Щури игри, торти и балони за Юлските ни бонбони

• 14 920
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит Рожден Ден на Ади! newsm59

Честит Рожден Ден на Сашко! nbirthday

Много здраве, щури игри и весело детство на двамата!

billie,  не си сама. Hug Ще се справиш.  Hug
 Кирова, послушай вътрешния си глас. Притеснения винаги ще има, въпроса е да си убедена, че човека на когото поверяваш детето си е най- близо до твоите изисквания. Успех! Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 09:27 от uva_uva

# 226
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА АДИ И НА САШКО   newsm51  smile3525  Много усмивки и щастливо детство   bouquet

# 227
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ!  newsm59 newsm38 newsm18 ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ С ИГРИ!ЧЕСТИТО,ТАНЧЕ!  newsm51
ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА САШКО!  nbirthday  cook  bigdance2 Tada ЗОРИ,ДА ВИ Е ЗДРАВО И СИЛНО МОМЧЕТО!  smile3525 Почерпката на снимката май е действителната торта за Сашко,а?  Grinning Wink
Момичета,благодаря за мнението ви относно забелването!Вътрешно не съм му фен и немога да го направя.Имаше една майка на две момчета в квартала дето показваше как им се движат пишките на синовете й пред майките,как хубаво забелвала и мен ми е гадно от тая случка.  Sick Дано да стане естествено,дано нямаме проблеми!Ще й кажа твърдо на педито да не му пипа нещото.
Уинкс,всичко за манекенките тръгна от едно популярно интервю на Мадона в женско списание,където тя разказва как любимата й книга е Алхимикът на П.К. Изведнъж масово всички манекенки започнаха да тръбят,че тва им е любимата книга,но в Сблъсък хванаха няколко манекенки,че не са я чели всъщност.
А Брида е най-новата му книга,интересна е.Разказва се за едно момчие на 21,което иска да учи Магия,търси си учител,но първо по пътя си трябва да срещне Другата си половина.Интересното,че може да срещнеш няколко други половинки,излиза че не е само една.Има и знаци по-които да я разпознаеш.Аз на 21 бях точно така,книгата ме кара да си споням много неща,аз лично съм срещнала Другата си половина в тоя живот,но той не беше мъжа на живота ми,а само мъжът на сърцето ми.
Кирова,недопустимо е да изказва мнение и да го налага,няма подход към теб,в работата,а сигурно и с детето.Човека трябва да те кара да се чувстваш спокойна,сменяй я!
Били,според мен станеш ли майка винаги една част от сърцето и умът ни ще е с него,дори като монат зъбите и недоспиването.Всичко се тренира и трябва време!Споко!  HugА и питай МОЛЯ за тва кремче,аз мажа с дефламол.Мога да помогна с тва кремче да стане по-лесно забелването само.  newsm78

# 228
  • София
Ianamama, проспала съм въпроса за забелването. Предвид преживяното с големия ще изчакам до есента в случай на нужда. Почиствам, придърпвам но се вижда само леко отворче. Надявам се като захлади по-лесно да се справя с манипулацията и да не оставям в ръцете на лекарката ни. Но в едно съм се убедила - за всяко дете е различно. До някъде е и въпрос на физиология.  Не искам да тормозя мъника, но съм убедена че до зимата трябва да се справя. Дано не се налага лекарска намеса, но предпочитам ако такава е наложителна да стане в по- ранна възраст, когато няма да помни. От дефламола, кожичката омеква, но пък то си трябва еластичност там, знам ли. newsm78

Приятно прекарване на пътуващите към морето, днес утре или следващиет дни.

# 229
  • Асеновград
Благодаря ви момичета  Hug, имах нужда от подкрепа .
Признах си , оправих си грешката , колегите ми са разбрани , аз съм най-младата и няма друг , който да прави такива глупави грешки , затова ми е гадно.Ама никой не се е родил научен.
Яна , ще питам за кремчето , ама ще е на следващата консултация , защото на лекарката ни мъжа и почина преди седмица и в момента тя не е добре , не ми се иска да я притеснявам.Дори за морето я питах какви лекарства да взема , ако се наложи , тя ме инструктира и каза , ако има нещо да звънна , ама аз не знам дали ще посмея сега.И тя е човек , има нужда от почивка и да се отдаде на мъката си.Отплеснах се малко , май днес не ми е ден.А ти щом не си привърженик на дърпането , не дърпай , знам ли.Аз от много четене на тая тема само се обърках.Май ако детето е предразположено към сраствания и със забелване няма да избегнеш хирурга , а ако не е ще стане лесно и без много усилия.Аз много се притеснявах от това , ама то стана по-лесно , отколкото очаквах.

# 230
здравейте
Честити 1-на година на Сашко и Ади  Hug  bouquet
Положението при нас не е розово,мирише ми на болница Cry.Ева няма Т ,но затова пък има тежка диария,ака много ,поне не големи количества.Ще й давам освен Ентерол и Хидрасек.Някой давал ли е ??Пак е прахче........Освен това чайче от шипка,което я мъча да пие,от сутринта дали е изпила 20 гр дали не е .Вирус е и то гаден,водещ често до обезводняване,ако не успеем да намерим начин да й даваме течности ще влезнем в болница  Cry

# 231
Миличката!  Praynig Ками,кураж!Дано се справите без болница!Педито ти читаво ли е,ако не да извикаш частен да я види?Само време трябва сега за да се оправи,а компот дали може да пие?Незнам,малка е,но веднъж така като беше зле Надина изпи сумати компоти.Тя сега заради диарията трябва да е и на диета освен всичко,а май имаше специални млека и каши.Айде стискам палци и пиши!

# 232
Ох, Ками много страшно звучи. Да и минава вече на малката и дано не се стигне до болница  Hug
Честито на всички порастнали дечица и на техните семейства   bouquet
Ние бяхме за два дни в едно хотелче на Витоша да сменим малко въздуха. Още като пристигнахме и докато се мотахме на рецепция и малчо се пусна и направи няколко крачки сам. Голяма радост беше  Heart Eyes
За забелването - не мога да правя такива неща. Бях пробвала в началото, но малкия ме рита и се отказах. Педиатърката го беше дърпала уж по малко, но то после пак срасна и го оставих. Сега той като е гол си мачка пишлето и си го дърпа и се надявам сам да се справи  Wink Баща му е имал този проблем и ми е разказвал, че чак в училище са го хванали и много боляло. Та ще гледам да разрешим проблема докато е малък, но да кажем до 3-4 годинки. Сега като стане на 1 няма да бързам да го водя на хирург!

# 233
Янче,незнам дали е читава,дано.Дай координати на някой частен да дойде да я види у нас  Praynig Каза засега да давам само чай от шипки и лимонче с вода и захар,следобяд да опитам с лечебно мляко на Милупа ,ама много малко .и да й сложа на столчето солетки ако иска да си взема.Тя хрупа една от сутринта.

# 234
Ками, води я при Масларски във Вита...
А за вирус АБ-то няма никакъв смисъл, не знам даваш ли го, ама както не яде хич не ми се вижда хубаво - но се консултирай с лекар.
Сега ми хрумва, че може глюкоза да пробваш да й дадеш вместо водичка... Иначе при бебета за тежка диария го водят като поне 1 седмица - 10 дена е така (поне така съм чела, поправете, ако греша). Дано не стигате до болница, ама вярвам, че няма да се наложи! А щом няма Т, значи и гърлото й е по-добре. Да си й давала напоследък някакви сурови плодове от пазара?

# 235
  • София
Ками, давала съм хидрасек. По- добро е от ентерол, смекти и др.  Надявам се лекарката да ви е предписала точно дозировката, спомням си че имаше различни за възрастни и деца.   Чая от шипки пробвай да го подсладиш повечко от нормално. За компотите - единствено от дренки / действа запичащо/ би ти свършил работа, всички останали, както и соковете ще влошат положението. Peace  Лечебните храни на Милупа и Хумана / доста деца не ги искат обаче/, солетки или обикновена бисквитка - за ядене.  Дано се пребори Ева, че е страшно с вирусите.  PraynigЗабравих да напиша, че хидрасека съм го редувала с ентерол / по препоръка на нашето педи/. И се извинявам за повторението на поста от вчера, но ORS разтвора на Хип помага.  Peace

# 236
Честит рожден ден на Ади и Сашко  newsm59  bigdance2
Да растът здрави послушни за радост на мама и тате.
Момичета благодаря ви за съветите ,решила  съм в понеделник и давам последен шанс а сега у нас кипи щура подготовка за утре и малка лудница кое за църквата кое за празника накрая сигурно пак ще има нещо забравено newsm78

# 237
качих малко нови снимки - тук. Паролата е като на общия потребител, beboci

Днес голям кошмар с обяда, на прасета станахме и двете с Доротея (последната снимка е от въпросния обяд) и пак изяде най-много 100 гр. от 2рото от кухнята, и то с рев, на крема (който иначе обича) вече му беше толкова сърдита, че не щя да го яде. Вчера само и само да не яде манджата от кухняа се обърка и изяде едно пюре гербер със сьомга - даже не разбра, че е сьомга, щото то същото на цвят като нейното си любимо заешко, то всъщност и аз обърках бурканчетата, иначе заешко щях да дам. Абе не знам как ги познава, ама като ги види тия, авентските контейнери с храна от кухнята и почва да стиска устата и да търка очите Simple Smile

# 238
Олеле майко:)   А аз си мислех че само Никсъна излиза от стола за хранене. КАкто и да го овържа, все си измъква краката, върти се като улав. Вчера го оставих да се лигави с един нарязан банан- имаше парченца чак в памперса.
А то и момите били шавливи:)
Ками,  Hug дано се оправят нещата по бързо.

# 239
то тва е нищо, веднъж я хванах по корем в стола за хранене да изпълзява през облегалката и щях да получа удар, мислех, че няма как да се измъкне като е вързана...

Общи условия

Активация на акаунт