Кирова, какво точно те притеснява в детегледачката?
 Неприятна история.Аз чета Уудхаус сега.

И майка им да напише по нещо

За съжаление не намирам време за други четива, трябва да си реорганизирам времето. Пък и този тип книги хич не ми вървят, чета ги бавно. По принцип чакам да се появи някоя нова книга на Джоан Харис или Клеър Кук и я изяждам за нула време. 

Направо се затъркалях.
 Дано да се оправи бързо. Има ли в БГ това http://pedialyte.com/? Ако има нещо подобно, е много добро за рехидратиране при разтройство и повръщане. 
, че аз редовно се разболявам като съм в България. Тук като че ли не боледувам толкова. 
Обаче....сега пък от растежа на зъбите се появи вече втори ден едно разтройство ...няма повръщане и температура, така че явно не е грип или простуда,поне така днес каза лекарката 
Дано да са зъбите само...

Това си е мое ЛМ.За Коки на Ели ми беше много мъчно да го боли  

Честито на всички порастващи дечица,на Жаси и близначетата,всичко най-хубаво   

.Незнам колко течност й е необходима,иначе с общи усилия с Тони днес май й дадохме около 150гр водичка,друго не иска да пие.Сега се събуди и изпи още 40гр вода,Тони каза да й дам мляко но аз сметнах за по редно да е вода,все пак явно стомахчето я боли,раздразнено е и това мляко ще я накара пак да повърне.Иначе си играе,изведох я навън за час иполовина след 19.30,освен че пак се издриска(с извинение) си игра както обикновенно.В банята щуря,научила се е много силно да бие по водата и ни къпе с татко й