Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 675
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
sun

Хари, много хубава песничка - сложих си я на скайпа, тъкмо се чудех с какво да сменя  Party

Мерси Рали,радвам се ,че поне ти я оцени .Wink

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 01:22 от harriet TJB

# 196
Другарче и аз имам подобен случай със изпит. Тъкмо, когато завърших 2005г.  бях решила да кандидатствам с география и мн исках в Икономическия университет. Подготвям се аз уж дълги месеци..чета чета, знам го и уж запомням, но седна ли да я напиша темата и край запецвам.Губя дар слово, въпреки че знам темата. Беше ужас направо толкова се паникиосах и накрая се отказах да уча, но въпреки това си подадох документите за предстоящия изпит в юли месец. И до тогава само преговарям, но нищо не мога да пиша после...мн бях разочарована и съвсем се отказах да уча всички теми. Аз една не я запомням камоли 30 и няколко. И няколко дена преди изпита реших да седна поне една тема да я наизустя..поне ще я запомня. Взех дебелия учебник и се помолих на Аллах да ми се падне тази тема, която я отворя. Взех учебника затворих си очите и отворих една страница от учебника и гледам 17тема югозападен регион съм отворила. Започнах да я уча темата с подробносто, от точката до запетаята, а те едни дълги теми от 7-8 листа. Учих аз само тази тема до последния ден и накрая имаше една точка, която не я научих както трябва, мислейки че едва ли точно тази тема ще ми се падне и само дето се мъча. Въобще не се досещах. Легнах си вечерта да спа за изпита, който е на следващия ден и цял нощ на можах да мигна от притеснение, а и беше първия изпит през живота ми. Цяла нощ се молих и правих дуа. И си казах, ако ми се падне тази тема , в името на Аллах, че ми чу молитвата към него ще дам пари на беден човек и ще няхраня някое улично животно. Цяла нощ не мигнах само молитви .. накрая реших да стана  4 часа по-рано от изпита и преди да изляза от вкъщи да седна да я прочета пак темата. Станах аз за да отида от спалнята към банята, но навън все още е тъмно и реших да не светна осветлението и да не шумя мн за да не ги събудя наште рано рано. Отправих се към банята, да но нещо усещам, че ми призлява и не мога да стоя на крака и имам ужасни болко в главата, съпроводени със студени и горещи вълни по цялото ми тяло. Направих в тъмното още няколко крачки към вратата на банята за да светна, но не издъжах и само си спомням как изведнъж се свлякох от безсилие на земята и си ударих мн лошо главата и носа на земята или на друго място не знам, нищо не виждах тъмното. Майка ме чула и тя веднага изтичала да ме види и си спомням, че бяха до мен с баща ми и ми мокриха лицето, дойде ми съзнанието, но нищо не виждам. Чувам ги но е тъмно на всякъде. Мн се уплаших тогава. И майка ми ме успокояваше, че ще ми мине след малко, че ми е паднало сигурно кръвното. Оправих се за 30мин. И с ужасни болка в главата и носа дето съм се ударила като припаднах тръгнах към университета. И до като чаках обвзе ме една чувствителност и започнах да плача без причина..не мога да се контролирам. Хората ме гледат странно. Влязох в залата с нетърпение чакам да чуя темата, но не очаквам да се падне същата. И само чувам, че съобщиха - 17 тема Югозап. район.... същата  #Crazy толкова мн се зарадвах, пак ревнах от радост хората пак ме гледат..таз луда ли е каква е.  Laughing Ама не ми пукаше. Писаааах писаааах всичко точно така както трябваше...и толкова подробно, чак не ми стигна времето за да напиша и последните 2 точки. Резултатът беше 4:50 не мн висок пак, но бях благодарна. Изпълних си и обещанието към Аллах. Но за жалост не ми стигна мн малко за да ме приемат, а и грешката ми беше, че когато съм попълвала с желаните специалности аз съм посочила на първо място спец. със най-висок бал и не бях приета за съжаление. Но си казвам, че всяко зло за добро.

# 197
Лили, само щракнах регистрацийката, още не съм чела  Embarassed  Я па ти, аз не съм се надала, че може вместо В да излолзват  W  Sunglasses

Латеа, даавай рецептата за твойде меденки. И моите са сполучливи- около кг брашно, лъжичка сода, половин пакетче канела, 1 чаена чаша мед, захар и яйца не помня колко се слагаше  Embarassed  Слепвам по двойки и мажа с разтопен шоколад и някакви пръици, стърготини, или семки.  
Обаче искам нови формички, а нямам идея откъде!?  newsm78

Манел, и аз съм така все с предчувствия, кое се сбъдне, кое не, но много ми тежи  Rolling Eyes  

Дезърт, за моите изпити не знам чудо ли е било или чист късмет  Laughing   
За всеки един, по магия съм ги визмала направо.
А върха беше по Конституционно право, от 70 въпроса в конспекта, знаех добре само 8. 6 бях научила вечерта, а сутринта четох другите 2, и точно те ми се паднаха   Joy  Егати майтапа.
Всичките колеги ме бяха признали за късметлия № 1 и преди изпит все се отъркваха в мен.
Ама май ми урочасаха късмета, та нещо се изгуби напоследък  Rolling Eyes

Ох, нещо не ме свърта днес. А още колко има до 5 часа.....  Иде ми да си нарамя дисагите и да изчезна....

# 198
Момичета много много години хората преди нас, които са били еднополови същества са могли да комуникират телепатично помежду си. И четох, че хората от новата раса, тоест тези които се раждат от 19 век насам също постепенно, постепенно ще развиват именно тези способности - телепатичните. И повечето ясновидци така работят вземат информация от теб и ти я казват... Не се плашете от сънищата си, не се сънува нищо от което не бихме могли да имаме полза. Важно е обаче да можем да приемаме правилно и най-вече спокойно получената информация.
Те нали и мъртвите затова не контактуват с нас, то ние от един сън се плашим, камо ли некой покойник да те се мерне и да почне да ти говори... опасна работа  newsm78

# 199
Абе я го дайде малко по ''арабско'' хората ще си помислят че са объркали темата  Joy

# 200
Абе я го дайде малко по ''арабско'' хората ще си помислят че са объркали темата  Joy

Joy

Шилан & Шиар , по конституционно при Проф. д-р Спасов ли си била ?

Да , да си довърша за цър - пър - а  Mr. Green.

Мъж ми се занимава с него , той ниже на шишове , пече и не яде  Mr. Green .Тръгваме с промишлени количества меса , той уж много гладен , надиша се с пушек и нищо не хапне  Tired . След това една седмица дояждаме  мръвки . Обичам да ме канят , но когато ние каним е един малък ад .Мъж ми в пластмасови прибори не яде, ако от него зависи , та влачим стъклени чинии , прибори, тенджери , тави ..... Crazy Общо взето едно малко пренасяне на апартамента, какво да направя като иска всичко да има под ръка .

# 201
Брех,  Crazy пак се развихрихме с писането  Party  Hug

Кате Явно налучкваме. Аз не вярвам толкова на късмета си на 6-тото си чувство, но винаги предположенията ми се оказват вярни. Точни прогнози правя по пътя на логиката.  Laughing  ooooh!

Лили Те бащите, особени на момичетата са така. И моя баща двечките със сестра ми мн ни ревнува и той се мръщи като стане дума за момчета.  Grinning Преди познати се шегуваха с него - ще имаш таман 2ма зетя няма да останеш сам (защото той вечно се чувства излишен и резбран сред 3 жени горкия.  Laughing И като бяхме по-малки му казваха "момите порастнали вече ще ти водят зетове" и той " няма зетове нека си завършат първо училището и тогава да се омъжват" . Е да ама аз вече завърших и пак като му кажат така, аа нека тя да завърше висшето тогава да мисли за женитба. Чудно ми  е като завърша и това, после какво ще оправдава.  Laughing
А целуването на ръка е типично и при нас. Целува се ръка и се слага на челото в знак на уважение към по-възрастен човек. Например по байрамите, или просто без повод  в знак на уважение към по-възрастните. Мн е разпространено. Аз даже мн се бях учудила като разбрах, че при арабите го няма това. Мислих, че всички мюсюлмани така правят, но явно е само тюркиш обичай. А за Къванч хич не ми допада по външен вид, колкото и хубав да си е    Grinning Ама ей този актиор  Heart Eyes Crazy Мъж мечта

Не съм гледала други сериали с него. Даже Гюмюш не я гледах...само съвсем в началото майка ми го гледаше и аз сядах да го гледам с нея. Спомням си само страшната свекърва на Гюмюш (Нур).  Crazy Има други мн по-интересни сериали...дано и тях ги дадат за по напред там да гледате. Мн са интересни.

# 202
Привет!   bouquet
Око на Ра и аз съм голяма мераклийка за този концерт. Не мога да повярвам, че Ищар ще пее в Пловдив! Щом науча нещо непременно ще пиша.
Принцесо и Другарче, разказите ви са много интересни! Направо звучат невероятно! Чували ли сте, че числото 7 е най-магическото число? Ти, Другарче си чула: "Седем", а на теб Принцесо ти се е паднала 17 тема от конспекта.

При мен такива свръхестествени неща нямаше, но и аз вече знам какво е усещането от предстоящи изпити. Аз станах и за двата изпита много рано, към 5:30 сутринта, тъй като ми трябваше известно време да се облека, да се среша, да си измия зъбите и така нататък. Освен това в университета ни викаха рано към 7:15, а аз трябваше да гоня и рейс. След като се прибрах от първия изпит бях толкова уморена, че веднага си легнах и спах непробудно 5 часа. В деня преди изпита бях много развълнувана и спах малко през нощта. И в деня преди втори изпит спах малко, но след самия изпит бях много жизнена и даже ходих на гости при една моя приятелка. Аз очаквах резултатите да излязат по-късно, но ги разбрах миналия петък. И в събота ви докладвах колко имам. Simple Smile

# 203
Здравейте момичета!  Grinning
Включвам се за 2 неща - първо да попитам marsy, има ли Тунис часова разлика с България и ако да, колко и накъде?

Другото е, че преди 2-3 дни гледах много приятен ливански филм за 4 млади жени, малко стил 'Сексът и градът' но доста по-различен разбира се. Много исках да споделя с някой и с кого, кой може да оцени такъв филм.... вие

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=a917233ccc39f … 6e342b671a46ed954

ето тук го има с торенти, има и бг суб, трябва да сте регистрирани

Genre: Comedy, Drama
Year: 2007
Country: France
Runtime: 95 min
Director: Nadine Labaki
Cast: Nadine Labaki, Yasmine Elmasri, Joanna Moukarzel, Gise`le Aouad...

филма не е френски, ама някой не е доразбрал  Wink

# 204
Иска възможно е това с числото 7 , а и тя без това е сред любимите ми числа.
За изпитите най-вече канд.-студ. знам ги какъв стрес са. Аз точно тогава толкова мн бях отслабнала..направо щях да се поболея. А ти кандидатства ли някъде и каква специалност искаш. Извинявай ако си го писала преди , но машаАлла сме толкова мн и не мога да помня всичко.  Flutter

Рали Аз си мислих, че това на аватара ти е цвят от липа. Нали навсякъде сега ухае на липа.  Heart Eyes

Пина Преди няколко дена сексимомиче беше споделила за този филм...май се разказвало за някакви момичета ливанки.
Споделете после впечатления.  Flutter

# 205
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!!! Гледам какви истории разказвате на мен никога не са ми се случвали такива неща.Благодаря отново за всички поздрави. Деси браво на твойте сладурани,че са завършили с добър успех.Марси направо не ти завиждам каква жега и при нас е топло но пък при вас е страшно това ми напомня когато бях в Пакистан стигаше до 60 градуса и редовно всеки ден спираше тока за по 5-6 часа през деня на най-голямата жега незнам как издържах 3 месеца. Simple Smile.ех вие много сте на диети ако знаех нямаше да черпя с пица  Joy Joy Joyдано в Ливан всичко да е добре да няма проблеми Дуа. Praynig Praynig Praynig Една песен поздрав от мен за всички мисля че певецът е от тунис хубава песен.  http://uk.youtube.com/watch?v=ajdmginFqSo

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 14:19 от reni31

# 206
ей, ми аз като не следя темата и съм пропуснала. Аз го гледах, много ми хареса. Много неамерикански е, на моменти тъжен леко, но има и някои наистина комични ситуации. Положителен филм е, приятен.

# 207
а принцеса и -при на този оби4ай го има  bowuu
днес съм на зъбар,а след това ще купим подаръка на каките-гсм номер,тук по принцип на децата им взимат след 9ти клас,но моите отдавна мрънкат,а и на някой техни приятелки ве4е са взели  Laughing
пина филма не съм го гледала,но само ще допълня ,4е режисьорката която играе и една от ролите Надин Лебаки-известно време работеше с Нанси Ажрам и направи едни от най хубавите и клипове,има голям талант в областта на режисурата

# 208

пина филма не съм го гледала,но само ще допълня ,4е режисьорката която играе и една от ролите Надин Лебаки-известно време работеше с Нанси Ажрам и направи едни от най хубавите и клипове,има голям талант в областта на режисурата

оо, мерси за инфото, не знаех! И ако правилно съм разбрала, която от всичките е, е голяма хубавица! Peace

# 209

пина мал;ко не му е мястото тук,но на свеки 10 дена правим сиренките   chef,халпетата са луди по тях  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт