В Канада лятото дойде, хайде всички на море! -27

• 20 345
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Има и промоции за executive members. Мисля че това е другия плюс. А и он лайн пазаруването. Имат неща които ги няма в магазина (не знам това дали важи за притежателите на 55 доларовата карта).

# 136
Извадих си такава карта днес и пазарувахме. Много благодаря за мненията   bouquet

# 137

.....................

sabotage  ако сте решили да заминавате двамата подайте документи заедно защото после да го вземеш отделно е дълга и широка... аз сега имам едни приятели ожениха се след процедурата момичето е вече там и подава документи за мъжа си обаче чакаха доста. Леко раждане и успех!

Подкрепям с две ръце мнението...
Доста по-бавно и сложно, може би и по-скъпо е ако кандидатствате поотделно, да не кажа несигурно, пък и доколкото си спомням кандидатстването като двойка носи допълнителни точки.

# 138
От къде изгодно мога да купя билети за полет Монреал-София. Имате ли впечатления от AirFrance. Споделете моля Simple Smile

# 139
  • Vaudreuil Canada
smutty аз миналата година най-ниски цени на еърфранс намерих от техния сайт - airfrance.ca допълнително се обадихме за да резервираме кошче за малкия - трябва да е под 10 кг детето има ограничение и за ръста, но не го помня. Не съм доволна обаче като цяло - летището не е пригодено за майки с колички. Ако пак ми се налага да летя с бебе някой ден няма да избера тях.

# 140
  • Pierrefonds, CA
..летището не е пригодено за майки с колички..

shemet_neveroiaten, kaкво имаш предвид ? Rolling Eyes
Ти нали летя сама с детето, може и затова такова да ти е мнението ?!?

# 141
Ели, аз сега като летях с Еър Франс, ни караха да минаваме по тесни вити стълби на отиване. Нямаше асансьор, нямаше ескалатор, нищо. Щях да се пребия ако я бях помъкнала тази количка на ръце барабар с бебето в нея. Аз първо ги псувах че без никакво предупреждение като оставих количката сгъната пред самолета в Монреал, си я получих чак на лентата на багажа в София изцапана и очукана, ама като видях какво е положението на летището в Париж, бях облекчена че не съм била там с количка. На връщане вече си знаех и бебето беше в кенгуру, а количката, опакована, си чекирах с багажа в София. 

# 142
Значи френското летище не става за колички, така ли да разбирам. А как се ходи до тоалетна ? Престоя от 2 часа достатъчен ли е за смяна на самолетите ?

# 143
... Престоя от 2 часа достатъчен ли е за смяна на самолетите ?

Да. Щом авиокомпанията го дават като връзка, значи е напълно достатъчна!

# 144
Да поясня - на френското летище асансьори и ескалатори си имаше, но по тази тясна метална вита стълба, по която трябваше да сляза за да си взема самолета за София, такива екстри нямаше. На обратния път нямам спомени, може и да не е имало такава стълба за преодоляване. Но на французите вече вяра нямам и ако пак летя с тях с количка, директно ще си я чекирам опакована  с багажа. Беше много грозно да не ме предупредят че няма да ми я дадат за трансфера в Париж, поне кенгуруто щях да си взема да ми е подръка.

# 145
  • Pierrefonds, CA
Благодаря heureuse !

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 20:52 от Еli===

# 146
На мен май ми остава варианта с кенгуруто и ръчен багаж на колелца. Sad   Или пък друга авиокомпания.

# 147
  • Vaudreuil Canada
Значи френското летище не става за колички, така ли да разбирам. А как се ходи до тоалетна ? Престоя от 2 часа достатъчен ли е за смяна на самолетите ?

Този престой миналата година не им беше достатъчен за да не изтървеш полет - полета излетя със закъснение от Монреал и на Парижкото летище още 30 минути ни държаха след кацането в самолета със затворени врати без яснота кога ще ги отворят.
В резултат изтървах втория полет.

Иначе каквото е написала heureuse е в сила на 100%.
Ей това е мнението ми от миналата година

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 06:14 от shemet_neveroiaten

# 148
  • Pierrefonds, CA
Smutty , има и с престой  от 4 часа. Кога мислите да летите ?

шемет, просто си имала лош ден  тогава Rolling Eyes 

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 20:47 от Еli===

# 149
Мислех август но май ще е септември  - цените са други.

Общи условия

Активация на акаунт