си ходим ще си я купя!!! За това само ви питам  Embarassed

# 790
Aнди, аз лично съм доволна от тези на EVELIN. Попиват, миризмата им е страхотна( мен ме дразни наситения мирис на ментови, евкалиптови и др. масла). Цената им е средна хубост. По- евтини са Дева и Билка. При тях също има добри отзиви. Ама да знаеш мазане му е майката. До скоро го правех два пъти - сутрин и вечер. Сега само веднъж дневно (за мое съжаление). Също ползвам един за бюст, че там беше по -страшно положението и там мазане до откат.
Така, че избор голям. Успех!

# 791
cinnamony,значи това,че някои от нас,като решат да споделят радостта си с някой и друг свален грам,не трябва да пишат тук?Да знам,за да спирам овреме...... Rolling EyesЗнам,че на 10 дена се сваля по 1кг средно,четох цялата книга вече 2 пъти-и какво от това?Не мога ли да се зарадвам тук с някой свален грам излишен?Обаче при различните организми е различно и никой не казва,че при теб ,ако сваляш на 10 дена 1 кг,при мен няма да сваля на 7 дена -1 кг....Това дори Дюкан не може да го гарантира,за да го правиш ти.
И аз съм от тези, без чувство за хумор....

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 17:11 от афродита

# 792
  • Universe
Двете са еднакви /Лайт и Зироу/- само етикетите са различни, заради различните таргет групи-мъже и жени
Маркетингова стратегия  smile3502
Amilia, Peace

smileys,  ros4enka    Hug Hug Hug

Имам приятелка рехабилитаторка,която ми е казвала ,че прави някакъв антицелулитен масаж защо не опитате с такъв масаж тези които имате проблеми?

За антицелулитния масаж - има ефект, но трябва да се направят минимум 10 процедури, една след друга, всеки ден, а след това има поддържаща масажна терепия - 1 или 2 пъти месечно, в зависимост от тялото. Ако нямате събрани средствата за 10-девен курс, не започвайте с 1- 2 пъти седмично - няма да има ефект Peace, но със сигурност ще си изпразните порфейла Money И много е важно на какъв масажист ще попаднеш  Thinking

Aнди, аз лично съм доволна от тези на EVELIN. ...По- евтини са Дева и Билка.

Peace И аз ползвам "Евелин", но чух страхотни отзиви за "Билка" - за мое съжаление, миризмата й е непоносима - на камфор Sad.

# 793
Афродита гледай позитивно на нещата и не се ядосвай - всеки се бори за да си постигне целта и има право да си се мотивира както иска!
Аз преди да се "запозная" с този форум си мислех какво ли значение имат 100-200 грама надолу, но като се замисля за обратната страна на медала, че и 100-200 грама нагоре не е кой знае какво, ама като се натрупаха и ето  до къде стигнах........smile3535

# 794

Общи условия

Активация на акаунт