В НОЕМВРИйското тумбаче скрила съм аз моето юначе!

• 10 234
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ма много мързелив бе.Сигурно на баща си ша мяса. Joy
Да не ме чуе че.....
А докторката каза, че било шавливо.А и аз само се ослушвам като гърмян заек.Ето снощи ми се стори нещо, но мъжо като почна да се мести в леглото и докато  се намести спря.

Е на кой искаш да мяза????На комшията ли  hahaha Joy  И аз така се ослушвах дали е тя или не. Но се разбира

# 106
  • София
Добро утро!
Аз ще ходя на гости и утре ще се прибера Simple Smile. Лек и забавен уикенд на всички Hug.

# 107
Здравейте колежки  Grinning
И аз така от работа все нямам време да се включа... Та по повод усещанията вероятно и аз съм от дебелокожите, защото още не я усещам моята госпожица...Моята гинеколожка все не можеше да я види дали е момиченце, тъй като много се въртеше, но преди 2 дни бяхме на 3Д и чак тогава установихме че е мома Simple Smile
А по повод работата исках да Ви питам дали вашите колеги се съобразяват с бременността ви? Намерили са ми 21 годишна заместничка, която обучавам от 5 дни и се чудя от разликата във възрастта ли, от липса на възпитание ли или от моите хормони, но съм крайно възмутена от отношението... Не искам да се оплаквам, но определено мога да кажа, че вече ходя с нежелание на работа Confused

# 108
Купили са роклята  koято си бях харесалааааааааа  #Cussing out
М...а му  Twisted Evil Мразя го този град и всичките скапани магазини в които няма нищоооооооо Twisted Evil
И сега какво ще правя , в 15 часа трябва да сме в Бургас а аз нямам какво да сложааааа
Пуууууууу страшна работа ooooh!
Айде оплаках ви се Cry

# 109
  • София
Купили са роклята  koято си бях харесалааааааааа  #Cussing out
М...а му  Twisted Evil Мразя го този град и всичките скапани магазини в които няма нищоооооооо Twisted Evil
И сега какво ще правя , в 15 часа трябва да сме в Бургас а аз нямам какво да сложааааа
Пуууууууу страшна работа ooooh!
Айде оплаках ви се Cry

Хрисе, съжалявам мила, и аз много мразя като си наумя нещо и в последния момент да се развали. Ще си пак най-хубавата бременна на сватбата нали знаеш  Hug

Ани, давай смело, аз ги кътах новите девойки, но нещо се пренапрегнах и почнах да се дразня от обикновени неща. Така ги насметох един ден, че чак шефа ми се обади, че са му се оплакали. И аз си казах, който още не са го възпитали да говори с някой, от който най-малко му зависи одобрението за работа да не се обажда..... какви са мили оттогава ако знаеш .... Mr. Green

# 110
  • София
Здравейте, сладурки.  Hug Heart Eyes
Ние този уикенд сме при мама и тате, спах до късно, почивам си, мързелувам, с две думи- чудничко ми е  Peace
Вчерашната ми болка около пъпа всъщност се оказа стомашен проблем. Обадих си се на моята си лекарка, младичката, и като й обясних как се чувствам и че болката не се влияе от НоШпа и тя директно ме пита дали ходя редовно до "00" Embarassed Казах й, че не съм от най-редовните и тя предположи, че явно съм се затлачила, което и се и оказа така. А и тези 2 седмици всеки ден изяждах по около 600-700 г дневно череши, а тя каза, че не трябва да се прекалява с тях, защото ги третират и пръскат с какво ли не, което е така, ама то сега какво ли е и екологично? newsm78 Каза да пия Дуфалак или Талцид, ако имам проблеми с киселини, парене и др. Аз пих един Дуфалак и нещата се пооправиха. Днес не съм яла череши и ги няма тези болки.  Peace
Така че , момичета- внимавайте! Naughty Мийте хубаво плодовете и зеленчуците, да не берете като моите ядове.
Иначе за стегнат и нередовен стомах изписахме фермани, ама на мен май само Дуфалака помага ooooh!

Хубав и спокоен уикенд на всички ви желая Hug

# 111
Хриске, искрено ти съчувствам за роклята, но защо чака до последния момент? Вярно, че понякога е трудно да се направят нещата  когато ни се иска, но не и невъзможно... И все пак не се ядосвай, на сватбите булките са най-важните, а бременните винаги са красива гледка в каквото и да са облечени! Важното е да се забавляваш, приятно изкарване ! Hug
Вале, какво да ти кажа...работила съм на места с много хора винаги, но никога не съм имала каквито и да било проблеми..., а интриги и простотии от "детската градина" не смятам че съм длъжна да търпя и при други обстоятелства бих напуснала веднага, но малко ми остана и ако положението стане нетърпимо ще си издействам болнични...Не е въпрос на разговор за съжаление, а и шефа ми смята, че аз трябвало да ги науча как да се държат...нямам думи просто...

# 112
  • Бургас
Hriska какъв ти е проблема бих те посъветвала да дойдете в Бургас 1час по-рано и да влезеш в магазина за бременни в подлеза на тетатъра все-нещо можеш да намериш там и не е чааак толкова скъпо дънки - 50лв (само визирам цени) и имат що-годе избор! Но бих те посъветвала да облечеш каквото ти е удобно и да си прекараш добре! newsm68

# 113
anikamensito, че откъде накъде ти ще ги учиш как да се държат.А и на хора дето им липсват първите 7 години върви обяснявай как да се държи в различни среди с различни хора.
Ние с Анутев и Тофифи днес имаме срещичка.И ще пуснем снимки после.

# 114
  • София
Ани, точно затова мила! Имаше една много хубава приказка защо ти да се тормозиш, нека те да се тормозят....те зависят от теб поне за момента.  И аз имах миналата седмица един хубав сблъсък с една колежка- бях много мила и й забраних да контактува с мен...Ако знаеш каква е мила оттогава...златна. Колкото и да не ме харесва, аз знам всичко за тази работа - тя мнооооооого малко все още.

Та не се занимавай с глупости, усмихни се и им тегли една    #Cussing out

Ооооооооооо Варненки, ще се срещат, хайде чакаме снимки Mr. Green

# 115
  • Бургас
Вале ама защо терариум бе слънце аз си мислех за едно аквариумче с 2-3 пирани вътре зле ли ще ти бъде? Laughing А на девера ти мен ако питаш трябва да му го върнеш само малко търпени, той сам ще ти дойде и то не за друго ами хора сме сутуацията е гадна ама да ти кажат: "много ни е кофти искаме да сменим малко обстановката и т.н. и т.н.", да ама не! Затова чакай си като усойница в тревата ще дойде и твоето време аз лично така правя и съм се убедила че винаги идва удобен момент (звучи гадно принципно не съм злобарка, но някои хора си го просят-факт)За сега спокойно важното е ти да си добре а морето няма да избяга - гарантирам ти го! bye за сега!

# 116
  • София
Вале ама защо терариум бе слънце аз си мислех за едно аквариумче с 2-3 пирани вътре зле ли ще ти бъде? Laughing А на девера ти мен ако питаш трябва да му го върнеш само малко търпени, той сам ще ти дойде и то не за друго ами хора сме сутуацията е гадна ама да ти кажат: "много ни е кофти искаме да сменим малко обстановката и т.н. и т.н.", да ама не! Затова чакай си като усойница в тревата ще дойде и твоето време аз лично така правя и съм се убедила че винаги идва удобен момент (звучи гадно принципно не съм злобарка, но някои хора си го просят-факт)За сега спокойно важното е ти да си добре а морето няма да избяга - гарантирам ти го! bye за сега!

Вие ако продължавате с това аквариумче, за мен няма да остане място.....вода, пясък, водорасли, пирани......някой няма ли да прати раковинки??????
А той девер ми не е лош, ма жена му е.......опасна работа, и се опитва нарочно да ги раздели двамата. Та затова си трая щот знам как ние с мойта сестричка си държим една за друга..и не искам те да се разделят.
Но и аз си имам праг на търпение, който напоследък е мноооого нисък и пада главоломно.

Аз съм си взела отпуска и да не успеем за морето другата седмица не съм на работа, така че няма да виждам какво става.

Много стискам палци на Мая всички резултати да са наред!!! Hug
Всички, които ще ходят на преглед успех и само хубави новини!!!!

Успешна седмица мамчета!!!!!

# 117
Здравейте, мацки Grinning

Бански за бременни мисля видях в Премама - бяха сложени в една голяма кошница и не съм гледала моделите, но дано има избор Wink

За кг - аз съм плюс 5 (от 50 на 55) и по-скоро съм доволна, защото заради друго заболяване съм от 10 г.с. с разстройство и се чудих дали ще наддавам добре.

Аз бях доста време в болничен, този месец съм на работа и не мога да нахваля колегите си - много са внимателни и много ме глезят, шефът ми също е страхотен Peace Ама от идния месец ще съм в болничен пак, пък и жеги се задават.

За име - нищо не сме мислили... интересно, че женски веднага назовавам 10-тина, а мъжко нито едно не ми идва... Laughing

Гледате ли за колички вече? Ние посетихме плахо 1-2 магазина и възникна един въпрос, та да ви питам: кое според вас е по-удачно като материя за вътрешността на количката? Пер Перего имат един модел, дето се изпълнява според цвета в 2 различни материи - едната е много мекичка и приятна, имала памук, а другата е като импрегниран плат, като мушама малко - струват еднакво, според продавачката първото е по-приятно на вид, но за поддръжка определено препоръча второто - това с памука трябвало да се пере по-често, щяло да избелее от слънцето и можело при закачане (с обувчици примерно) да се разпори. Вие какво мислите?

# 118
Здравейте и от мен момичета.Досега обикалях магазините и нищо не си харесах само една туника си взех.Ама е адска жега навън.
Аиде отивам да почивам нахлад пък после ще ви чета.

# 119
а, супер, повдигна се темата за колички. Мамите с опит да вземат да подскажат малко, че то толкоз избор има, че човек не знае какво да купи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт