В НОЕМВРИйското тумбаче скрила съм аз моето юначе!

• 10 229
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Аз си мислех, че през Каблешково, Ахелой ще бъде по-спокойно, но щом казваш, ще се пробваме през Бургас. Само дано не объркаме пътя!
Уф, днес ще е трудно бременеенето, защото тук още в 8ч беше адска жега,  ooooh!едвам прострях дрехите на терасата!

Ами то , че е по-пряк пътя така е май  Rolling Eyes Но и от там може да пробвате ,  него път го правят редовно , защото все пак води за Слънчев бряг и е поддържан  Rolling Eyes

# 91
  • София
Верги, спокойно мила, щом са казали значи е безопасен за бебчо и ще изтреби гадините !!!

Аз не мога да разбера, кой е измислил да се ходи на работа в събота!!!!! само ми губят времето да се чудя каквно да правя до 14 ч????? newsm78 А на всичкото отгоре моя шеф очаква и да работя????? А аз съм изправена пред такава психична травма в момента....

Хрисе, аз нямах намерение да те бия бе жена, щях да дойда да си правим басейн на тераската....но сега като го спомена  Mr. Green

# 92
Добро утро и от мен
Вале,много кофти това за почивката Sad
Аз ще ходя на 1.07 за 7 дни в Гърция на море,без мъжо,а средата или края на юли с него по нашето черноморие.
Да ви питам,защо сутрин корема ми е твърд,има ли и други като мен?

# 93
  • София
Верги, не биха ти предписали нещо опасно. Поне ще ги изтребиш гадовете newsm66
Вале, и аз съм на работа. Качила съм си краката на бюрото и чета криминале. Отдавна съм го измислила как се работи в събота Mr. Green

# 94
  • Бургас
Добро утро момичета лек ден ви желая!
Валя съжалявам за морето, но освен аз пък да ти пратя малко мидички и да си направиш аквариум Laughing!Шегувам се и ти стискам палци да успееш да дойдеш! Дано и свекър ти да се пооправи, защото първите5-6 месеца след инсулта са решаващи дали ще се обслужва сам или не (знам го от личен опит с баща ми)! Дано и девера ти по-лесно да успеят да преодолеят, това което им се е случило! newsm10
За reni79 за Поморие и двата пътя са хубави и страшно натоварени през каблешково постоянно вървят работнически автобуси, от Бургас-туристически от където и да минеш е все-едно newsm78
Верги относно антибиотика - пий си го спокойно все-пак са лекари и имат акъл в главата си!
Чао за сега момичета че с таткото отиваме на кафенце! До после!

# 95
  • София
Верги, не биха ти предписали нещо опасно. Поне ще ги изтребиш гадовете newsm66
Вале, и аз съм на работа. Качила съм си краката на бюрото и чета криминале. Отдавна съм го измислила как се работи в събота Mr. Green

Ивче, и аз го знам този номер, обаче имам 2 девойки при мен за обучение и ме гледят в очите какво да правят .....и  затова си пиша тук (те си мислят, че работя усилено и не смеят да ме прекъснат  hahaha)

# 96
Здрасти бременни народе  Mr. Green

Защо работите в събота? Пак ли нещо се отработва?

Хрисе не дърпай Валето за косата, че току-виж, каквато е бойна, дошла и ти взела царевицата  hahaha Joy

# 97
Айде от мен водораслите. gydi

До колкото знам през Каблешково е доста разбит пътя.А през Бургас е ремонтиран.
Валенце, стискам палци свекър ти да се оправи, а семейството на девер ти да имат скоро повод за радост.
Верги ей ся ги утепахте гадините.Спокойно

# 98
  • София
DeeDee,  а някое камъче за терариума няма ли да ми пратите с Хриса, да си съскам на воля????????? afwitch (във форум където пишат предимно жени няма емотиконче на змия и как да се изразявам newsm78 ?)

И аз се надявам да се оправи баща му, много е добричък ама се ядосах, защото след като звъняхме хиляда пъти да се разбираме кой кога ще ходи за да има кой да помага на баща им тук. Ако не се беше случило това те щяха да си отидат на море без даже да ни кажат, а хем знаят, че ние ще пътуваме и отиваме само за 5 дни..

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 11:19 от valya_76_08

# 99
  • София
Айде от мен водораслите. gydi

И ти ли Бруте????? Аз мислех да се спасявам при теб, ама ще спя в морската май

# 100
  • София
Здрасти бременни народе  Mr. Green

Защо работите в събота? Пак ли нещо се отработва?

Хрисе не дърпай Валето за косата, че току-виж, каквато е бойна, дошла и ти взела царевицата  hahaha Joy

Да, отработвам си всяка събота,  hit

# 101
  • София
Шамс, вие като сте построили капитализма почивате, а ние бачкаме на 6-дневна работна седмица.
Така единствения почивен ден отива в  newsm75 wash 1ironing

# 102
Аде ся пък Вале в морската ша спиш.Ще те взема под крилото си,няма страшно  spoko
Абе аз да не съм нещо повредена.Ей на вече 20 седмица, бебо си е добре, а дебелокожата му майка нищо не усеща. newsm78

# 103
  • София
Шамс, вие като сте построили капитализма почивате, а ние бачкаме на 6-дневна работна седмица.
Така единствения почивен ден отива в  newsm75 wash 1ironing

И мен това ме тровеше и затова си освободих неделята - ден за почивка, а през седмицата си разхвърлях всички задължения! И прехвърлих няколко на милуту да не се чувства изолиран от дома  hahaha

Ели,, ще го усетиш спокойно, мойта мома започна да подскача, и твоят синковец ще почне да те рита  Hug

# 104
Ма много мързелив бе.Сигурно на баща си ша мяса. Joy
Да не ме чуе че.....
А докторката каза, че било шавливо.А и аз само се ослушвам като гърмян заек.Ето снощи ми се стори нещо, но мъжо като почна да се мести в леглото и докато  се намести спря.

Общи условия

Активация на акаунт