Щом и Т е под 38... те в някои случаи даже препоръчват педиатрите ако е под 38 въобще да не опитваш да я сваляш. Сега важното е само да й помогнете срещу обезводняването щом й е зле стомахчето... а колко трябва да пие - не знам, но предполагам, че индикациите за обезводняване ще са като при бебетата - сух памперс, суха кожа... пък щом има сили и да беснее е добре
. А може и не млякото да я раздразни в интерес на истината, просто й е разстроено стомахчето, пък млякото все ще й вкара малко енергия... ако го иска, де. Спокойна нощ!Кати, то ако имаше асансьор и баба знае, ама като няма...

Аз го вметнах това за менингита с идеята да успокоя... не е конкретно сега, това лято, по принцип менингитът е възможно усложнение, а децата под 3 г. боледуват от менингококов менингит. Мисълта ми е, че симптомите на менингита са много ясни (при адекватен лекар, разбира се), а изследването за доказването му е крайно неприятно (лумбална пункция) и ако не се налага е някакъв садизъм...
Не му ли мина тая Т на твоя мъж
. Голяма гадост,  ходи ли на лекар?Емче, ако е същото - при нас много помогна тоя сироп, дето го изписаха... Предполагам, че и без него щеше да мине, но по-бавно. Според д-рката това е реакция към ухапването, към "отровата" на самата гадинка... щях да кажа, че не е алергична реакция, но в буквалния смисъл точно така може да се възприеме... само дето е характерна за почти всички деца, просто им е по-нежна кожата (и изобщо организмът) и за това по-остро реагират от възрастните... (според мен)
А, Емче, отдавна щях да ти питам - ти не пишеше ли в клубовете на дир-а, по-специално в конския?
Питахте за книги, аз, съвсем неподходящо за споделяне, чета един учебник по техническо документиране
. И съм си взела "Нощем с белите коне" на П. Вежинов - ей така, от носталгия ако щете, ама не съм я отворила още. Родителските книги - не, мерси. И без друго напоследък водя някакви безкрайни педагогически беседи с майка ми (детска учителка), според която все не съм права, ама с нея, за разлика от Спок или Додсън, поне мога да споря - макар че с някой от тях двамата може би по-голяма чуваемост ще имаме 
.Ох, Кирова, голяма идиотщина тва с гледачката... опита ли да й обясниш, че не й искаш мнението? То и аз едни въпроси задавам, ама то бева, бива експерти, баси, всеки знае по-добре от теб как се гледа твоето дете

Да са здрави, все така чаровни и усмихнати.  
. Не знам кога ще ви изчета. 
 , а няма и месец от как пръскаха среху тези и др. гадини.

? Аз също го харесвам, но тази книга дето я четеш не съм я чела.